local-stats-pixel fb-conv-api

Teleportācija ir iespējama?10

185 4

Fizika – Zinātniksās fantastikas ideja par acumirklīgu teleportēšanos no vienas vietas uz otru vēl kādu laiku paliks vien sapnis. Tomēr zinātnieki no Cīrihes Balstas tehniskās augstskolas ir tam nedaudz pietuvojušies.

185 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Ir tāda metafizikas teorija(vai patiesība cilvēkiem ar holistiskiem uzskatiem),ka katra izmaiņa universā ir cita realitāte.Tātad teleportācija notiek visu laiku.Un es jau neko bet saka ka eksistē tikai viena daļiņa kas atrodas visur vienlaicīgi.Saka ka tā daļiņa ir vakūma dinamika un ka vakūms nav tukšums......
4 0 atbildēt
Ja interesē šī tēma, tad iesaku izlasīt grāmatu. Maikls Talbos - Viņpus kvantiem. Izdevniecība Jumava Šeit šī teorija un prakse tiek smalki izklāstīta.
2 0 atbildēt

vārdi tekstā '' Attāļums '' ''datrs'' liecina par orģinālrakstu..khe.emotion

2 0 atbildēt

ja šī pinumu štelle tiešām darbojas tad nekādi teleporti nebūs vajadzīgi

0 0 atbildēt

Katrs aizstāv savu biznesu. Pat Latviešu vēža zāles ASV savāca

0 0 atbildēt

jo sarezgitak , jo ticamak ....

0 0 atbildēt

Lūdzu neraksti par lietām no kurām neko nesaproti. Tu to rakstu esi galīgi nepareizi un nesaistoši iztulkojis. Otrkārt, nekāda teleportācija nebūs iespējama tuvākajos gados, jo šobrīd ir iespējams teleportēt tikai kvantu vai fotonu informāciju, lai varētu teleportēt cilvēku, tad būtu jānoskenē katra cilvēkā esošā daļiņa, tā visa informācija jānosūta un jāsaliek kopā otrā pusē, kas pie mūsdienu zinātnes ir science fiction.

4 6 atbildēt