local-stats-pixel fb-conv-api

Vientuļā māmiņa, kas ir spiesta dzīvot garāžā!20

428 3

Dzīvokļu, māju īre mūsdienās ir vienkārši varētu pat teikt katastrofāli augstās cenās, dažkārt cilvēkiem pat nepaliek naudas normālai pārtikai uz atlikušo laiku, pēc tam, kad īre ir nomaksāta.

Jā, pilnīgi piekrītu īres maksāšana iesūkā, jo īpaši ja dzīvo San Francisko, kur vidēji dzīvokļa, mājas īre maksā aptuveni 4000 ASV dolāru! Tāpēc vientuļajai māmiņai vārdā- Nikola Džonas, nācās pamest savu dzīvokli un dzīvot kādā mājas garāžā San Mateo par, kuru viņa maksā 1000 ASV dolārus mēnesī...

Viss vienā, varētu tā teikt, dzīvojamā istaba, virtuve, guļamistaba, ēdamistaba atdodas centrālajā garāžas daļā, savukārt, tualete un dušas telpa atrodas garāžas aizmugurē.

Vietas, šajā garāžā jeb viņas mājā ir ļoti maz, kā jau to redzat attēlos.

''Nav vietas, kur paspēlēties, pasportot vai paspēlēt futbolu pa gaiteni, jo te tāda nemaz nav.. Vienkārši tas, ko redzat arī ir viss'' vientuļā māmiņa stāstīja.

Nikolai vajadzēja pamest savu iepriekšējo dzīvokli, jo viņu atlaide no darba pēc tam, kad palika stāvoklī! Tagad viņai ir 18 mēnešus veca meitiņa un, patreiz, gaida savu otro mazuli.... Protams, tagad jau viņa atkal strādā, taču izvēlas padzīvot garāžā, kamēr atrod sev jaunu, normālu mitekli. Savā intervijā ar CNN viņa sevi salīdzina ar bezpajumtnieku.

Nezinu kā Jums, bet man presonīgi ir skumji noskatīties, jo īpaši, ja mazajiem bērniem ir jācieš no tā. Bet, protams, ir labāk dzīvot šādi nekā uz klajas, plikas ielas bez iedzīves. Garāžu gluži nevar nosaukt par piemērotāko vietu bērnu audzināšanai. Ceru, ka viņa atradīs sev jaunu mitekli ātrāk!

Reklāma
Reklāma
428 3 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 20

0/2000

Lai atbrauc uz Latviju... te lielai daļai dzīvokļi ir sliktāki par to garāžu. 

43 0 atbildēt

bet šī ir atkal stāvoklī, un atkal tēva nav

29 0 atbildēt
Kur dzīvot nav,bet sīkos ražo-īsti ar galvu nedraudzējās... emotion
23 0 atbildēt

un kas tad vainas miteklītim?  nesaprotu šitos dzīves izlepušos, kuriem labas lietas sagādā pārdzīvojumus.

20 0 atbildēt

Manuprāt tik šikā garāžā dzīvot un domāt ka esi bomārs ir tas pats kas dabūt 50 eiro vērtu omāru pusdienās un teikt :,,man nav ko ēst.''emotion

15 0 atbildēt

Es pēc armijas kad no mājām aizgāju, sāku dzīvot ar savu topošo sievu kojās, istabiņa bija 18 kvadrātmetrus liela, tur irkšā bija tikai istabas daļa un atsevišķā skabūzī tualete, virtuves nebija vispār. Sieva šo istabiņu vēl tagad atceras ar romantisku nostaļģiju. 

12 0 atbildēt

es būtu reāli laimīgs par tādu mitekli, un pabalsriem, ka mēnesī vaēttu maksāt 1000 īri un vēl pabarot sevi un sīko. 

11 0 atbildēt

A man patīk. Kāda vaina?

10 0 atbildēt

Sākumā lai iemācās kājas noturēt kopā un tad arī viss būs.

8 0 atbildēt

tā jau lepna garāža. kādas pie mums tik laukos situācijas nav redzētas..

Sanfrancisko ir ļoti plašs jēdziens. Piepilsētā diez vai 4000$ īre maksā, tad jau lepnā motelī var dzīvot pa 60$ dienā. 4000$ gadā varētu būt.

3 0 atbildēt
Man ir viena klasesbidrene, kura atnāca mācīties, lai dzīvotu kopmītnēs, viņa skolā ir ļoti reti, interesanti, pēc cik ilga laika viņu izslēgs. Labs veids kā izdzīvo, tikai bieži jāmaina skola un vispār nezinu kā tas var beigties.
1 0 atbildēt

Un jau gaida otro siiko emotion

     
0 0 atbildēt

Patīkams miteklītis. Vizmaz man tā liekas.

0 0 atbildēt

Pati vainīga, nedomā ar galvu, uzcert sīkos un tad brīnās ka dzīvē ir kādi sarežģījumi. Mums te pilna latvija arī ar tādām ir, štancē bērnus vienu pēc otra, kautgan pašai nav ko īsti ēst. Bērni ir elle nevis laime.  Būtu labāk darījusi ko noderīgu, nevis jājusies apkārt, ieguvusi izglītibu un koncentrējusies uz karjeru, tad varētu atļauties pat nopirkt savu mitekli nevis tikai īrēt.  U n vispār šitos īrniekus es uzskatu par auniem. piemēram te pat latvijā, ja kāds izīrē dzīvokli tas no īrnieka prasa komunālos + 100 - 150 - 200 eiro pa virsu.  C'mon. Labāk paņemt bankā kredītu un nopirkt dzīvokli un maksāt tos 100 + eiro mēnesī bankai, nevis kautkāda sveša cilvēka maku papildināt katru mēnesi un kurš var kādā jaukā dienā tevi izlikt no tā dzīvokļa.  A tā kredītu nomaksāsi un dzīvoklis būs tavs.

0 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Kretīni uztaisa sīko un pamet... gļēvuļi. emotion

4 7 atbildēt