local-stats-pixel fb-conv-api

Vakars ar Slīkoni: Kaķūns15

Esiet sveicināti raidījumā "Vakars Ar Slīkoni". Šajā raidījumā mēs aprunāsimies ar kādu no Spokiem un centīsimies izzināt viņus nedaudz dziļāk. Pirmā raidījuma viešņa ir Kaķūns - par sevi pārliecināta latviešu sieviete, kurai nekas nav pret gejiem, gribētos izlasīt korānu, kā arī ir nedaudz rasiste. Ja vēlies uzzināt sīkāk, tad lasi tālāk.

***

Kaķūns: Esmu klāt.

Vilis Slīkonis: Sveika, beidzot ieradies un mūsu pārraide - Vakars ar Slīkoni var sākties bez starpgadījumiem. Kā jūties šajā kosmiski karstajā dienā?

Kaķūns: Dators sakārās :D Šodien labi jūtos. Pašlaik satraukta.

Vilis Slīkonis: Par ko satraucies?

Kaķūns: Par ieiešanu Tinychat, nekad neesmu te bijusi un bija dzirdēts, ka te ar kamerām viss notiek.

Vilis Slīkonis: Varam ieslēgt arī kameras un radīt vēl intīmāku gaisotni... Hehe, nē? Ok. Kādas ir sajūtas pēc kārtējās labās vietas megakonkursā?

Kaķūns: Man makgaiverene uzlīmēta kamerai virsū drošības pēc :D Sajūtas labas. Tā jau tikai izklaides pēc ielieku rakstus spokos, bet ja vēl megakonkurss notiek, tad vispār forši.

Vilis Slīkonis: haha, tā jau runā, ka hakeri var pieslēgts jebkurai kamerai, ja dators ir pieslēgts pie interneta. Es jau nezinu, neesmu nekad nevienu izsekojis vai slepus novērojis, khem...

Kaķūns: Bet vai tad hakeri tā nedara? Visādiem šaubīgiem saitiem jau nevar uzticēties.

Vilis Slīkonis: Jā, perversi hakeri tā mēdzot darīt. Esmu tā dzirdējis...

Kaķūns: ...

Vilis Slīkonis: Tev ir daudz tādu rakstu, kur aprakstītas dažādu meiteņu problēmas par viņu nedaudz intīmajām anatomiskajām ķermeņa daļām, piemēram, krūtīm. Kādēļ, tavuprāt, Spokiem patīk šādi raksti? emotion

Kaķūns: Hmm, manuprāt, nav daudz man tāda veida raksti. Ja pareizi atceros, tad divi - par lielām krūtīm. Varbūt kādu esmu aizmirsusi. Ne tikai spokiem, bet visiem patīk tādi raksti. Kliedzoši virsraksti, pupainas, dibenainas, atkailinātas titulbildes lieliski piesaista uzmanību. Ja vēl iekšā ir aktuāla tēma, tad vispār bomba.

Vilis Slīkonis: Ou jā... emotion sieviešu atkailinātās, saldās un seksīgās ķermeņa daļas ir topā. Krūtis un dzimumorgāni piesaista cilvēkus. Runājot par dzimumorgāniem - kāda ir tava attieksme pret homoseksuālismu?

Kaķūns: Es neesmu `pret` un es neesmu neitrāli noskaņota. Esmu vairāk `par`, lai gan tagad tas ir tik sasodīti pinķerīgi. Visi cīnās par savām tiesībām un vairs nevar saprast, kāds tam iemesls un ko tas pierādīs. Tāpat tas ir karš, kurā neviens uzvarēt nevar. Tādi cilvēki bija, ir un būs.

Vilis Slīkonis: Jā, tāpat kā transvestīti sērijveida slepkavas vārdā Madari. Kādēļ, tavuprāt, tik daudz cilvēku ir pret un nosoda to visu?

Kaķūns: Es personīgi nepazīstu nevienu, kurš būtu `pret`, bet sliecos domāt, ka pie vainas ir reliģija un vecās audzināšanas metodes.

Vilis Slīkonis: Un kāda ir tava attieksmē pret pēdējā laikā otru populārāko tēmu - bēgļiem un to uzņemšanu mūsu valstī?

Kaķūns: Divējāda. No vienas puses šķiet, ka tas nav slikti un palīdzēt vajag. 250 taču nav nekas daudz un pašiem vēsturē bijuši posmi, kuros ir sniegta palīdzība. Bet no otras puses - es neesmu piedzīvojusi to laiku, kad mums, latviešiem, palīdzēja, tāpēc šis liekas ārprāts. Kāpēc gan citai valstij būtu jārisina otras valsts problēmas. Aizspriedumi pret mellajiem arī ir.

