local-stats-pixel fb-conv-api

Tēvs vannojas kopā ar savu divgadīgo meitu!33

104 3

Īstu vētru sociālajos tīklos sacēlusi kāda bilde, kurā tēvs redzams vannā kopā ar savu divgadīgo meitu.

Reakcijas uz šo bildi ir visdažādākās un savs viedoklis ir arī tēvam.

104 3 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Mēs ejam sviestā ar visu to tikumību. Arī es bērnībā esmu vannojies ar vecākiem, varu saderēt, ka lielākā publikas masa arī. Tas tēvs taču viņu nesprauž uz gurķa, negrābstās gar viņu, viņi vienkārši abi mazgājas vannā un spēlējas ar gumijas pīlītēm. Kur tur pedofīlija, cilvēki mīļie, pirms meklējat "slimos" ārā, pameklējiet pēc tiem savā galvā...

90 0 atbildēt

Ak Dievs,cik sabiedrība,var būt stulba...Tad jau pedofilīja būs,ja Tēvs bērnam pamperu nomainīs.....

81 0 atbildēt
Tad jau pedofīlija ir arī mazam zēnam redzēt mātes krūtis, kad to baro!
68 0 atbildēt
Tad jau sanak ka ja tevs ir klat dzemdibu laika vins ari ir pedofils, jo tad vins bernu ne tikai redzejis bet ari turejis roka kailu... Cist sviests, a ja bernam nav mates... ko tad bernu vienu ieslegt vannas istaba, jo vins ir kails??? Sviests...
47 0 atbildēt

Cilvēki drusku sviestā sagājuši ar to savu tikumību. Tad tā skaitās pedofilija arī tad, ja tēvs meitai noslauka dibenu?

46 0 atbildēt

No bērna kājas ar veco esmu kopā gājis pirtī ar plikām vafelēm, nesaprotu kas tur tik traks!

41 0 atbildēt

21.gadsimta sabojātie prāti saskatīs to ko vēlas tur kur vēlas. Ja viņš būtu tajā vannā kopā ar kaķi vai suni, noteikti kāds viņu nosauktu par zoofilu. 

40 0 atbildēt

Čīzas...pedofīlija ir garīga kaite un tai nav nekāda sakara ar bērnu un vecāku attiecībām. Ja vecākiem ar galvu viss kārtībā un bērns nav pusaudzis ar hormonu vētrām, tad ko gan var nodarīt tas, ka viņi viens otru redz kailus? Galu galā pati daba ir iekārtojusi tā, ka zināmā vecumā bērniem parādās kautrība un nevēlēšanās atkailināties vecāku klātbūtnē un tad arī ir normāli distancēties. Cilvēkiem ir tendence meklēt problēmas tur, kur to nav, bet nespēt saskatīt tās tur, kur acīmredzams, ka ir.

27 1 atbildēt

Pedofīlijia vai nu ir, vai nu nav. Šeit man izskatās ka tomēr nav...  emotion 

24 1 atbildēt

super- kad meita piedzima , katru otro dienu nācās viņai vannā priekšu un pakaļu mazgāt.... piedodiet, arī peteni izmazgāt... Kad bija apmēram 2 gadīga, pati līda šļakstīties.. KAS? Es tagad esmu pedofils???? jeb biju jau 20 gadus?????

21 0 atbildēt
Sanāk ka es ar savu dēlu(3g) arī kopā mazgāties nevaru.Jo redz viņš ieraudzīs ka mamma atšķiras un ka visi cilvēki nav vienādi un ka vīrietis atšķiras no sievietes un tas ir "šausmīgi nepareizi". Totāls sviests.
19 0 atbildēt

Slimā cilvēce... ātrāk varētu pienākt apokalipse.

16 1 atbildēt

Latvieši kad pirtīs gāja visus sīkos līdz 4. gadiem pie sievām veda līdzi. 

14 0 atbildēt

Mūsdienas ir aizgājušas galīgi dir*ā!!!. Drīz vecākiem nebūs tiesību vispār pret bērniem , vannoties nedrīkst? Nejav visi ir pedofili kkādi ,pilnīgs tupums.. VISS IR NEPAREIZI...  emotion 

13 1 atbildēt
Kautkāds sviests, dzīvojam es mamma un mazais brālis a ko tad mana mamma ir pedofīle ka katru vakaru bērnu nomazgā lai viņš nesmirdētu?! Kautkāds sviests! Vnk wtf WTF - būtu vel lielāki burti es uzliktu XD. Bet nopietni ko lai mēs ar mammu darab ieslēdzam bratanu vannasistabā lai pats sevi nomazgā 3gadu vecumā?
11 0 atbildēt

Atteelaa ir dabiskas, briivas, miiljas attieciibas, ja taa dziivotu visi, sabiedriiba buutu vesela, miilosha un laimiiga. 

P.S. Kas uz citu saka, tas pats taads ir.

11 0 atbildēt

JA meita vai dēliņš vannojas ar māti problēmu nav - dzimuma diskriminācija !!!!!!!!!!!!!! emotion  

9 0 atbildēt

Saprotu domu - nav pieņemami tas, ka MEITA un TĒVS ir vannā kopā. Ja būtu MEITA un MĀTE, neviens nebļautu.

Tik aprobežoti esam palikuši. Ai, ai.. Pat vecāki vairs nevar atļauties tik vienkāršu lietu kā kopā ar savām atvasēm doties vannoties vai pirtī nopērties. Uz kuru pusi pasaule griežas?

9 0 atbildēt
Man liekas, ka tas ir mīļi!Vismaz pagaidām kamēr viņa nav izaugusi emotion
8 0 atbildēt
Es līdz 9 gadu vecumam gāju uz pirti ar vecākiem visi kopā... Pliki un viss ar manu psihi ir kārtībā emotion tikai pēc tā, ka uzinaaju no kurienes rodas bērni, es tētim prasīju, kad tie bumbuļi taisīs man brālīti emotion
6 0 atbildēt