local-stats-pixel fb-conv-api

Teroristu uzbrukums Volgogradā4

29 0

Šis notikums bija diezgan sen atpakaļ, precīzāk pirms diviem gadiem aptuveni, bet pastāstīšu nedaudz šī terorakta sekas, kas notika šajā teroristu uzbrukumā un kur tieši viņš notika?

Kur notika? :

Terorakts notika Volgogradā, Krievijā. Starp Ukrainu un Kazahstānu jeb Krievijas Dienvidu daļā, netālu no Kaspijas jūras, skatīt attēlā (Nr.1)

Kādas tam bija sekas? :

Šajā terorakta uzbrukumā bija diezgan bēdīgas un nopietnas sekas, no kuriem mira vairāk, kā divdesmit Krievijas iedzīvotāji, jeb Volgogradas iedzīvotāji, nedaudz mazāk pa piecdesmit iedzīvotājiem tika stipri savainoti, ar nopietniem blakus efektiem, bet cik tieši nomira un bija ievainoti, šeit apakšā :

1.Diena :

Sprādiens dzelzsceļa stacijā, kurā uzsprāga kaut kam līdzīga C4.
- 17 cilvēki miruši
- 40 cilvēki smagi savainoti

2.Diena :

Sprādiens autobusā. Pēc acu liecinieku stāstītā šis sprādziens autobusā bija ļoti spēcīgs, ka pat varēja redzēt, ka blakus mājās logi notrīc un protams viss autobuss ir galīgākās lupatās jeb pārvērties par nelielu skārdeņu buņdžu.
-14 cilvēki miruši
-9 cilvēki smagi savinoti

Versijas? :

Protams tajā laikā versijas bija ļoti maz, bet kad autobuss bija uzsprādzis tieši 50 metru attālumā no skolas, bija skaidrs, ka teroristiem ir mērķis iznīcināt skolu, kur tajā brīdī atradaš bērni. Volgogradas policista pārstāvis nenoliedz, ka abi šie notikumi ir saistīti viens ar otru, jo tāda sakritībi nemēdz būt, ka vienu vakaru uzsprāgst dzelzsčeļa stacija, bet aptuveni pēc 12 stundām uzsprāgst autobuss, tieši 50 metru attālumā no skolas. Šī traģēdija bija diezgan smaga, jo šajā traģēdijā mira daudzi cilvēki, bet atrasti vainīgie netika (vismaz pēc manis dotā avota nav tur rakstīts) Bet kā paši policijas pārstāvji minēja to, ka šie sprādzieni ir 100% saistīti viens ar otru tikai, kāpēc tas tika darīt un kāds bija tam nolūks? Jo nauda netika pieprasīta un nekādas materiālas leitas arī netika pieprasītas. Kā arī ir versija, ka tie, kas bija sprādzienā vainīgi, bija pavisam noteikti klāt, kad sprādziens notika, jo šādas sprāgstvielas itkā nevarot no attāluma ļoti liela vadīt un aktivizēt.

29 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Lasot šo rakstu mans prāts tā vien mežģās. Vai autors pārlasīja rakstu? Tāds google translate variants.

2 0 atbildēt

Klau, šitādā veidā vari aprakstīt jaunākos notikumus. Viss pārskatāmi un saprotami, vajag tikai svaigus notikumus. 

1 0 atbildēt

Ko guli latviešu valodas stundās? Tev jāiemācās normāli veidot teikumus, kā arī jāpiestrādā pie vārdu un komatu kļūdām.

1 0 atbildēt

Vispār tas ir trolejbusss ! Bet tas nemaina traģēdijas būtību .

0 0 atbildēt