local-stats-pixel fb-conv-api

Vīru sarunas. Tēma: Kā pasūtīt veceni?12

89 11

Labvakar, vīri!
Kungi savā starpā bieži apspriež jautājumu par to, kā pasūtīt veceni.
Balstoties uz pieredzi, varu apgalvot, ka Latvijā pasūtīt veceni ir ļoti viegli. Tas attiecas uz dažādiem portāliem un tīkliem, tai skaitā Spoki. Es personīgi pasūtījumu izdaru 1-2 reizes nedēļā, jo mana seksuālā dziņa nav ļoti liela.
Piemēram, tepat Spokos pasūtīt sev dāmu vakaram tajā pašā dienā ir gaužām vienkārši. Pagaidām esmu izmantojis tikai vienu formulu, kura strādā perfekti.
Iepazīstinu:
Tiešajā vēstulē iemetu kādu aizkustinošu, mazliet lētu Koeljū vai cita romantiķa pantiņu, pievienoju kādu teikumu par rožu un pavasara (vai cita attiecīgā gadalaika) smaržu, kā arī savu kailfoto zem jostas vietas. Un rezultāts ir garantēts. Lielākoties tiekamies manā dzīvokli jau tekošās dienas vakarā. Protams, ir gadījumi, kad meitene netiek tajā pašā dienā, bet tad ar garantiju būs klāt nākamajā dienā, par ko es kā likums kompensācijā pieprasu viņai paķert līdzi kādu šampja vai viskija pudeli.
Izmaksas ir minimālas. Brauc pie manis, dzērienus parasti aicinu iegādāties pašai pa ceļam. Maksimums- pagatavoju kādas ātras ekonomiskas vakariņas.
Arī citos portālos parasti līdzīga formula strādā gana raiti, tomēr Spokos vide man patīk vislabāk, jo atteikums šeit praktiski vispār nepastāv.
Kāda ir jūsu pieredze?
A.

89 11 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Šitam pat tantiņa pie trolejbusa pieturas nenoticēs emotion

16 0 atbildēt

 emotion Pa seniem laikiem spokos atkal parādās kāds idiots, kas spēj visiem uzlabot dienu.

12 0 atbildēt

Tāda sajūta, itkā Tu "vecenes" uzskati par kaut kādām lietām! Zini, uzraksti kādai čikai un lec tik ar viņu gultā. Labi, tur ne tikai mani tracina Tavi uzskati. Tur arī lēto sieviešu uzskati mani tracina. 

10 0 atbildēt

Džeks gan nepateica, cik šis šām samaksā.

10 0 atbildēt

Ir vienkārši jāpajautā - gribi? negribi? kā gribi! nav ko slēpties aiz rožu kātiem un dzejas rindām. Sievietes ir tādi paši cilvēki kā mēs, viņas alkst pieskārienu maiguma un brutāla vīrieša spēka. Tās, kuras to noliedz ir reālas dirsējas.

9 0 atbildēt

Pierādījumus studijā!

- Ja nav , neticu nevienam uzrakstītajam momentam. Pasaku rakstītāji emotion

9 0 atbildēt
Kas taa par tuftu? emotion emotion emotion
9 0 atbildēt

Atteica ja?  emotion 

8 0 atbildēt

Ielicis rakstiņu un uzreiz izdzēsis profilu- autors  ir nekas vairāk par seksuālu fantāziju apsēstu sīci.

6 0 atbildēt

Es atkal biju domājis ka raksts būs par to kā pasūtīt sievieti trīs mājas tālāk vai uz vīrieša lepnuma, bet nē, izrādās ka tas ir par ko citu.

5 0 atbildēt
Un kādai meitenei uzradīsies lielais brālis, vai arī kāds draugs kurš sados pa muti un tad gan vairs tā negribēsies darīt. 👏
4 0 atbildēt