local-stats-pixel fb-conv-api

Tu tam spēj noticēt?7

253 1

Grupa suņu nedaudz izdomāja papostīt kāda cilvēka mašīnu, bet jautājums kāpēc? Izrādās, ka šie suņi nav vienīgie, kas izdomājuši papostīt kāda cilvēka mašīnu. Šajā apkaimē šie suņi klaiņo jau diezgan ilgu laiku un kā dzīvnieku veterinār ārsti saka : ''Šie suņi noteikti demolē citu mašīnas, jo viņiem šajā apkaimē neizdodas atrast sev ēdienu, tāpēc mēģina sev iegūt to - ēdot mašīnas.'' Bet veterinār ārsti saka arī šo : '' Protams mēs nezinam pilnīgi kāpēc viņi to dara, jo mēs redzam divus variantus - 1. Viņi grib atribties, jo pret viņiem ir slikti izturējušies cilvēki vai 2.viņiem vienkārši nav ko ēst.'' Vietējie dzīvnieku ķērāji saka, kad tagad mēģinās pēc iespējas vairāk dežurēt un šos suņus noķert, jo izrādās, ka šī mašīna ir bijusi jau ceturtā mašīna pēc kārtas, ko šāda paša izskata suņi ir sapostījuši, tikai šī ir nedaudz vairāk noskādēta.

Bet vienam no šīs mašīnas īpašniekiem ir izdevies nofotogrāfēt šos momentus, kā no skaistas mašīnas - suņi ir pārvērtuši to par milzīgu skārdeni viņu prāt!

Šīs fotogrāfijas autors un mašīnas īpašnieks arī ir izdomājis dažus komentārus zem attēla, kur tiek izskaidrota situācija ar ko viss sākās.

Reklāma
253 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

atpazina suņu ķērāja auto emotion

8 0 atbildēt
Vēl variants, ka zem kapota noslēpies kaķis, un tie mēģina tikt tam klāt, lai nomušītu...
8 2 atbildēt

Razborkas... emotion

3 0 atbildēt

viņam vnk nepatuika ta forma emotion

3 0 atbildēt
Nekā neparasta. Manā ciemā, suņi, kas apsargāja vietējo veikalu, pagāšruden skrēja uz ceļa un koda mašīnām. Un tā reāli sabojāja. Tas. beidzās ar to, ka viņi sagrauza riepas un bamperu policijas mašīnai, un viņus iemidzināja.
2 0 atbildēt

Kautkur lasīju, ka tā esot bijusi atriebība par to, ka mašīnas īpašnieks bija šim sunim iespēris. 

2 0 atbildēt

nezinu , kāds ir iemesls suņu uzvedībai, bet mūsu lauku suns arī vienreiz pagrauza mašīnu...

1 0 atbildēt