local-stats-pixel fb-conv-api

Sociopāta vārdnīca11

271 1

Svarīgākā lieta komunikācijā ar sociopātu ir zināt viņu valodu. Ir jāsaprot, ka katrai lietai, ko viņi saka vai dara, ir slēpta nozīmē. Emociju vietā viņiem ir mērķi , kuri tiks sasniegti jebkurā gadījumā. Viņi var lietot kopējos terminus, kā parasti cilvēki, bet to īstā nozīme atšķirsies.

Tālāk ir biežākās frāzes, kas tiek lietotas, kad sociopāts ir izvēlējies savu kārtējo upuri, cilvēku, kas ir vajadzīgs dotajā brīdī, lai sasniegtu savu mērķi. Zem katras frāzes būs tās īstā nozīme. Tās tiek lietotas, kad ir nepieciešams pārliecināt par saviem tīrajiem, cēlajiem un patiesajiem mērķiem.

Foto: Pixabay

271 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

1 sociopāts nospiedis īkšķi uz leju  emotion 

 emotion 

6 0 atbildēt

Paasi, taču manuprāt precīzi emotion +

4 0 atbildēt

Pret tādiem , protams arī pet troļļiem un līdzīgiem ērmiem līdz vien dažas lietas - vai nu blieziens ar sūdainu mietu pa muguru vai tāda pati attieksme un pieeja lietām tādā pašā manierē. emotion Bet nu jā, tas man atgādina filmu, ko tieši vakar skatījos - Batman: The Killing Joke.  

1 0 atbildēt

Kas notiek ja sociopāts satiek sociopātu un viens ar otru enerģiski runā saglabājot piesardzību zinot viens otra gājienus? emotion

1 0 atbildēt
Sociopāti bieži ir pasīvi, kā arī viņi dažreiz, un ļoti pārliecinoši izrāda siltas jūtas.
0 0 atbildēt

Visi cilvēki un cilvēce ir sociopāti!

0 0 atbildēt

Mūzīgais jautajums, kas ir kas? emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Jaunieši, nu beidziet taču apsaukāties. Tie sociopāti, visticamāk, nemaz nav sociopāti. Atšķirība? Sirdsapziņā un plānošanā. :)

0 0 atbildēt