local-stats-pixel fb-conv-api

Wilkiraine: "Esmu ūdens pasaules karaliene"5

17 13

(Rakstīts īpaši http://spoki.tvnet.lv/) Bet mūsu rīīcībā ir rudens intervija ar Mairu. Kārtējo reizi nākot no jūrmalas kaut kur starp Asariem un Vaivariem, īsā starplaikā starp vairākām fotosesijām, izdevās dabūt nelielu sarunu par to, kas tuvākajā ūdens pasaulē notiek.


- Labdien, redzu, ka nedaudz nogurums gaitā ir!
Maira: - Jā, kārtējais darbs ir paveikts.
- Kas šodien notika darba dunā?
Maira: - Jūrmalā šodien (8. sept 2016) bija jauka diena, un kamdēļ tad to neizmantotu...?
- Jūrā bija bezvējš...
Maira: - Un jūra katru dienu ir savādāka, mainās gan krāsas, gan viļņu raksts. Jūra, to vajadzētu fotografēt katru dienu, varbūt pat vairākas reizes dienā. Varbūt pat katrā stundā.


- Un pati jūrā...
Maira: - Es tad jūtos vislabāk, varētu teikt, tas ir mans normālais stāvoklis.
- Varu jau iedomāties, un pat jau redzu, ka esiet patiesa modele.
Maira: - Modele pavisam noteikti, bet es visu tveru noskaņās. Kad esmu karaliene. Esmu ūdens pasaules karaliene. Lai man kāda cita vien cenšas tikt līdzi.


- Vīriešu pasaulē noteikti būtu cieņā.
Maira: - Reizēm tā ir, ka grūti atkauties no uzmanības. Bet realitātē visi grib uz reizi un bez saistībām. Tāda "runču" daba. Es necenšos tāda "iegūstama" būt. Tas nav nams sarunu temats, jo nav aktuāli.
- Jā, sarunas grib vīties gar ūdens vējiem!
Maira: - Mēs esam cēlušies no ūdens, un pat sastāvam par 2/3 no ūdens. Kā gan var dzīvot bez ūdens? Pat zeme, dzīvokļi un mājas ir dārgākas pie ūdens. Jūrmalā lielo pusi izpirkuši ārzemnieki.


- Ar ūdeni ir tādas īpašas saistības...
Maira: - Man ļoti patīk darīt neredzētas lietas. Latvijā ir izgudrots "Lietus sandaļu" šovs, ko producents bīda uz pasauli. Esmu "lietus sandaļu" karaliene. Patreiz gan viss vēl iekustas, būs lielāki rezultāti - vairāk stāstīšu. Un vairāk atrādīšos.
- Varētu daudz runāt, ka iespējams pasauli virzīt ... ar skaistām kājām, turklāt vēl ekstravagantā veidā, taču - jāatzīstas, tas ir neredzēti...
Maira: ... un cilvēku attieksme ir pavēsa. Bet tas saprotams, jo ļaudis ir pārbaroti ar visdažādāko informāciju. Viss liekas kā tāds "fons", viss kaut "kur tālu un neskar mani". Bez tam, gandrīz visiem katrs eiriks ir ar sviedriem jānopelna. Pēc tam tas viegli tērējas. Vēl arī pasaule strauji mainās. Lāgā pa nezini, ko nākamā diena atnesīs.


- Jā, bet darbā...
Maira: - Viss reiz notiks, un pat jau notiek!
- Paldies par sarunu.
Intervēja Komandors

Reklāma
17 13 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000
Pati visu sarakstījusi. Kaut kāds fufelis... man jau liekas, ka te ir kaut kāds uzmanības vai pelēkās vielas trūkums.
7 0 atbildēt
Goda vārds, tu jau apniki ar savu fetišu, lai gan mani nokaitināt ir tiešām grūti. Visur redzēt tās bildes ar spalvainajām kājām tupelēs, piedevām vēl krievu forumos. Diezgan dīvaini apzināties, ka diezgan lielas miesasbūves 60-gadīgs vīrietis, slavens žurnālists nodarbojas ar tādām muļķībām. Tīri intereses pēc- tev "saceļas", kad redzi augstpapēžu kurpes peļkē? emotion
4 0 atbildēt
Klīst baumas, ka tā nemaz nav sieviete. Kas to lai zin...
1 0 atbildēt

Bailīgie lai beg, un vairāk tikai baumas paklausieties.

0 2 atbildēt