local-stats-pixel fb-conv-api

Šis būtu jāzina katrai meitenei.4

52 4

Vai kādreiz esi prātojusi kā atstāt nevainojamu iespaidu uz izskatīgo puisi vai uz vienkārši jebkuru cilvēku? Domāju, ka esi. Mēs katra par to esam domājušas. Vai Tu nevēlies, lai būtu kaut kas, kas varētu dot padomus ar ko sākt? Te nu būs – 17 mazi padomiņi kā atstāt nevainojamu iespaidu un vienkārši būt skaista gan iekšēji, gan ārēji.

1. Smaidi. Vienmēr smaidi dabīgi. Dari to cik bieži vien iespējams, un atceries - dari to nesamāksloti.

2. Kop sevi. Izkatīties un justies tīrai – tā ir liela daļa no tā, kā Tu izskaties. Pārliecinies, ka labi rūpējies par savu ķermeni, matiem, zobiem un nagiem.

3. Rūpējies par savu sejas ādu. Atceries – nomazgā savu seju katru vakaru ar vieglām ziepēm, nožāvē ar dvieli un notīri to ar attīrošu līdzekli. Neaizmirsti arī noņemt kosmētiku pirms gulētiešanas. Ja to neizdarīsi, no rīta var gadīties, ka izskaties un jūties nepatīkami.

4. Nelamājies. Ja lamāsies bieži, tas citiem liks domāt,ka esi neizglītota, nekulturāla un nenobriedusi persona, savukārt tas rosinās citus no Tevis izvairīties. Lai nu kā, ja Tev nejauši sanāk pateikt ko rupju, pietiks ar to, ka atvainosies vai pateiksi UPS. Taču nepataisi to par ieradumu.

5. Neuzvedies bērnišķīgi. Iemācies tikt galā ar situāciju pārdomāti un saprātīgi. Tev nevajag raudāt un činkstēt lai panāktu to, ko Tu vēlies. Ir jau labi, ka iztrakojies un Tev ir jautri, bet atceries, ka nevajag sevi pataisīt par muļķi citu acīs. Esi vēsa un mierīga.

6. Rūpējies par savu ķermeni. Tev nevajag ieturēt diētas vai regulāri ēst ātrajās ēstuvēs. Pietiks, ja dienā būsi uzņēmusi 1,5L – 2L šķidruma un iedzērusi kādu vitamīnu, kas palīdzētu stiprināt ķermeni no iekšpuses. (pati iesaku Calcigran)

7. Rūpējies par to, lai Tev būtu veselīgs miegs. Pārliecinies, ka guli rekomendētās 8-10 stundas diennaktī. Iekārto sev režīmu, kas paredz, ka ej gulēt un celies noteiktā laikā katru nedēļu (arī brīvdienās) – tā Tu pieradīsi pie ritma. Lai atpūstos tad, kad jūties nogurusi, vari palasīt grāmatu vai parakstīt dienasgrāmatu, ieiet siltā vannā vai paklausīties rāmu mūziku.

8. Piestrādā pie sava izskata. Ja Tu izskatīsies labi, Tu arī jutīsies labi. Atceries ēst veselīgi, iet gulēt laikus, vingrot, regulāri mazgāties un apgriezt matus par centimetru reizi mēnesī – tas padarīs matus veselīgākus un tie ātrāk augs.

9. Rūpējies par stāju, neej un nesēdi ar līku (šķību) muguru. Sēdi ar taisnu muguru, ej ar taisnu muguru, tas patiesībā liks Tev izskatīties garākai. Varbūt izklausās savādi, bet to Tu sarpatīsi tad, kad paliksi vecāka un sāksies problēmas ar muguru.

10. Esi Tu pati. Gan puišiem, gan meitenēm patīk orģinalitāte. Esi tas, kas Tu patiesībā esi. Neizliecies. Tas citus ieinteresēs. Pamēģini. :]

11. Atceries savu vērtību. Izraisīt un izjust spiedienu var būt ļauni, bet tas ir noderīgi. Tava vērtība ir Tava reputācija un Tava nākotne. Tātad tā prasa gadus, lai Tu to “uzbūvētu”, bet mirkli, lai izjauktu. Ja vienreiz esi palaidis, kas gan Tev vēl ir palicis?

12. Esi čakla. Dari labu un izvairies no ļaunā. Strādā pacietīgi un cītīgi. Darbīgi un čakli cilvēki vienmēr ir respektēti un cienīti.

13. Nodarbojies ar jogu. Joga tonizēs muskuļus. Ta palīdzēs nodzīt lieko svaru un palīdzēs sabalansēt fizisko un garīgo ķermeni.

14. Esi inteliģenta. Centies iegūt labas sekmes skolā un darbā. Tev nav visu laiku jārunā. To ņems vērā tad, kad Tev būs kas svarīgs sakāms.

15. Komunicē ar citiem cilvēkiem. Komunicēšana ir atslēga. Tur ir arī neliela vietiņa tādām lietām, kā nesaprašanās, bet tas pieder pie lietas. Puišiem ļoti nepatīk spēlēt “minēšanas spēli”, tāpēc pārrunājiet visu, ja starp jums ir kāda nesaprašanās.

16. Pamēģini jaunas lietas. Tas Tev ļaus iepazīties ar jauniem cilvēkiem.

17. Mīli sevi tā, kā Tu vēlies lai Tevi mīl citi cilvēki. Esi tā, kas Tu esi un necenties būt kas cits.

Vēl daži ieteikumi

* Atceries vienkāršākās pieklājības lietas. Kā piemēram – paldies – tas ir mazs vārds, bet spēj daudz ko mainīt.

* Lai izskatītos labi, Tev nav jāvalkā dārgas zīmolu un dizaineru drēbes. Pietiks, ja būsi sakombinējusi apģērba krāsas un apģērbs būs tīrs.

* Pārliecinies, ka esi izmazgājusi savus matus. Mati parāda to, cik tīrīgs cilvēks Tu esi, un būt tīrīgam ir svarīgi.

* Smaržo labi. Nav nekas trakāks par nepatīkamu aromātu. Nekad neuzklāj pārāk daudz kosmētikas vai neizpūt pārāk daudz smaržu. Izpūt smaržu gaisā un izej cauri mākonītim, tādējādi aromāts iesūksies Tavā apģērbā, ādā un matos, un Tu visu dienu smaržosi jauki.

* Un pats galvenais - nekad nepārklāj kosmētiku nenoņemtajai kosmētikai. Tu izskatīsies atbaidoši un pārspīlēti. Dabiskums tomēr ir visskaistākais.

52 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Šo jau vajadzētu mammai šūpulī ielikt... 

5 0 atbildēt
Lasot rakstu atcerējos vienu aktuālu un realistisku krievu filmu "Самая обаятельная и привлекательная" kur vienai "lauķei" mēģināja iebarot mūsdienu skaistuma, modes standartus. Protams štrunts kas tur no tā sanāca jebšu citiem vārdiem sakot "против судьбы не попрешь". http://www.kinopoisk.ru/film/43602/
2 0 atbildēt

Ko būtu jāzina katram čalim?

2 0 atbildēt

Un pats galvenais - iemācies uzvilkt pareizi zeķturus un garās zeķes!

0 0 atbildēt