local-stats-pixel fb-conv-api

Šķiršanās starp cilvēkiem.3

39 0

Smaga lieta ir škirties. Jā škirties tad kad mīli cilvēku un pat neesi uzzinājis kāds viņš ir. Bet šodien man arī notika pats sāpīgakais es šodien izškīro no tuva drauga. Un pats sliktākais ir kad tu zini to draugu. Zinu! Kā 5 savus pirkstus.
. Njāāāāa.....tāda ir tā rūgtā, sāpīgā dzīve. Un patiesība. Kad uzzini ka tas cilvēks tevi pievīla. Tas nav stāsts par manu dzīvi. Ja es stāstīstu stāstu par savu dzīvi tas būtu ļoti garšs.....bet ja vēlaties savācies 100 like un uztaisīšu. tu tici savam draugam bet viņš tevi nodod. Galvenais atceries mans sekotāj. Kad nevajag baigi kādam uzticēties, jo tevi var pievilt, nodot, sāpināt un salauzt
sirdi. Neuzticies nevienam! Saproti ka dzīve ir barga. Ir grūti sajust to sajūtu ka tevi kāds nodod. Totālā depresija no tā. Dzīve ir dīvaina, ta tas ir. Viņa tevi nodod ieved stūrī izsūc visu un palaiž brīvībā. Nesūti nekad kailfoto telefonā. Nekad neuzticies nevienam ja tev prasa atsūtīt savu bildi.
. Ir grūti kādam neticēt. Ja tu viņu mīli. Ir grūti kādam ticēt. Ja tu nemīli viņu. Daži avr arī izmantot tevi. Zini draudziņ teikšu tev tā. Piedod ja būs rupji. "ja tu esi tāds ka nesaproti kā atškirt izmantošanu,pievilšanu, nodevību, izsmiešanu" es tev parādīšu.
Izmantošana:
Prasa kaut ko bet nesaka paldies.
Nodevība: Draudēšana par kaut ko un pēc tam nodevība. Melošana par visu.
Pievilšana:
Gaida tad kad, ar visiem runā bet ar tevi nē gandrīz kā izmantošana par naudu.

Tā tas ir tajā dzīvē ir labas un sliktas lietas. Bet ja tev nevajag tās pamācības kā atklāt pievilšanu, nodevību, izmantošanu. Varbūt tu jau to lētticīgi atklāji. Varbūt bija vērts atvērt acis agrāk???


P.S. Ja vēlaties " stāsts par manu dzīvi" savāciet 100 laikus.

39 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Ja grib manu dzīves stāstu izlasīt savācam 100 Like🦗
1 0 atbildēt