local-stats-pixel fb-conv-api

Sistēmas Traucēklis #513

70 5

Šoreiz es runāšu atakl par Ātrajiem Kredītiem, līzingiem utt, bet no savas pieredzes puses un dalīšos ar jums, kā tikt galā ar šiem negodīgajiem, bezatbildīgajajām kompānijām. TURPINĀJUMS SEKOS, kad lietas notiks vel tālāk..

Tātad Sākšu ar savu pieredzi un kā es rīkojos šajās situācijās, man bija paņemts kredīts+līzings, aizgāju no darba, jo bija veselības problēmas(Dariju fizisku darbu) Un nespēju atmaksāt visus šos parādus, kurus biju iecerējis atmaksāt. Daudzi no jums teiks.. Tu bezatbildīgi ņēmi, nevari atdot TAVA vainā, labi jā tas ir pietiekoši spēcīgs arguments BET tajā pašā laikā nevar būt tā, ka pats uzņēmums jebkuram un ja viņi neatmaksā tad uzsūta parādpiedzinējus un ar to viss beidzās.

Tātad kā es rīkojos. ( uzzināju ļoti daudz lietas, ko viņi pārkāpj un parastajam mirstīgajam šīs nezināt)
1. Viņi nedrīkst zvanīt un pieprasīt telefoniski naudu, kad būs utt.

2. Visas vēstules kuras nāk tas ir pure bullshit, uzdirsti burti uz papīra un viss tas stāsts par kredītupiedzinējiem ir tikai iebiedēšana..

tātad vēstule, kuru rakstiju abām šīm kompānijām bija sekojoša

Vēlētos jums uzdot jautājumu Kā jūs izvērtējat manu maksāt spēju?
Atcerēsimies ka augļošana ir kriminālsodāma (likums)
201.pants. Augļošana Par dažāda veida aizdevumiem, kuri izdarīti, apzināti
izmantojot aizdevuma ņēmēja smago materiālo stāvokli, un kuru nosacījumi ir
viņam pārmērīgi apgrūtinoši (augļošana), — soda ar īslaicīgu brīvības
atņemšanu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.


Es vēlos ar jums sazināties tikai rakstiskā veidā, ja jūs man zvanīsiet tad
mans laiks maksā naudu teiksim 20€ minūtē un jūs uzņematies maksāt šo summu
par katru minūti.
Un jebkurš zvans, kas man tiks zvanīts no jūsu puses tiks ierakstīts
izmantots kā pierādijums, ka jūs nodarbojaties ar izpiešanu, personas
psihisku ietekmēšanu un augļošanu.

Atgādinu Katra telefon saruna tiks ierakstīta un izmantota kā lietiškais
pierādijums.

Pēc kā man sekoja atbilde- Ņemot vērā Jūsu norādīto informāciju un Jūsu datus, Jums tiek piedāvāta maksimālā pieejamā summa, kuru redzat Jūsu profilā aizpildot pieteikumu.

Par šo būs turpinājums un visai smieklīga atbilde no viņu puses!

Tātad aisūtiju šo pašu vēstuli arī līzingam un man atbildēja garu vēstuli, kur pamatojoties uz tādu un tādu likumu viņi nevar man sniegt atbildi, jo nav pārliecināti ka es esmu tā īstā persona, man jāsūtot pa pastu vēstule utt. OK šajā gadijumā NEKO NEDARĪT. Ja viņi raksta un jautā tad atbildi šādi tieši tāpat kā viņi- rūpējoties par fizisko personu datu aizsardzību un saskaņā ar Fizisko personu datu aizsardzības likuma 6.un 7.pantu normām un pamatojoties uz Komerclikuma 19.panta 1.daļas normām, nav tiesīga izpaust informāciju par jūsu personu.

Teiksim ir jāspēle tākā būtībā teniss ar viņiem. :)

Vel ieteikums, kā tikt galā ja jums zvanās( ko viņi nedrīkst darīt) Sakiet pagaidiet es šo sarunu ierakstīšu(kad uzpiežat ierakstīšanas pogu) Sakiet labi turpinam sarunu ... un viņiem zudīs velme runāt jo viņi zin to ko viņi dara to nevar.

pēc šīm visām atbildēm es no tās dienas neesmu saņēmis nevienu zvanu vai vēstuli :)

Skatīsimies kas būs tālak..

