local-stats-pixel fb-conv-api

Why2

21 0

Cietsirdība - pat attieksmē pret ļauniem cilvēkiem - noved ellē. Tad ko, lai saka par cietsirdību pret labiem cilvēkiem?
Ir tik daudz jautājumi par šo tēmu, bet neviens nevar atbildēt uz šiem jautājumiem tapēc ka nevar rast vārdus kuri nomierinās vai apslāpēs tavu ziņkārību. Kapēc viņi tā dara? Kapēc viņi to nodara radiem, paziņām, bērniem vai nepazīstamiem cilvēkiem? Vai tiešām nevienam no viņiem nav morāles principi?
Mani secinājumi es uzskatu ka daži cilvēki to dara dēļ jautrības vai arī viņiem tas šķiet interesanti, vai arī kāds viņiem ir tik ļoti iespļāvis dvēselē, ka viņš ies un cietsirdīgi uzvedīsies pret katru pasaules iedzīvotāju. Bet pasēžot un padomājot katrs var atrast savā atmiņā kaut vienu dzīves momentu kur ir uzvedies cietsirdīgi vai nu pret dzivnieku, bērnu,māsu, brālu vai arī klasesbiedru vienalga, galvenais ka katrs no mums ir bijis pret katru cietsirdīgs. Varat noliegt, varat man piekrist man ir tīri vienalga.
Un, tad mēs domājam kapēc TV rāda kārtējo cilvēku, kas cietsirdīgi ir uzvedies pret savu māti vai māsu. Ir ļoti viegla atbilde uz šo jautājumu cilvēks ir ļoti pielīdzināms dzīvniekam, bet pat dzīvnieki nav tik cietsirdīgi, jo viņi dara visu, lai izdzīvotu, bet cilvēkam ir vienkārši garlaicīgi dzīvot tapēc viņš izmanto iespēju būt cietsirdīgam pret apkārtējiem.
Var nekomentēt, un ja nepatīk + arī varat nelikt, jo tas ir manas domas, manas pārdomas, mans īss secinājums par kautko nesaprotamu man! Diskutēt par šo tēmu man arī negribās tā kā klusējiet. :)

21 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Man ir daudz komentāru par šo rakstu.

Ir tik daudz jautājumi par šo tēmu, bet neviens nevar atbildēt uz šiem jautājumiem tapēc ka nevar rast vārdus kuri nomierinās vai apslāpēs tavu ziņkārību.

Tu kļūdies, var rast atbildes. Ja pameklētu tu atrastu pilnus plauktus ar grāmatām par šo tēmu psiholoģijas sadaļā.

Kapēc viņi tā dara? 

Jo tā ir vienkāršāk. Tev nav jācieš ar kādu, tu liec viņam ciest vienam. Tu "pasargā" sevi no emocijām, no līdzjūtības, lai tikai tev nebūtu jājūt kaut kas emocionālā līmenī. Cilvēkiem ir liels ego, to ir grūti pārvarēt. 

Daudz ir arī atkarīgs no tā kādā apkārtnē viņš ir uzaudzis, jo ļoti iespējams tajā apkārtnē, ko mēs uzskatam par cietsirdīgu viņi uzskata par normālu. 

Katram savi iemesli jebkurā gadījumā, bet nu, protams, šie iemesli neattaisno viņu uzvedību. 

Un tagad nedaudz cietsirdības no manas puses:

Ja tev ir vienalga par to ko cilvēki domā par tavām pārdomām, tad kāpēc tu liec šo rakstu spokos, kur galvenais mērķis ir balsis un diskusija. Šķiet šim piemērotāks būtu tumblr, kur kā jau tu gribi - visi vienkārši ignorēs to.

Bet tas jau nav tas, ko tu vēlies, jo tev nav vienalga, ko cilvēki domā par šo rakstu. Cilvēkam kuram ir vienalga, nebūtu rakstā vairākas reizes teicis "MAN VIENALGA". Cilvēkam, kam ir vienalga, nebūtu licis šādu rakstu spokos.

1 0 atbildēt

Mēs daudz ko daram emociju iespaidā, tur arī ir tā sāls. Ja pistole ir pielādēta, vieglāk ir izšaut, nevis miermīlīgi izņemt patronu. Tāpēc daudzi izliek savas pa dienu sakrātās emocijas uz citiem, bet jau pēc kāda laika ir manāmi iecietīgāki. Tas viss nav jāuztver tik personīgi, jāiemācās vienkārši laist agresiju gar ausi un palikt mierīgam, pat ja tā notiek regulāri.

1 0 atbildēt