local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrs, kas dzīvo jau 179.gadus24

485 21

Mahashta Murasi dzimis dārzu pilsētā Bangalore, Indija. 1835.gada 6.janvārī. 1903.gadā viņš pārcēlās uz Varanasi. Mahashta Murasi strādāja kā kurpnieks šajā Varanasi pilsētā, kas tautā pazīstams kā Benares līdz 1957, kad viņš pensijā pēc jau cienījamā vecumā 122.gados.

Mahashta Murasi pastāstīja to, ka viņam ir bijuši bērni un mazbērni, tikai tie jau ir miruši jau pirms ilgiem gadiem atpakaļ. Viņš skaidroja to, ka par viņa mazbērniem nāve atcerējās, bet par viņu nē, jo pats apgalvo, ka nekāda prieka tādā vecumā dzīvot nav.

Ir pagājusi ilgs laiks, kad visiem šietamais vecums ir vidējais, bet pats domā, ka viņš ir apveltīts ar kaut ko īpašu, jo neviens tik ilgi nav vēl nodzīvojis.

Šis vīrs varēja pilnīgi droši parādīt savas dzimšanas apliecības un viss pilnībā sakrīt ar viņa stāstīto un vecumu, bet neviens nevar pierādīt to, ka viņš pa tiešām dzīvo jau 179.gadus, jo šīs apliecības varēja viltot un medicīniski vairs to nevarot pierādīt, jo viņa ārstējošais ārsts ir miris pirms vairāk kā 30 gadiem, 1971. gadā un tik un tā informācija par viņa medicīnisko vēsturi ir ļoti maz un pierādīt nevar neko.

Bet pats Mahashta Murasi var savu dzīves gājumu pierādīt ar dokumentiem, kas viņam brīnumainā kārtā ir vēl saglabājušies.

ATCERIES NOVĒRTĒT RAKSTU AR + VAI - , BET ES CERU UZ TAVU + emotion

485 21 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 24

0/2000

Akmenim vecumu var noteikt, bet cilvēkam nevar.

42 1 atbildēt

. Mahashta Murasi strādāja kā kurpnieks šajā Varanasi pilsētā, kas tautā pazīstams kā Benares līdz 1957, kad viņš pensijā pēc jau cienījamā vecumā 122.gados.

Iemācies veidot loģiskus teikumus

17 0 atbildēt

Hmmm...diez kāpēc ,piemēram Ginesa rekordi neko par šo līdz sim nezināja????kaut kas neliekas tīrs šajā stāstā,gribētos jau ticēt ,ka ir iespējams tik ilgi dzīvot,bet...

14 1 atbildēt

Cik garš ir viņa gads?

10 2 atbildēt

Smird pēc buļļa mēsliem... emotion

10 4 atbildēt

interesanti, kāpēc viņš nebija rakstā par pasaulē vecākajiem cilvēkiem..?emotion

5 0 atbildēt

Varanasi ir angliski. Latviski rakstās Vārānasī- Indijas hinduisma, budisma svētā pilsēta. emotion

5 1 atbildēt
Jua avatarsJua

emotion Tik ilgi...

3 0 atbildēt

Labs raksts, tik prasījās vairāk info emotion

2 0 atbildēt

Viss... Es vairs nevaru to turēt sevī! Kāda figa pēc... Līdz šim.. Visos ginesa rekordos... Maksimālais vecums ir 120-150... Nu labi... Esmu dzirdējis par vīru kurš dzīvojis 270 gadus... Piedodied,bet nu labi... Nelieciet viņu topā, bet vismaz parādiet vienu sižetu lai būtu kaut kas zināms par to personu... Ticiet man cilvēki... Mēs ļoti daudz nezinām no tā kas bijis un tas kas ir... Viss ir apslēpts.

1 1 atbildēt

Ko tu te murgo. Tas ir arstejosais arsts nevis cilveks kurs pienema dzemdibas. Izlasi rakstu pirms komente, neregistretais.

0 0 atbildēt

es ar gribetu tik daudz nodzivot

0 0 atbildēt

Pirmais links , kas parādās kā uzraksti viņa vārdu emotion

http://hoaxes.org/weblog/comments/indian_cobbler_179 ;

0 0 atbildēt
Man liekas ka tu neproti likt komatus.
0 0 atbildēt
Raksts ar 2001. gada info....
0 1 atbildēt