Vilis Slīkonis: Tu ko? Esi rasiste? emotion

Kaķūns: Hmm :D iespējams pa daļai esmu, bet tas tāpēc, ka dzīvē nav nācies kontaktēties ar melnādainajiem vai dzeltenādainajiem. Satiktu, parunātu un viss rasisms pagaistu kā zelts čigānu kaimiņmājās :D

Vilis Slīkonis: Čigānpuikas tagad mellenes lasa... Esi ticīga? Varbūt esi pieņēmusi Jēzu kā savu glābēju vai, piemēram, esi viena no piecām Muhmada Adenidžabada Bērziņa sievām?

Kaķūns: Dievam neticu un Bībeli vai Korānu lasījusi neesmu, lai gan Korānu varētu. Tas liekas saistošāks. Zinu, ka kaut kas augstāks ir. Uzskatu, ka Bībele ir izdomājums un pasakas. Tikpat labi pēc 2000 gadiem cilvēki varētu ticēt Supermenam, Betmenam un Avendžeriem, jo supervaroņi ir populāri. Varbūt pat pielūgsim nākotnē Rage komiksu varoņus.

Vilis Slīkonis: Vai Vili slīkoni kā grēku izpircēju. Kādēļ tev korāns šķiet saistošāks par bībeli?

Kaķūns: Pirmkārt, Latvijā Korāns ir svešs un kas ir svešs, tas ir saistošs. Otrkārt, Korāns ir liels pamats vairākām valstīm un tur nav tādu izņēmumu kā pie mums, ka pastāv vairākas ticības. Ja piedzimsti, tad tici. Treškārt, uz Korānu balstītās valstis visas kā viena seko līdzi Korānā rakstītajiem noteikumiem un visu dzīvi veido pēc tā - laulības, tiesu darbus, ekonomiku, politiku un citas lietas. Lai cik sačakarētas un nepraktiskas valstis mums tās šķiet, tomēr viņas veiksmīgi turpina pastāvēt.

Vilis Slīkonis: Vai esi dzīvē pieredzējusi notikumus, kas šķituši pārdabiski? Tādi, kas likuši padomāt, ka ar nāvi viss nebeidzas un tu nokļūsi pie Allaha, ja izlasīsi korānu?

Kaķūns: Jā, esmu. Vismaz tā domāju. Bija reiz pirms vairākiem gadiem gadījums, kad ar māsīcu devāmies uz karalaika kapsētu un šo to pabildējām. Salikām bildes datorā, pārskatījām un dažām bildēm bija īpatnēji bālgani pleķi. Nevis saules atspīdums, bet migliņa netipiskās vietās. Sabijāmies, sākām pētīt youtube pārdabiskos video un kad atkal atgriezāmies pie fotogrāfijām, tad dažas vienkārši vairs neatradām. Nākamajā naktī bija ērmīga sajūta. Gulēju ar seju zem segas un baidījos kustēties. Nospiedoša sajūta mugurpusē bija jūtama. Kāds tā laika paziņa ieteika vēlreiz doties uz kapsētu un sakārtot visu kā arī nolikt puķītes pie kapakmeņiem. Tā arī izdarījām un vairs neko nemanījām. Jāpiebilst, ka trešoreiz tur vairs nerādījāmies.

Vilis Slīkonis: Labi, ka man blakus ir svētais ūdens, ar kuru atgaiņāties no ļaunajiem gariem. Tad jau neesi īpaša šausmu filmu cienītāja?

Kaķūns: Neesmu gan. :D Citreiz uznāk vēlme paķert adrenalīnu, ieslēdzu šausmeni un drīz vien izslēdzu vai arī paralēli sāku darīt ko citu, lai nebūtu jāskatās, bet varētu teikt, ka esmu redzējusi un nebūtu mīkstā :D

Vilis Slīkonis: Kādas filmas vispār patīk?

Kaķūns: Man ir vairākas mīļākās filmas. Gredzenu pavēlnieka triloģijas, Hobita triloģijas, The kings of summer, Mamma mia.

Vilis Slīkonis: Mana mīļākā ir "Zāģis: Porno Parodija". Bet laikam ne par to ir šī intervija. Vai uzskati, ka vīrieši ir stiprais dzimums, bet sievietes vājais?

Kaķūns: Jā, lai gan pamazām sliecos domāt, ka viedoklis ir jāmaina. Atkal stereotipi ņem virsroku.

