local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrs ar suni sēdēja uz ielas. Beidzot kāds nebija vienaldzīgs!17

333 3

Pagājušajā nedēļā, es mašīnā ēdu brokastis, kas ievēroju kādu bezpajumtnieku sēžam ielas malā, pie kādas ēkas, kopā ar suni.

Viņam rokās bija plakāts, uz kura uzrakstīts, ka viņš lūdz naudas vai ēdiena ziedojumus, lai varētu pabarot suni (vīrietis neizskatījās ne pēc narkomāna, nedz alkoholiķa). Es vēroju viņu, kamēr ēdu brokastis, lielāko daļu laika, viņš tur sēdēja glaudot suni un turot plakātu, cilvēki brauca viņam garām, ignorējot viņu.

333 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Ļoti spēcīgs raksts. 

Kaut es varētu iedot 1000+ . 

27 0 atbildēt
LABĀKAIS RAKSTS PASAULĒ
21 0 atbildēt

Lūk šādiem cilvēkiem, ir jābūt vairāk iekš LV!

19 0 atbildēt
Nav jau tā ,ka tik slikti cilvēki ir. Mēs vienkārši vairāk slikto saskatām ,nekā labo. ^^
13 0 atbildēt

Īstenībā daudziem ir žēl šo cilvēku. Patiesība ir tāda, ka katrs vēlētos palīdzēt kādam bezpajumtniekam, tikai viņa pašcieņa, reputācija to neatļauj. Ja kāds redzēs kurp viņš dodas ar bezpajumtnieku, raisīs daudz intrigu viņa draugu un paziņu lokā. Un tā katram liekas, ka par viņu smiesies.

Pirmā pateicībā vienmēr jādot suņiem! Tie ir visuzticīgākie draugi, ģimenes locekļi, kuri ir jūtīgāki par pašu cilvēku. Šādos stāstos vienmēr ir blakus suns, jo tas savu saimnieku neatstās vienu, kaut vai badā mirs, bet paliks pie tā.

Prieks, ka pastāv tādi cilvēki, kas nevar paiet garām nelaimē nonākušiem cilvēkiem, pats arī esmu no tiem. Ir tāds teiciens - Ja dzīvē neveicas, lai neslīgtu depresijā, dari labu citiem, tad arī pats jutīsies apmierināts un būsi laimīgs. Tā arī es daru, palīdzu citiem, kaut vai pretī neko nesaņemu!

10 0 atbildēt
Nu blin, so stasta kads cits cilveks, nevis latvietis.
5 0 atbildēt
Kas atver savu maku nelaimīgajiem, tas tajā ievieto patīkamas atmiņas.
4 0 atbildēt

Pamēģini vidējo Latvijas bomzi likt pie darba pilnu darba dienu...  Nu nestrādās viņš, jo brīvība ievelk. Tās važas katru dienu strādāt, lai kaut kādu eksistenci nodrošinātu, nav salīdzināmas ar nestrādāšaunu, un tāpat kaut kāda eksistence nodrošināta. 

Tā ka - jauks stāsts par kādu patiešām nelaimīgu cilvēku ASV. Bet tāls no realitātes pie mums, kur savu pasniegto ēdienu vari arī dabūt sejā, jo prasa taču naudu, nevis maizi.

4 0 atbildēt
Tad viņš pamodās emotion rahrah
1 0 atbildēt
cieņu narratoramemotion
0 0 atbildēt
Man nākotne. ):
0 0 atbildēt
Aizkustinošs teksts emotion
0 0 atbildēt
Varbūt viņš nav no Latvijas??? :palmface:
0 0 atbildēt

Es gluži vai apraudajos. Labi, ka ir Latvijā ir labsirdīgi cilvēki.

1 1 atbildēt

drizāk jau zaudējis ticību sev un padevies.

0 1 atbildēt