local-stats-pixel fb-conv-api

Tabu tēma: sterilizācija.28

264 0

Sabiedrībā tik tiešām šī ir tabu tēma, par ko netiek runāts. Ejot cauri internetam, uzdūros vienam blogam, kas ieinteresēja. Lasam! Lasam arī manu KĀ SIEVIETES nostāju pret to.

264 0 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Tad jau krūtis arī vajadzēja griezt nost, citādi varenbrangas padevušās.  emotion 

21 1 atbildēt

Ko var ņemties ar tām tiesībām. Sen jau neesam visulaikos. Neviens neliek ražot bērnus vai 24/7 gatavot ēst. 

Ja jau runājam par dzīvniekiem, tad katrai sugai ir instinkts uz pašsaglabāšanos jeb pēcnācēju radīšanu. Ņemot vērā, ka cilvēku uz zemeslodes ir pārāk daudz, tad labi vien ir ka rodas īpatņi kas domā savādāk.

20 1 atbildēt

Par kādu jezgu te rakstā īsti iet runa? Nav nekādas jezgas, kamēr kaut kādas Mētras to nesataisa ne tik daudz ar olvado nosiešanu, bet bezgalīgu kladzināšanu internetā par savu varonīgo feministisko soli.

16 1 atbildēt

Nesaprotu kapēc tehnikas mīļotājas uzvedoties kā vīrieši, domā ka kļūst viņiem vienlīdzīgas. Es arī māku remontēt mašīnas, šobrīd remontēju šujmašīnu, par cik 10 gadus stāvējusi un visas detaļas ieklemmējušās. Man patīk tehnika, bet tapēc es netaisos zaudēt sievišķību. Sievietēs ir daudzkas unikāls, neatkārtojams, un kaut māku malku cirst un ar traktoru braukt, es to darīšu ar skaistu frizūru, manīkīru un iesmaržojusies. es turpināšu remontēt,un darboties ar tehniku, bet tāpēc ka māku, un tāpēc ka patīk, nevis tāpēc lai gutū atzinību no vīriešiem emotion Man tas nav vajadzīgs. 

13 0 atbildēt

Ja cilvēks vēlās un uzskata šādu rīcību par pareizu, apzinās tās sekas, mēs neesam tiesīgi viņu nosodīt. Cilvēks bērnus var negribēt dēl bērnībā izciestas vardarbības no ģimenes puses, un domāt, ka viņš nebūs labāks vecāks par viņa vecākiem. Tā ir viņas izvēle un cilvēki viņai palīdzēt nevar.

11 0 atbildēt

Mehh, pieturos pie tā, ka katrs ar savu miesu var darīt visu, ko vien sirds kāro.

10 0 atbildēt

Tas jau atgādina kaut kādu bērnības traumu...  emotion 

10 1 atbildēt

"Bez sievietes saprotams, nebūtu cilvēki, jo sievietes ir tās, kas rada cilvēkus"

To pašu var teikt par vīriešiem.Kā tu tiktu pie sīkā bez spermas?

" Izvirzu teoriju, ka visa lielā jezga ir sievietes kā seksa objekta pasniegšana"

Un kādēļ tā ir?Pašas sevi tā pasniedzat un nesaki,ka tā nav...

Bet kopumā raksts interesants.Cik zinu viņa olšūnas varēja iesaldēt,ja kādreiz maina domas par bēbi.

9 1 atbildēt

Tātad-kad veicu sterilizāciju, man bija 23 gadi, tagad ir 25. Tolaik un nekad es neesmu mācījusies Kultūras akadēmijā, bet gan pabeidzu bakalauru Latvijas Mākslas akadēmijā un šobrīd studēju maģistru Londonā. Ja raksta autore nevar veikt pareizi šo pamata faktu izpēti, pieļaujot šīs kļūdas jau pašā pirmajā paragrāfā, jo īpaši kaitinoša ir doma, ka pretendē uz jebkādu autoritāti manu mērķu skaidrojumā, it īpaši, ja izpēte ir veikta ''kādā raidījumā viņas blogā''. Kurā tad- raidījumā vai blogā? Es nekad neiesaistos šajos masveida zākāšanu mītiņos, bet nu komõn, savāc tak faktus pareizi vismaz.

7 0 atbildēt
Nekas jau nebūtu noticis, ja būtu pagaidījusi tos 2 gadus. Rezultātā būtu vairāk pārliecības par savu rīcību un ietaupīta nauda. Atlika vienīgi izsargāties.
8 1 atbildēt

Ikvienam ir tiesības izvēlēties, ko darīt ar savu ķermeni un mums nav nekādu tiesību lemt par to, kas katram labāk.

7 0 atbildēt
Prātiņ nāc mājās.
7 2 atbildēt

Neredzu jēgu kaut ko nosiet. Ja reiz negribi bērnus, tad izsargājies. Ja nu pēkšņi viņai atnāks apskaidrība, ka tomēr grib bērnus?

8 3 atbildēt

Galvaa vajadzeja nosiet...

6 2 atbildēt

Jēgas jau nekādas no tā pasākuma. Vai nu nories, vai ignorēs.

4 0 atbildēt

Štrunts ar bērnu radīšanu, galvenais jau vajag aizliegt audzināt bērnus tādiem plānprātiņiem, kā piemēram šajā rakstā. emotion

5 2 atbildēt

Jocigi - nosies olvadus - nevelas but ka sieviete - nevelas bernus - BET ar sex nodarbojas un es saprotu KA NODARBOJAS KA SIEVIETE  emotion Primitivs uzmanibas pieveršanas veids - FUI , NE SIEVIETE - NE FEMINISTE - kaut uzmanibas kars neredijums  emotion 

4 1 atbildēt

losene

5 2 atbildēt

Katram sava izvēle, galvenais lai vēlāk nenožēlo. emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt