local-stats-pixel fb-conv-api

Staro Rīga 20136

228 2

Kā jau daudzi drošvien zin, ir sācies pasākums - "Staro Rīga 2013". Tad nu vakar nolēmu turp doties un paskatīties, kas tur īsti ir. Katru gadu jau apmēram viens un tas pats, bet šogad manuprāt bija vairāk apskates objekti un daži bija tiešām - tādi garlaicīgi, bet daži bija tīri interesanti. Un jā, atvainojos par bilžu kvalitāti, jo fotogrāfēts caur telefonu - ko gan tur vairāk var gribēt.
Biju ap kādiem 20 apskates objektiem, daži nestrādāja vēl, jo tikai no 21:00 sāka darboties, vai arī bija jagaida 20 minūtes līdz nakamajam priekšnesumam, tāpēc nolēmu doties tālāk, pie citiem objektiem.
Ja nu kādam ieintresē kāds objekts - tad lūk šeit ir karte ar objektiem un kur es biju, pierakstīšu klāt tā numuru un nosaukumu.

« 1  2  3 »
228 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Fočēts ar kalkulatoru! :)

15 0 atbildēt

Es jau nobijos, ka būšu ko garām palaidusi, bet izskatās, ka viens no labākajiem tomēr ir tas diriģenta un kora pasākums, kam noskrēju garām :)

Ne vienmēr pietiek ar ideju - vairākos no šiem gadījumiem vajag arī labu izpildījumu!

7 0 atbildēt

Nu kvalitāte tāda it kā ar koka kluci fočēts, līdz ar to nekā baudāma un interese maza. Bet kopumā, būtu iespēja, noteikti apmeklētu klātienē Staro Rīga. Tā teikt, ja jau jāmaksā par to nodedzināto elektrību šī visa pasākuma ietvaros, tad vismaz acīm kādu baudījumu ar gribas! 

2 0 atbildēt

kāpec šogad staro rīga bija tāda pašvaka? tāpēc, ka Rīgas dome taupa naudu nākošajam gadam, lai būtu pienācīga eiropas galvaspilsēta ( ;

1 0 atbildēt

buutu bijis labaak ja nebuutu fotografeejis ar zeķubixeem. bet vsp ir doma palupiit dziivajaa pasham ar :)

0 0 atbildēt

Pēteris ar saviem apļiem tipiskais pēteris ;d

0 0 atbildēt