local-stats-pixel fb-conv-api

Taču beidziet īdēt un izmantojiet savas tiesības! (Speciālraksts)27

293 7

Sveiki, zinu, ka bija paredzēts taisīt par vēsturi, bet nodomāju, ka šito vajadzēs ielikt.Šeit būs manas pārdomas par šo situāciju.Tapēc sākam lasīt!emotion

293 7 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

pasaulē ir tā iekārtots, ka pār baru valda(jeb tautām) valda organizētas grupas. tā tas ir bijis tūkstošiem gadu. un naivs ir tas, kas domā ka var būt savādāk.

ps. paceļ rokas, kas atcerās pēdējās divas vēlēšanas? perfekti praksē parādijās laikam  čerčila vārdi, ka vēlēšanāš uzvar nevis tie, kuri savāca vairāk balsu, bet tie, kuri skaitija balsis.

18 0 atbildēt

emotion

nāk smiekli par tiem latviešiem, kuri sēž mājās savos dīvānos un tēlo kaut kādus politiskos guru, gudri dirš sociālajos tīklos par kaut ko, ko ir dzirdējuši LNT ziņās, bet patiesībā nav nemazākās sajēgas par to. bet kad kaut kas ir jādara, piedirš bikses un meklē attaisnojumus. Poļi vismaz uztaisīja iespaidīgu protesta akciju lai kaut ko darītu lietas labā.

16 0 atbildēt

Es arī vienmēr, kad ir kādi protesti, brīnos ka, parasti, protestēt sanāk, maksimums, kādi 30 cilvēki un no viņiem 20 ir pensionāri. emotion Un tas ir neatkarīgi no problēmas svarīguma un sabiedrības vienprātības jautājumā. Pagaidām, neviens protests neparāda politiķiem vienotu sabiedrības vairākuma viedokli.

11 0 atbildēt

Mazliet pacēlu šo rakstu, lai uzturētu garu pirms rītdienas mītiņa un lai atgādinātu, ko mums vajag darīt, lai mūsu valstij būtu gaišāka nākotne.

7 0 atbildēt

Jā, ir pareizs.

5 0 atbildēt
emotion
4 0 atbildēt

Vai tu esi tas pats joske, kas no TVNET komentāru sadaļas? man liekas, ka lasot kautkur tevi redzējuemotion

3 0 atbildēt

Malacis, ka cīnies! 

Klusēšana ir piekrišana, jo lai iebilstu, taču ir kautkas jāsaska, vaine? emotion

Ļoti liels ir kauns par iedzīvotājiem, jo šodien mītiņā nebija kupls skaits cilvēku. Protams, ka organizācija un informācija nebija izcila, taču no tiem kuri zināja, ieradās aptuveni 10-20%. Pārējiem laikam nekas netraucē vai ir pārāk gudri.

Zibensšāutra, biji mītiņā?

2 0 atbildēt

Pirmkārt! Tu neaizmirsti ka PSRS laiki nebija tikai Staļina laiki! Ja jau visus iemet gulagā tad jau joprojām būtu šeit PSRS, jos sitēma nemainītos.

Otrkārt! Šeit nav brīva valsts! Es Latviju redzu kā marioneti Vācijas un Merkeles rokās. Zeme ir pārdota Obamam un Merkelei. Kad bija Bušs un Klintons viss bija labi, bet bļāvien... Obamu ievēlēja. Ja jau valdība ieklausītos mūsos tad Latvijā joprojām būtu lats, Latvija nepieņemtu bēgļus un Āboltiņa nemaz nebūtu saeimā. Ar parastu piketu vai protestu šeit nepietiks! Vajag revolūciju! Nekas cits nelīdzēs. Lai Latvijas valsts atkal ir Latvijas tautas rokās. Kaimiņš veido jaunu partiju kuras mērķis ir sasniegt to ka deputāti un ministri vairs neizsturēsies pret Latviju kā pret savu īpašumu! Uzskatu ka ikvienam pilngadīgam Latvijas patriotam ir jāpalīdz Kaimiņam! Glory to Latvia! Fuck sistem of Vienotība!

4 2 atbildēt
Log in. emotion
1 0 atbildēt
Manu prāt tu esi daltoniķis
0 0 atbildēt
Tā jau tas ir! Ja katrs sāks mainīties, tad mūsu pasaule mainīsies. Pareiz! + no manis
0 0 atbildēt

Par kādu ideju tad Tu īsti iestājies? Nav skaidrs. Es arī domāju, ka ar protestēšu un piketiem tālu netiks. 

0 2 atbildēt

Tu saki "vajag sākt ar sevi". Tieši tā! Nevis sākt ar sevi protestējot! Bet mainīties pašam neprotestējot! Esi godīgs pret valsti- maksā nodokļus godīgi, esi godīgs pret draugiem, pret savu meiteni. Sāc ar mazumiņu. To nozīmē "sākt mainīties ar sevi". Un tad pasaule Tev mainīsies līdzi. Ja būsi spēcīga persona, mainīsies Tev līdzi lielas tautas masas. Ar protestiem - piespiežot mainīties citus - nekad nebūs efektīgs gājiens. 

Arī laulībā visi konflikti un šķiršanās sākas ar to, ka gribam piespiest - ar varu, ar pavēlēm, ar kliedzieniem, ar ultimātiem  - likt mainīties otram. Bet tas ir pilnīgi nepareizi. Mainies pats - pieņem citu kļūdas, bet pats uzvedies cienīgi. Un blakus esošais mainīsies līdzi! Blakus labam cilvēkam ilgi nevar palikt riebīgs.

Bet mūsu mazie bāleliņi (baleliņas) dedzīgi pārmet Lielajām Peškām tiesi to pašu, ko viņi dara kā Mazās Peškas. Piemēram, pensionāre dedzīgi zākā valdību, bet pati, piemēram, atsakās mazbērnus pieskatīt un tāpat nav izcēlusies ar labiem darbiem, tikumiem un domām. 

Kas attiecas uz bēgļiem, es, piemēram, domāju, ka ir jāpalīdz cilvēkiem, ja viņu valsts un mājas ir pilnīgi nopostītas. Tā ir tuvredzīga domšana - redzēt tikai sevi. Un nedomāju, ka visi bēgļi ir automātiski izvarotaji. Un kas attiecas uz Ukrainu, daudzi ukraiņi ir visnotaļ apmierināti ar būšanu Krivijas impērijā. Arī nav  tik viennozīmīgi. Ar sevi tiešām jāsāk mainīties!

0 3 atbildēt