local-stats-pixel fb-conv-api

Teorijas VS. Loģika24

189 12

Čau! Uzmini, kurš atgriezies spokos? Labi, šis jautājums bezjēdzīgs, pašsaprotami, tas esmu es, jo šis ir mans raksts, protams, es nerunāšu par citiem spokiem. Tomēr, tuvākajā laikā izlaidīšu vēl vienu rakstu, kārtīgi aktīvs kļūšu 2015.gada sākumā. Nu, lūk, mans jaunais raksts.

189 12 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

stiklu taisot no smiltīm? ak šausmas! pludmale ir paranormāla! bēdziet!

10 0 atbildēt

par 7. punktu... he he.. "Ar kuru galu domā šī cilvēku rase?" - to pašu tu varētu pajautāt visādiem komiksu radītājiem un to ekranizētājiem. Tur reitingi ir vēl lielāki. Tā ka šitais nazi-mēness pasākums tāds mazs purkšķis uz visa fona vien ir :D

5 0 atbildēt

Tev pašam te nav nekādas loģikas. Izskatās, ka tu mēģini noraidīt visas šīs lietas, jo tās nesaskan ar tavu pasaules redzējumu vai arī tu vienkārši pats neko neesi pieredzējis un tev liekas, ja tu to neesi pieredzējis tad tas noteikti ir absurds...

9 5 atbildēt

Ļoti patika tavs raksts. Būs topā  

6 2 atbildēt

Wow, nākošo rakstu taisīšu par placebo.

4 0 atbildēt

Par 6. plus. Šito es nezināju, bet bij' kaut kur dzirdēts. emotion

4 2 atbildēt

uzminiet ko es darīju kamēr lasīju šo rakstu emotion es nez kāpēc ēdu savus matus emotion What the hell is wrong with me???

bet raksts bija labs +

2 0 atbildēt

Paskaties manā profilā teorijas. Es ticu daudzām absurdām lietām, bet kad tiek iziets TIK tālu ārpus loģikas, ir jau par traku.

2 0 atbildēt
Pat ja tās teorijas ir absurdas, tos rakstus vismaz ir interesanti lasīt! Piemēram es izvēlētos lasīt par mistiku, nevis par Apple teirijām... Kāpēc? Jo gribas palasīt ko aizraujošu, interesantu, kas nav parasts! Ā, un vēl - man liekas, ka Tev vienkārši nepatīk tādu rakstu popularitāte. Labi, ja Tu vienkārši kritizētu, bet Tu ar saviem rakstiem salīdzini un tādējādi saki: "kāpēc tiem stulbajiem rakstiem ir +/– 950 plusi, nevis maniem rakstiem, kuri ir par kaut ko, kam var ticēt.?" Tad lūk - tiem rakstiem ARĪ VAR TICĒT. Liecies mierā
6 4 atbildēt
Es zinu vienu - Tev nav loģikas. emotion Es saprotu, ka tas ir tikai tavs subjektīvais viedoklis, bet Tu esi viens sìks knislis, kurš stāv pretī armādai. Ja spogulis būtu parasts spogulis - zinātnieki nepētītu tos jau nezin cik gadsimtus un tagad ļoti intensīvi. Ja Bermudu trijstūris nebūtu paranormāls - neviens nepētītu. Ja visi tagad sāktu domāt, kā Tu - zinātnei kapec, cilvēce neandertālieša līmenī. KAD Jūs pieņemsiet to, kas ir acīmredzams, jeb ir tik bail, ka atsakās no visa un saka, ka fufelis?
8 6 atbildēt
Es arī izteikšu kādu teoriju kurai neticu. Zinu ka daudzi savus uzskatus ļoti aizstāvēs, es tomēr uzrakstīšu. Ed neticu Evalūcijas torijai, tā pat kā NLO teorijai. Ja jau ateisti paši par sevi, tad arī apokalipsē katrs par sevi. Arī Kristieši var izteikt savas domas, bez tādiem apvainojošiem izteicieniem, kā nāvi kristiešiem un līdzīgiem. Nu un ka šis ir izklaides portāls, šeit ārī vari izteikt savas domas.
3 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 neaizmirsīsim ka zeme bija plakana un stāvēja uz 3 ziloņiem,

3 3 atbildēt

Kautkā,tavai loģikai vispār  nav loģikas. Tu,patiešām domā,ka visa pasaule ir kā zīds,gluds un maigs,bez noslēpumiem. TU,smagi maldies un kā vēl maldies. Neiešu,tev uzspiest,bet absurdi.Ticēt vai nē ir ,tava, paša izvēle.

4 4 atbildēt

Paļauties un tā saucajamiem zinātniekiem? VIņi speciāli maldina mūs ar visem spoguļiem un pārējiem mēsliem, jo viņiem vajag taču kaut kā uzturēt sev darbu. Ja viņi pateiks, ka spogulis ir normāls, značit to jāatmet, mazāk darba, neies taču līdz bezdarbam. Tāpat jau tie zinātnieki nākamgad atklās, ka ūdens nemaz nav slapjš, zini mūsu smadzenes tik to iztēlojas un tāpēc tā liekas. īstenībā ūdenim piemīt kāda cita, šausmīgi zinātniska īpašība. emotion Ko es te murgoju. Man vienkārši ir pofig. Es dzīvoju savu dzīvi un neuztraucos par to, ko ma tāpat nav iespējams ietekmēt.

4 5 atbildēt
Tu nekam netici.Geez.
2 5 atbildēt

Pārāk slinks lai izlasīt visu, tāpēc devos uz komentāriem cerībā ka kāds aprakstīs dažos teikumos

1 4 atbildēt