local-stats-pixel fb-conv-api

Šis un tas par nindzjām14

306 6

Katrai valstij ir sava unikāla vēsture ar, kuru viņi lepojas. Daži elementi no daudzu pasaules valstu vēstures ir kļuvuši ļoti populāri visapkārt pasaulei. Šoreiz stāsts būs par nindzjām, kuri nāk no Japānas. Šie mistiskie cīnītāji ir slaveni ar savu izveicīgumu, izcilo fizisko sagatavību un nāvejošumu. Tas ir tāds pamats, kuru zina katrs par nindzjām, bet šajā rakstā uzzināsi kaut ko pavisam jaunu un pārsteidzošu.

306 6 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

''Japāniešiem'' ? Tiešām? emotion 

13 0 atbildēt

Ak nindzas, nindzjas... emotion ko tik par viņiem nestāsta, un ko tik par viņiem visi nezin...tak patiesībā ir nedaudz , vai ari pat ļoti  savādāk...

11 0 atbildēt

Tuvu jau ir,bet toties 2.!!! ir galīgi aplam!Nejauc ar samuraju!Nindžas neievēroja pat nekādu Busido kodeksu,tāpēc ka viņi ARĪ darīja un pārsvarā netīros darbu,tādus,kā pasūtījuma slepkavības,sabotāžas,spiegošanu,laupīšanu nu kaut kā tā.Bet tā emotion

11 0 atbildēt

Par cepumiem gan nezināju... emotion

8 0 atbildēt

Nindza un godīga cīņa?!?!? emotion

labāk pārbaudi infu.....

7 0 atbildēt

Zini, kas iekrita acīs- japānieši emotion smieklīgi

3 0 atbildēt

Un vini nesaja melnus halatus ka sajos attelos?

2 0 atbildēt

Pastāv daudzi institūti, kuri apmāca cilvēkus būt par nindzjām pēc visām senajām tradīcijām

Mūsdienās ir nindzjutsu, kas ir padziļināts cīņas veids ar lokanākām stājām nekā karatē u.c. specifiku, taču cik no tā laika gaitā ir pazudis un cik nācis klāt - to neviens īsti nezina. Un arī tad par autentiskumu var runāt tad, ja ir izveidojusies dinastija uz vietas, nevis "aizbraucu uz Japānu, mēnesi patrenējos, dabūju sertifikātu, ka varu trenēt citus". Tāpēc tādus apgalvojumus vajadzētu uztvert ar zināmu skepsi un vispirms pārbaudīt kluba vēsturi, ja grib īstu mantu. Bet ja ir pieprasījums - būs arī piedāvājums!

Lai nindzjutsu varētu uzskatīt par īstu, tur vajadzētu bez ieročiem klāt arī vēl sāpju punktu padziļinātu atstrādāšanu, atgūšanos pēc iegūtām traumām u.c. lietas, kas noteikti bija aktuālas uzdevuma izpildīšanai. Ja ir vienkārši virspusēja sitienu tehnika kaut kāda, tad tas sanāk aptuveni karatē, tikai visi stāv mazliet savādākās stājās un ir ģērbušies melnos kimono. 

2 0 atbildēt

Esmu nindzja  emotion 

Foršs raksts +

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt