local-stats-pixel fb-conv-api

Tu neticēsi, bet Taizemē tā ir!11

500 3

Taizeme ir valsts, kur eiropieši vienmēr atbrauc pārsteigti un nedaudz šokēti mājās, piemēram, cauri turgum brauc vilciens vai kaut kas tamlīdzīgs. Tirgus Meaklong , atrodas 37 km no Bangkokas izskatās no sākuma parasts Āzijas tirgus, kur var iegādāties citu valstu dažādus dārzeņus, augļus un daudz ko citu, bet pavērojot bildes rūpīgāk, var redzēt, ka tirgotāji savu produkciju ir izlikuši jeb izkārtojuši tā teikt uz vilciena sliedēm. Šis dzelzceļš ir ļoti drošs, kad vilciens tuvojas, cilvēkus par to brīdina speciāla sirēna, ko dzird pa visu tirgu tā saucamo. Kad sirēna ieskanās, pārdevējiem ir 2 minūtes laika, lai viņi varētu novākt savu produkciju un pircējiem laiks aiziet no vilciena sliedēm. Šajā vietā vilciens brauc diezgan bieži, aptuveni 7 reizes katru dienu un uz katru virzienu visas 7 dienas nedēļā. Jūs noteikti jautāsiet cik liels ātrums ir vilcienam, tad es ar prieku atbildēšu uz to, jo Taizemē minimālais ātrums vilcienam var būt 15 km stundā, kuru nedrīkst ne zemāk nolaist, ne aukstāk, ja tas brauc cauri šim tirgum.

Bieži vien tūristi uzdod jautājumu, vai tas ir droši? Un vietējie saka, ka tas ir ļoti droši, tevi brīdina, kad vilciens brauc, tev pat ir laiks pazust no turienes, tāpēc nekas nevar notikt un nekas nav vēl noticis, tirgus pastāvēšanas laikā, kas jau ir vairāk kā 100 gadi, precīzāk kopš 1905.gada tieši tad, kad vietējie tirgotāji nelegāli izdomāja pārdod savu produkciju, bet ar laiku tas ir kļuvusi, kā ikdienišķa parādība.

Tirgus officiālais nosaukums ir ''Tirgū samazinājies jumtiņš'' , tas ir izdomāts speciāli, jo pārdevējiem katru dienu regulāri ir jaapsedz savas preces ar lupatām, lai vilciena putekļi netiktu tam klāt un nesabojātu preci.

Jums noteikti pārsteidza, tas, ka Taizemē ir šāds tirgus, bet tā nav vienīgā pārsteidzošā lieta, kas Taizemē ir, piemēram, pateikšu Jums priekšā, ka Taizemē ir arī peldošais kino, bet pat to citā rakstā pastāstīšu, kādu dienu, kad gaidīsiet to viss mazāk emotion

Ceru, ka tev patika raksts, ja tev nav grūti lūdzu nospied + emotion

500 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Cilvēks darīs jebko, lai tikai iegūtu vairāk naudas, kā ari lai pabarotu ģimenes. emotion

10 0 atbildēt

Es nesaprotu - KĀPĒC tieši uz sliedēm? Kapēc nevar kaut kur blakus? emotion Interesanti...

8 0 atbildēt

Neticēsis šīs bildes jau vismaz 5x 5gadu laikā bijušas spokos.

10 2 atbildēt
Latvijā arī ir peldošais kino. Labākāk uztaisi rakstu par taizemes prostitūtām, kas ar vagīnu māk nopīpēt cigareti.
10 4 atbildēt

Pie Mums Latgalē apmēram tā pat emotion

3 0 atbildēt