Vilis Slīkonis: Kā tu domā, vai ir profesijas, kur sievietēm vai vīriešiem jau nu tiešām nevajadzētu strādāt?

Kaķūns: Sievietēm vajadzētu turēties tālāk no profesijām, kurās lēmumi nedrīkst tikt pieņemt emociju iespaidā. Nebūtu smuki arī strādāt fiziski smagu darbu kā raktuvēs. Cietumos arī labāk iederētos vīrieši. Stiprajam dzimumam vajadzētu izvairīties no darba skolās, jo vīrieši ir mīkstsirdīgāki pret skolēniem. Tā es esmu novērojusi. Vīrieši arī vairāk pievērš uzmanību īsiem svārciņiem un lieliem izgriezumiem.

Vilis Slīkonis: Kāda ir tava sapņu profesija un vai esi tai pietuvojusies?

Kaķūns: Mana sapņu profesija ir būt mājsaimniecei lauku viensētā. Nav man ne māja, ne pagalms, tāpēc esmu ļoooti tālu no tā. Protams, lauku viensēta nāk kopā ar lopiņiem. Cūkas, govis, vistas, kaķi, suņi, pīles, augļudārzs, mežš, dīķis.

Vilis Slīkonis: Dzirdējād puiši? Ja esat no laukiem un ar traktoru uz Tu, tad šeit ir potenciāls. Un tagad tu pastāsti kādu joku.

Kaķūns: Vectēvs man joku stāstnieks. Mēģinašu atcerēties un sakarīgi uzrakstīt. Tātad - Trīs jauni vīrieši jau manāmi iedzēruši spēlē kārtis. Zaudētājam nakts jāpavada mežā, kailam pie koka. Vasaras naktī tas jau tāds nieks, tāpēc nevienam nav iebildumu. Kad pienāk pēdējā partija un zaudētājs ir noskaidrots, tad abi pārējie sameklē šnori, aizved pie koka un piesien. Otrā rītā aiziet pie zaudētāja, lai atsietu un ierauga viņu galīgi novārgušu un sašļukušu. -''Kas tad nu? Tik grūti bija nakti pie koka nostāvēt?'' -''Sūds ar to nakti, bet vismaz teliņu būtu piesējuši!''

Vilis Slīkonis: emotion

***

Šeit arī mūsu intervija ņēma savu nenovēršamo galu un pirmais "Vakars Ar Slīkoni" raidījums ir beidzies. Taču nenokar savu snīpi, jo jau drīzumā mums būs iespēja iepazīt kādu citu no Spokiem tuvāk un, iespējams, ielūkoties un apostīt viņa netīrās drēbes. Visu labu.

353 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Vispār man patīk lesbietes nevis geji. Bet ja tā ņem, tad shemale arī nav ne vainas. emotion

10 0 atbildēt

Stilīgi. Bet, ja izlasītu korānu, tad sapņu profesijā cūkas vairs nevarētu turēt emotion

9 0 atbildēt

Korāns nav ISIS un sektas. Biju agrāk runājis par Islāmu ar musulmani no Albānijas, un izskaidroja, ka būtībā uzbrukšana nav attaisnojama, vienīgi, ja ir nepieciešams aizstāvēties. Alkohols ir aizliegts, jebkuras vielas, kas apreibina ir aizliegtas. Sieviešu tiesības- diskutabls jautājums, jo Islāma valstīs sievietei ir uzdevums audzināt bērnus,un gatavot ēst. Tomēr- ir daudzas pārtikušas valstis, kur vīri ieņem labus amatus, un nav problēmas ar izmiršanu( kā tas ir mums), kur ir cīņa par feminismu, kas nozīmē, ka sievietei arī ir jāpelna nauda, un bērni paliek otrā plānā, pēc tam, kaut kad. Aizņemti cilvēki Eiropas sabiedrībā max piedzemdē 1,2 bērnus, jo "bērniem nav laika", kamēr Arābu valstīs situācija ir daudz labāka ar dzmistību.

4 0 atbildēt
Laba doma, un es kaķūnu uzskatīju par khhmmmm... mazliet savādāku. Tomēr šī intervija parādīja patiesību emotion
3 0 atbildēt

Intervijas ar spokiem sāk atgūt popular9itāti..Laikam jau gaidu nākamo..

2 0 atbildēt
Ar ko nākamā intervija?
0 0 atbildēt
Zāģis jau tada veida rakstus taisa.
4 4 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

kāpēc jāšpiko rakstu idejas?

2 5 atbildēt