local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete bez pirkstiem, labākā juveliere Apvienotajā Karalistē!!!20

557 2

Pasaulē ir tik daudz un dažādas slimības, kas daudziem cilvēkiem ir sagrāvušas visas cerības un sapņus. Ir slimības, kas izdodas apārstēt, lai cilvēks spētu dzīvot, bet ir arī slimības, kas izdodas pilnībā izārstēt un cilvēks spēj dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Sataustīt lietas, redzēt skaisto dabu, dzirdēt pasakainās putnu dziesmas un pārvietoties bez palīgierīču palīdzības.

Bet diemžēl ir arī tādas slimības, ko nav iespējams nedz apārstēt nedz izārstēt, kad cilvēks jau piedzimst ar kādu defektu, kas gan ļauj viņam dzīvot salīdzinoši normālu dzīvi, bet liedz veikt atsevišķas darbības. Un tad ir divi varianti, vai nu cilvēks pilnībā noslēdzās sevī un novēršas no apkārtējās sabiedrības, vai arī neskatoties uz grūtībām un sarežģītības, iet un cīnās, lai sasniegtu savu mērķi.

Šodien, Es pastāstīšu par kādu sievieti no otrās, manis pieminētās grupas.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
557 2 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 20

0/2000
Īpaši neizjutu kādu trūkumu gramatīkā. Super raksts. Iedrošināja mani un noteikti vel kādu no bezjēdzīgiem un stulbiem sīkumiem izskatā. Lūk, super sieviete, lai viņai laba dzīve.
19 0 atbildēt

Cilvēks var panākt jeb ko, ja ir gribasspēks, un ja dara, nevis sēž un sūdzās, cik slikta dzīve un viss pārējais. Visu cieņu!

18 0 atbildēt

Tik ierobežojoši atbilžu varianti.. Kas vainas klasiskajiem "Jā", "Nē", "Man vienalga" un bonusā kāds stulbs jociņš? Jo es uzskatu, ka LV ir grūti cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, bet ne jau valsts vai uzņēmēju dēļ, bet gan pašas sabiedbrības dēļ, kam ir neskaitāmi aizspriedumi un fobijas, ko radījusi dezinformācija vai vienkārši korektas informācijas trūkums.

P.S. - rakstu nelasīju, atnācu pacepties emotion

9 2 atbildēt

Atkārtošos simto reizi - VISS ir galvā!

3 0 atbildēt

Iedvesmojoši, cepuri nost! emotion

2 0 atbildēt

Gramatika ir vienkārši šausminoša

1 0 atbildēt
Pati dārgākā lieta ko juveliere ir izgatavojusi ir kaklarotas no 18 karātiem dzeltenā un baltā zelta, kuru viņa izgatavoja sev uz 21 gadu, veiksmīgas darbošanās šajā sfērā. Šīs kaklarotas vērtība ir 40 mārciņas. 😕 prieks zelta un balta zelta,vel pie tam roku darba,a40 marcinas ir baigi leti! 😟
0 0 atbildēt
Tiešām liels respekts viņai.Prieks ka ir cilvēki kuri turpina kaut ko darīt,nevis žēlojas par bezjēdzīgu dzīvi.Žēl viņas,bet iespējams ar pirkstiem viņa nebūtu nonākusi TIK tālu.
0 0 atbildēt

Piedod, izlaboju, nevis 40 bet 40000

0 1 atbildēt