local-stats-pixel fb-conv-api

Teorija #7: Ceļošana laikā31

271 2

Sveiks! Pašlaik iztēlojies vienu filmu vai seriālu, kurā bija ceļošana laikā. Tagad padomā - Vai šī filma / seriāls ir iespējams? Vai ceļošana laikā ir iespējama? Vai varbūt, TAS JAU IR NOTICIS? Laiks pārbaudīt - iekārtojies ērtāk, pieslēdzies zināšanu laika mašīnai, un ceļo laikā, lai uzzinātu senus notikumus par ceļošanu laikā! Un, neaizmirsti vērtēt, bet ja tev nav laiks, tad tik pagriez to uz atpakaļu!

271 2 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Man sāp galva.

9 0 atbildēt

Lieliski, būtu priecīgs ja tu vēl kautko atrastu par šo tēmu, laiks- tas ir vissmagākais un sarežģītākais par ko domāt, bet bieži aizdomājos un katru reizi aizvien lielākā putrā attopos.

7 0 atbildēt
Informācija pie manis atplūda viegli. Sapratu, ka katrai manai rīcībai ir šīs pašas rīcības savādāks lēmums/risinājums kādā no entajiem gogleplexa paralēlajiem visumiem un ja es ar laika mašīnas palīdzību izlabotu savu lēmumu, tad notiktu paradokss un un daudzi no paralēlajiem rīcības visumiem sadruptu, rastos jauni un mūsu realitātē cits rīcības lēmums/atrisinājums novestu pie kādas citas rīcības izmainīšanās vai eksistences pārtraukšanas. Piemēram, ja es izglābtu Kenediju, Obama iespējams nekļūtu par prezidentu un Bušs arī un pasaulē būtu cita politika un kārtība. Katras rīcības izmainīšana pagātnē rada paradoksu un ietekmē virkmi notikumu nākotnē. Šī tēma patiesi ir kā bumba smadzenēm, jo šī ir vislielākā kvantu mehānika un kvantu fizika. Laika matērija aizvin vēl ir neizprotama un viena no mistiskākajām lietām Visumā. Es domāju, ka ir cilvēki gan šajā gadsimtā, gan daudzos iepriekšējos, kas ir atšifrējuši ceļošanas laikā mīklu. Tas var skanēt slimi, bet tā varētu būt.
6 0 atbildēt

Izcils raksts diemžēl nevaru ielikt plusu sakarā ar to ,jo man kaut ko gļuko. Spiežu,spiežu ,bet nekas nenotieik,kas zin ,iespējams, tā ir kāda zīme no nākotnes un kāds mēģina mani apturēt?emotion

4 0 atbildēt

Okey lai ceļotu laikā muums vajag enerģijas avotu kas dod bezgalīgi daudz enerģijas. Otrkārt paralēlie visumi ir awesome teaorija, bet njāā tas viss ir tikai uz papīra. (Nejauciet dimensijas ar paralēliem visumiem) treškārt tev labi sanāk izskaidrot šos jēdzienus (ja nav copy/paste protams ) bet jebkurā gadījumā +

3 0 atbildēt

No teksta ir grūti iebraukt, vajag zīmējumus, kā tas izskatās.

Bet jā - laiks nav lineāra līnija, tas ir gigantisks režģis ar līnijām uz visām pusēm, pa kuru var pārvietoties, balstoties uz izvēlēm un citiem parametriem.

3 0 atbildēt
Tiešaam labs raksts, man patika!
2 0 atbildēt

Praktiski, visumu sazarošanās teorija pastāv no vienas perspektīvas - viena cilvēka redzējuma, tā viena cilvēka izvēlēm. Tādā gadījumā tādi n-tie visumi pastāv katram cilvēkam, un tie, teiksim tā, krustojas vietās, kur ir tieša vai netieša saskarsme ar citiem. BET, tā kā sazarošanās tiek definēta ar izvēlēm, tas nozīmē, ka bezgalīgie visumi neaprobežojas tikai cilvēkiem... Izvēles var būt jebkurai dzīvai būtnei.

2 0 atbildēt
Cerams es kādā citā paralēlajā visumā saprotu šo rakstu
2 0 atbildēt

Bija interesanti palasīt par šiem eksperimentiem emotion

1 0 atbildēt

Par to kuģi biju dzirdējis,ka viņš pēkšņi esot pazudis visu acu priekšā un tūkstošiem cilvēku acu priekšā pēkšņi uzradies citā ostā. Pilnas avīzes ,tajā laikā bija par to notikumu. Kuģa teleportācija,lai gan nepavisam nenāk atmiņā,kā to kuģi sauc vai kā savādāk.

1 0 atbildēt

Interesanti bija palasīt. emotion

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Pēc 9. fakta secinu, ka tagad ir 1745. gads? emotion

Laiks tiešām ir kaut kas neizprotams...

0 0 atbildēt
laiks i baigaa lieta
0 0 atbildēt

Mācos kļūt par mūziķi / rakstnieku.

0 0 atbildēt
Līdz pusei vēl varēja uztvert, bet tālāk jau viss sagāja vienā lielā mudžeklī-_-
0 0 atbildēt

Ha ha emotion Jūs cerat, ka cilvēks ir tā lieta ap kuru rotē visums? ( navi)  Cilvēks nu galīgi nav visuma centrs, visumam nav tāds konkurēts centrs. ( šrēdingera vienādojums par kaķi kastē mums rada atbildi uz šo  paralēlo visumu jautājumu. - kad mēs izdaram izēli, neksa cits vairs neeksistē kā tikai mūsu izvļe, bet pirms izvēles ir iespējami visi iespējamie veidi, kā datu forma)  Tātad viss laiks ir vnk informācija/ dati. Tu atver vienu kastīti, bet tas arī viss..  tu nespēj atvēr 3 kastītes vienlaicīgi. 

 

Piemēram: Kruta spokaina einštena teorija ka viss ir tikai dati. ( nekas nav īsts - viss ir relatīvs ) laiks, tu, es. Pusdienlaiks  utt  tas viss ir izdomāts, paši esam to zidmājuši un vsjo....  Bet tas tā....  Var noskatīties animatrix filmiņu par šo visu, ko te samurgoju ( matrixa pirmsākums) 

0 1 atbildēt