local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti: Ko par Tevi atklāj veids, kā turi rokas uz auto stūres?20

83 0

Vai esi kādreiz ievērojis, kā turi rokas uz automašīnas stūres? Mēs visi to darām atšķirīgi, bet kāpēc, jo autoskolā taču visus mācīja vienādi! Izrādās pēc roku novietojuma uz stūres var šo to pateikt par cilvēka raksturu. Izpēti šo testu un uzzini, kāds esi uz ceļa un kāds – dzīvē.

83 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Un ja stūrēju ar vienu roku?

6 0 atbildēt

Es stūrēju 90% ar kreiso roku emotion  ap 11iem, citreiz ja gribas bicīti vairāk sasprindzināt, tad 12 emotion

2 0 atbildēt

Personīgi stūreju ar vienu roku(kreiso), jo pats jūtos pie stūres kā zivs ūdenī un nav nekādu poblēmu ar auto vadīšanu, daudzi var teikt, ka ar vienu roku bīstamāk braukt, bet tā nav, jo pārliecinātāks šoferis, jo mazāk problēmas uz ceļiem, vismaz, manuprāt. Un var arī nobraukt lielākus attālumus nenogurstot. Piekrītu tam, ka tas nav pareizi, bet mūsdienās šoferi ir drausmīgi, personigi esmu novērojis, ka pensionāri, pāris bābas un tikko kas tiesības nolikuši uz ceļiem nav tik adekvāti kā citi šoferi un tas kā rokas tur uz stūres daudz neko nemaina, ja braukt nemāki tad pareiza rokas poza uz stūres neko nedos.

Man visvairāk atbilst 6. variants.

3 1 atbildēt

Vispār jau kādu laiku netiek vairs autoskolās ievērot ''pareizu'' roku nostādījumu uz stūres. Nav pareizs vai nepareiz roku nostādījums uz stūres, ir tikai ērts vai neērts. Es teju vienmēr stūri turu ar vienu roku un otru uz ātrumkloķa, jo man tā ir ērti, bet visas šitās roku slidināšanas pa stūri var mācīt kaut kādiem fagotiem un vai komjaunietēm...

2 0 atbildēt
Gan pilsetā gan ārpus kaut kā iegājies 6. Variants, tas labi vai slikti nemaku teikt...bet savadak turēt rokas grūti.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
1. 2. Tēvs, būdams autosportists, iedresēja.
0 0 atbildēt
Es ar celi stureju.
0 0 atbildēt

Cits variants -  viena, vai abas rokas ap sešiem!

0 0 atbildēt

Es stūrēju kā #1 vai #2. Esmu nosvērts cilvēks, nebraucu haotiski. Reizēm mēdzu sasvērt ķermeņa augšdaļu uz priekšu, bet cenšos no tā atradināties, stulbs ieradums, izskatās traģiski un nav ērti. Bez mūzikas nekad, iesaistos sarunā ar pasažieriem, bet tomēr vienmēr pievēršu uzmanību ceļam. Ja visi nav piesprādzējušies, mans auto nekustas no vietas. Kopš man ir tiesības, neesmu iekļuvusi nevienā negadījumā, aprakstā teiktais neatbilst.

0 0 atbildēt
Deretu ari piemerus,ja roka tiek tureta sturei uz plkst 11 un 9
0 0 atbildēt
Varētu būt 1. un 6. kaut vēl tik likšu tiesības.
0 0 atbildēt
Es esmu #1. Un patiesībā apraksts atbilst 100%.
0 0 atbildēt

Disciplinēts, aukstasinīgs cilvēks,kas pārliecināts par sevi, kurš ir diezgan noslēgts, un nemīl pļāpāt brauciena laikā. Aizvedīs līdz mērķim, bet izklaidēties pasažieriem nāksies pašiem, kuram reizēm patīk izrādīties uz ceļa, komentēt visus muļķus un muļļas sev apkārt.   emotion    emotion  

0 0 atbildēt

Ārpus pilsētas man kaut kas līdzīgs Nr7, tikai apakšējā roka stūrei pieskaras tikai ar 2 pirkstiem emotion

Pilsētā viena roka uz ātrumkloķa, otra uz plkst. 10

0 0 atbildēt
daudzi piemēri kā rokas atrodas uz stūres nav atļauti.
0 1 atbildēt

Interesanti. Bet vēl auto nevadu un šaubos vai arī vadīšu.emotion Bet emotion

0 1 atbildēt