local-stats-pixel fb-conv-api

Velosipēds, kas attīsta 160km/h lielu ātrumu.12

130 7

Galvenais ir kāju spēks, viss pārējais ir tehniskas un minimālas gaisa pretestības jautājums. Tā noteikti uzskata Londonā dzīvojošais velosipēdu būvētājs Toms Donhou.

Reklāma


130 7 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

Pirms liki rakstu, vai Tu paskatījies Tvnet.lv komentārus tam rakstam?  Citēju - "Ģeniālais" raksta cepējs bija kaut kur dzirdējis vārdu "fiksītis" un nolēma paspīdēt, pat nezinot, ka šādi tiek apzīmēti nevis ātri velosipēdi, bet tādi, kuru pakaļējā rumba ir fiksēta bez brīvgājiena iespējas un visa bremzēšana notiek uz muskuļu spēka ar pakaļējo ratu. Ātrumā virs 100 km stundā tas beigtos ar izmežģītām kājām un gan jau arī, ka lauztu kaklu. 

Šis nav fiksītis, bet vienpārnesuma ātrgaitas velosipēds, kas gan nav visai praktisks ikdienas lietošanā, un nez vai arī pietiekami drošs, ņemot vērā, ka gultņi un asis nez vai ir paredzēti tādam ātrumam, kā arī saskares laukums ar zemi ir tik niecīgs, ka bremzēšana lielā ātrumā ir visai nosacīta, un iespējams, ka riepas nodilst un pārsprāgst pirms vēl esi apstājies. Tāpēc nākamreiz labāk palasi komentārus ;)   Bet + būs :)

11 2 atbildēt

Iespaidīgi.

8 0 atbildēt

emotion  Man uz tādiem sasniegumiem necerēt!

7 0 atbildēt

Nu jā, salīdzinot ar šo, mani 60km/h ir bērnu spēles. :D

3 1 atbildēt

Tas brīdis kad tas džeks metina ar Ray Ban Wayfarer!emotion

1 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt