local-stats-pixel fb-conv-api

Turpinu ģimenes albums13

131 1

Turpinu ģimene kļuvusi par aprunātāko ģimeni visā Amerikā, diemžēl ne labā ziņā. Deivids un Luīze Turpini tika arestēti un apsūdzēti par spīdzināšanu un bērnu apdraudēšanu. 13 bērnu ļaunprātīgā izmantošanā apsūdzētais pāris šonedēļ stāsies tiesas priekšā.
Varasiestādes ieradās pāra mājās Perisā, Kalifornijā, pēc tam, kad vienam no viņu bērniem- viņu 17 gadus vecajai meitai - izdevās izbēgt pa logu un pazvanīt uz 911, izmantojot deaktivizētu mobilo telefonu. Policija apgalvo, ka Turpini turējuši savus bērnus pret viņu gribu, pieķēdējot tos pie gultām. Bērni bija cietuši no nepietiekama uztura un dzīvoja ļoti netīrīgos apstākļos. Visi 13 bērni tika nogādāti slimnīcās. Šobrīd nav jaunākās informācijas par viņu veselības stāvokli.
Trešdien, 17.janvārī sabiedrība guva vēl dziļāku ieskatu Turpinu ģimenes dzīvē, kad Luīzes Turpinas māsa, Elizabete Džeina Floresa, piedalījās ABC News populārajā rīta programmā "Good Morning America".
Ārkārtīgi emocionālā Floresa teica, ka viņa nav sazinājusies ar ģimeni jau vairāk nekā 20 gadus. Lai gan viņa daudz nezina par to, kā viņi dzīvojuši savas dzīves kopā ar viņu 13 bērniem, Floresa teica, ka viņa nekad nav jutusies īsti ērti sava svaiņa tuvumā. Viņa atcerējās laiku, kad viņa dzīvoja pie Turpiniem. " Tolaik es domāju, ka, jā, viņi bija stingri , bet es nekad neredzēju nevienu ļaunprātīgu rīcību," viņa teica. "Ja es gāju dušā, viņš mēdza nākt iekšā un skatīties uz mani. Tas bija kā joks. Viņš nekad man nepieskarās, vai ko citu...es biju jauna. Man bija bail. Es biju Teksasā, kur nevienu nepazinu. Pret mani izturējās kā pret vienu no viņu bērniem, man bija jādzīvo pēc noteikumiem. Tagad , kad esmu pieaugusi un atskatos pagātnē, es redzu lietas, kuras es neredzēju tad," viņa paskaidroja.
Luīzes Turpinas otra māsa, Terēze Robinete, izteicās, ka jau agrāk bija vērsusies ar bažām pie savas māsas, saistībā ar situāciju viņas ģimenē. "Vienmēr, kad runājām es viņai teicu, ka bērni manuprāt izskatās pārāk tievi, un viņa tikai pasmējās, sakot, ka ja jau Deivids ir garš un kaulains, tad viņi būs tādi paši." Viņa piebilda, ka ir "satriekta" un "vīlusies" dzirdot par iespējamo spīdzināšanu, kas notika viņas māsas mājā.
Zemāk būs dažas Turpinu ģimenes fotogrāfijas.

131 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Lasu un nesaprotu nah nepārtraukti  Turpini , Turpinu un tad aizgāja tas taču uzvārds  emotion 

5 0 atbildēt

Bildes liek domāt par labu un kārtīgu ģimeni, jo visi tik labās drēbēs un šķiet priecīgi. 

3 0 atbildēt
Kapec sejas kvadrati? 🤣
9 6 atbildēt

Iteikums nākotnei - ja ir tādi galvu jaucoši uzvārdi, kā šoreiz, derētu, kad pirmo reizi piemini to tekstā (līdzīgi arī ar vārdiem) iekavās ierakstīt oriģinālversiju - mazāk būs pārpratumu...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 2 atbildēt