70 5 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

tikai pilnīgs šmurgulis un idiņš ko tādu var uzskrebelēt. Ir naivi cerēt ka nebūs nekas jāatdod! Pietam jāatdod būs ar ievērojamiem procentiem, ok tagad vismaz labums ka procenti nedrīkst pārsniegt pamatsummu, bet tāpat rēķinies ka būs jāatdod dubultā.

Turklāt, neaizmirsti ka viņi ir tiesīgi tavu parādu pārdot citiem un tad jau tie citi iekasēs. Un ar savu bravurību un stulbumu netiksi cauri. Atradies te gudrinieks ar docenta grādu jurispodencē, kurš pat vēstules raksta ar gramatiskajām kļūdām!

9 0 atbildēt

Nevar nepiekrist, ka ātrajiem kredītiem ir nesamērīgas procentu likmes, bet tās taču ir zināmas klientam pirms līguma noslēgšanas, nekas netiek slēpts, ja vien klients ir spējīgs izlasīt līguma noteikumus.

Tu jautā viņiem, kā viņi vērtēja tavu maksātspēju, es gribētu tev pajautāt, cik godīgi tu norādīji savu finansiālo stāvokli, vai gadījumā nepiepušķoji ienākumus, nenoslēpi citas kredītsaistības? Varbūt jau bija jūtamas veselības problēmas un bija aizdomas uz to, ka būs jāpamet darbs. Nevienam nav noslēpums, ka ātro kredītu kompānijas nepārbauda klientu sniegtos datus, bet uzticas tiem.

Ja nu tu gadījumā esi esi vadījies no aris1188 dzīvesveida, tad gribētu atgādināt, ka krāpniecība ir krimināli sodāma.

Tu faktiski esi nozadzis naudu, bet jūties traucēts, ka tavi upuri uzdrošinās piezvanīt un lūgt tev atdot VIŅU naudu... Ļoti ceru, ka aris1188, tu un jums līdzīgie beigās tomēr raudās, cilvēku bezkaunībai vienkārši nav robežu. Reizēm gribās, lai tiktu ieviestas 90to gadu metodes parādu piedziņai, ar lodāmuru ānusā vai gludekli uz vēdera tu pārvērtētu gan savu dārgo laiku, gan atrastu naudu ko atdot.

Cilvēki nodarbojas ar krāpniecību, skaļi to atzīst un lepojās ar to - man par jums kauns...

8 0 atbildēt

Ārprāts! Tagad kāds vēl sadomāsies saņemties kredītus un neatdot, atbildot uz kreditoru vēstulēm ar šitādu tuftu. Tas, ka kreditors tev šobrīd liek mieru, neko nenozīmē. Viņš tikai maksimāli atļauti uzaudzē parāda summu un pēc tam pārdod tavu parādu parādu piedzinējam. Arī tas nekur neskrien, atsūta dažas vēstules, klāt pielikdams savus izdevumus un viss.

Bet ko jūs, sprukstiņi, teiksiet, kad sāksiet strādāt oficiāli? Jums nekad nedrīkstēs piederēt ne kustamais, ne nekustamais īpašums, ne bankas konts ar kādu eiro virs iztikas minimuma. Konti tiks bloķēti un no vecākiem mantotajam dzīvoklim/ mājai uzlikts arests! Un tad VISI parādu piedzinēji paņems pa pilnu programmu, bet sprukstiņi sēdēs un lamās Valsti, Dombrovski, Straujumu, savu negodīgo darba devēju, imigrantus un stacijas bomžus, jo visiem ies labāk, kā viņiem.

Ko vispār nozīmē ''nespēju atmaksāt visus šos parādus, kurus biju iecerējis atmaksāt''? Kad tu ņēmi kredītus, tad tu parakstījes, ka atdosi tad un tad, nevis ''esmu iecerējis, varbūt, ja būs darbs, ja nebūs slinkums''. Kreditoram tas ir pie vienas vietas, atdod naudu un slimo cik vēlies. 

8 0 atbildēt

pietiekoši

0 0 atbildēt

protams, ka pārbaudīts. ja ir kur dzīvot un normāli ienākumi tad ir jābūt stulbam lai ņemtu kredītu

0 0 atbildēt

Vieni ir maitas kas dod,bet otri ir muļķi kas ņem.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

vnk panem tos sms kreditus un uzmet ignore viniem, easy money. zinu ka ta daudzi ir izdarijusi un neko tie smsniki nevar viniem padarit, tikai makulaturu suta

3 4 atbildēt