local-stats-pixel fb-conv-api

Vai patiešām goti, metālisti ir bāžami vienā maisā ar emo?17

74 2

Jeb lielākās daļas mūsdienu sabiedrības uzskati. Ja tu piederi subkultūrai, esi tu pats, neglābjami tu daudziem nepatiksi, un tevi salīdzinās ar Annu, Pēteri vai pašmāju Ievu. Bet, ja arī to visu piecieš, vienalga tavi nervi nav nesatricināmi - ja metālistu nosauc par gotu, vai emo par panku, gribās iedot pamatīgi pa tauri. Bez variantiem.

74 2 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Belieberi un SWAGERI - lūk ko es neatzīstu un pat ienīstu. 

 

Meitenes savos 13 gados zin, kas ir sekss, apreibināšanās un tēlo sazin kādas varenās uz saviem vecākiem. Raud, kad izšķiras ar puisi, itkā zinātu, kas ir mīlestība.

Klaiņo pa nakti apkārt, lai dabūtu tikt pie čaļiem nop**ties, piedzerties un vēl sazin ko. Raud, ja nedabū Iphone no vecākiem, neiet uz skolu un pat ienīst savus vecākus, jo nelec pēc viņu prasībām. Skraida ar cigareti zobos, lamājas un dažas labas jau paguvušas pabūt stāvoklī pirms 12 gadu vecuma. Nušausmu  pasaule. 

 

Es viņu vecumā laukā spēlēju ķerenes, peldējos, spārdīju bumbu un siena talkās palīdzēju kaimiņiem. 

Fano par Bīberu, griež rokās viņa vārdu un publicē internetā, jo viņš ir kopā ar kādu citu . Saredz Bīberā sazin kādu princi, jo YOLO, SWAG, DOPE un narkošanās ir "kruti" viņa klipos. 

 

 

9 0 atbildēt

Pats vairāk vai mazāk atbalstu un saprotu šīs kultūras, bet bija viens labs izteiciens par šo tematiku. I like to piss off any particular group of people who takes themselves too seriously. Nav ne vainas, ja tev ir pārliecība, bet nu nevajag iet apkārt un bļaustītes "OMG LOOK AT ME IM EMO WHAAAAA NONE LOVES ME..." Tas ir vienkārši stulbums. Metālam nav ne vainas, un arī visiem screamo ir labas variācijas, bet tiklīdz tu nāksi man virsū un paziņosi, ka "es esmu emo, un tu neko nesaproti no manas dzīves" - visticamāk tev vienkārši ir uzmanības trūkums un ar pašu kultūru kuru tu mēģini pārstāvēt tev nav absolūti nekāda sakara.

8 0 atbildēt

LOL, lasot sajutos itkā atrastos pagātnē. Kautkādi emo, metaļugi kas pārtiek no slipknot? emotion what year is it? emotion  

6 1 atbildēt
Parsvara parastajiem kuriem var teikt nevajadzetu "****" citu dzives vini neko nezinadami ktko un ktka nodirs citus jo domas ka nav dzives. Pirms gadiem 2 pie alfas staveja tads riktigs gots. Bijusais sak nodirst ta stila parstavi,kaut biju vel pec stila nekas nebiju, panemu un iebelzu bijusajam. Jo parsvara goti, metalisti, kibergoti (tagad jau baltie kibergoti), emo nav vainigi ka viniem tada subkultura un atnak kads lohs un sak nodirst tevi par to kas tev patik but nevis but vienai no pelekas masas. Cilveki doma ka ja tu esi tads divainis tad tev bus launa sirds bet nevienam nepis tas ka zem melna tona un metaliem slepjas jauka sirds kas censas paslepties no apkarteja launuma. Gadijies kad stavu ar vienu cali pietura pec stila izskatas uz matalistu bet ir panks (pasi nesaprotam vina stilu) atnak 2 cali un paprasa "tu esi metalists, gots, vai emo" c'moon cilveki ... Piebesi cilveku atieksme pret citu kults parstavjiem. Ir gadijies ka mani aizstav random calis kad mani kads piedzeries virietis nodirsa par izskata. Bet so ja tev ir pilniga taisniba par so visu rakstu emotion
4 0 atbildēt

vecīšiem tie ir vecie stereotipi,bet apkārtējiem? apkārtējie nodirš tikai tpc, ka pārāk atšķiras. neiekļaujas lielajā, pelēkajā masā. jā, protams, visi atšķiras, bet ir personas, kuras izceļas liels, balts punkts tumsā. apkārtējie cer, ka tā konkrētā persona  mainīsies. visi grib uzmanību tikai sev...nožēlojami, bet fakts

4 0 atbildēt

and who gives a fuck?

3 0 atbildēt

Ir gadijies būt tādā situācijā un liela daļa no tiem izlecējiem vienatnē neko nevar pateikt, jo redz tomēr baidās par to ka var dabūt pa purnu un nav tā gļēvā aizmugure līdzi. 

2 0 atbildēt

Es esmu īsts metālists, man patīk Nickleback un Nirvana. Pīs! 

Nē.emotion

2 0 atbildēt

Man reiz skolā soc pedagoģe ieteica pamainīt garderobi, jo nevar staigāt tikai melnā... Klasesbiedri baidoties. Jā, noteikti "baidījās". Ja baidītos, neapceltu un sarautos, kad eju garām. Tas bija 9. klasē... Bet man pie kājas, uz fotografēšanos aizgāju krāsu gammā melns-sarakans-balts, jeb melns tērps ar sarkaniem akcentiem, melni mati un bāla seja (bez špakteļa, dabīgi esmu bāla), no visas klases vislabākā bilde, kamēr daža laba mājas lupatās... emotion Man tagad par tiem idiotiem pasmieties. Ā, prasīja, vai "negribās nomirt zem tās mūzikas", ar to mūziku jāsaprot metāls. Nē, bet kosmosa kuģī iekāpt un pamest Zemi, lai dotos citas apdzīvojamas planētas meklējumos gribās "zem" biberiem un rihannām!

2 0 atbildēt

Protams ka ir emotion just kidding

0 0 atbildēt

Cilvēks jūtās tukš un vēlās sevi kaut kādā veidā ar kaut ko aizpildīt rodās šādi brīnumi.

0 0 atbildēt