local-stats-pixel fb-conv-api

Šie triki var glābt tavu dzīvību !14

636 1

21. gadsimtā ir triki visam. Ēdienam , mājas tīrīšanai, bērnu audzināšanai. Visticamāk zināji visus šos trikus, taču tie mēdz aizmirsties, tāpēc atgādināšu tev tos !

636 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Ko tad par iedurtiem objelktiem un palīgā saukšanu neieliki? emotion

30 0 atbildēt

Nebiedē, tas prikols par acu vēzi tak nav nopietns?

24 0 atbildēt

.....lai provocētu gepardu, laivu un tīģeru uzbrukums. emotion

13 0 atbildēt

5. Principā viss atkarīgs kā saregulē spoguļus, cik lieli tie ir utt. Var saregulēt arī tā, ka aklās zonas nebūs gandrīz nemaz, tikai parkojoties būs pār plecu jāskatās. Ir arī divdaļīgie spoguļi busiem, vai arī mazi papildspogulīši ko uzlīmē uz esošajiem, tad aklās zonas arī vispār nav, tikai jāpierod skatīties 2 spoguļos vienlaicīgi emotion

6 0 atbildēt

5. nav parezs!Aklā zona ir tikai aiz pleca. Aizmugurējā skata spogulis rāda tikai to kas ir aizmugurē un tik liels aizmugurējā skata diapazons nav. Pat sānu spoguļos viss ir pietiekami labi redzams. Tā kā aklā zona ir vienkārši skatoties pār plecu.

5 0 atbildēt

5. aklie punkti... preciizaak autovaditajiem buutu jaiemaacas skatities paar plecu, bet diemzheel ka tiesibas kabataa taa lielaakai dalai pazuud veelme skatities paar plecu... shaa iemesla del gada laika mani (motociklistu) desmitiem reizhu gandriz taraneeja, gandriz - tikai taapeec ka vienmer paspeju noreageet, pat tad ja autovaditaja manevrs ir straujs un bez pagriezienradiitaaju signaala, bet kas zin kadu dienu varu ari nepaspeet noreageet, jo veiksme ar nav muuzhiiga.

5 0 atbildēt

nu busi un smagie tas ir cits jautajums... Es loti labi saprotu ka tur paar plecu nepaskatities dizheni, bet kaa mana pieredze raada busu un smago auto vaditaaji vismaz paraada laiciigi signaalugunus, pec ka Es saprotu ka vadiitaajs grib parkartoties un Es vnk piebremzeeju tadejaadi pieturot ari aiz manis braucoshos, lai shoferis var parkartoties. Bet vieglo auto vadiitaaji, pec maniem noverojumiem, pusee gadijumu nemaz neiesledz pagriezienraditaajus kad parkartojas, vnk strauji parkartojas un viss.

0 0 atbildēt

... kretins raksta autors, es sēdēju 20 min pie 9 attēla līdz iebraucu tekstu un atradu to sūda zibspuldzi...

0 0 atbildēt

neesmu eksperts bet viens viens divi ir 112 nevis 911 emotion bet pamācoš raksts kopumā emotion

0 1 atbildēt