local-stats-pixel fb-conv-api

Šī fotogrāfija pirmajā mirklī var šķist pretīga, bet nesteidzies ar secinājumiem16

114 7

Čau, gribēju ar jums padalīties ar šo rakstu, kas man lika iegrimt dziļā fantāziju pasaulē, kā būtu ja tā būtu ar mani.
Evans Hemels piedzima kā meitene, bet jau no bērnības viņam parādījās transseksuālas pazīmes. Turklāt tā nebija tikai viņa vēlme, tā bija reāla ģenētiska kļūda. Pubertātes gados Evanam, manāmi sāka ar vien pamanāmāk parādīties vīriešu pazīmes.
Organisms sāka izstrādāt ar vien vairāk testesteronu, seja un ķermenis noklāts ar matiņiem. 19 gadu vecumā Hemela galēji nolēma kļūt par vīrieti un nomainīja savu vārdu uz Evans. Lielākoties jaunie draugi puisi neturēja aizdomās, ka viņš piedzimis kā meitene.
Evans tā arī neuztaisīja dzimuma maiņas operāciju, jo viņš vēlējās savu bērnu. Saprotot, ka diez vai nākotnē radīsies iespēja bērniņu ieviest dabīgā veidā, Evans nolēma visu veikt mākslīgi.
Pateicoties mākslīgajai apaugļošanai Evans spēja palikt stāvoklī, kaut arī viņam bija pārāk zems sieviešu hormonu līmenis, viņam izdevās iznēsāt un piedzemdēt dēlu.
Tagad Evans rūpējas par mazuli. Viņš neslēpj to, ka vēlam dzimuma maiņu, bet to izdarīs tikai tad, kad bērnam vairs nevajadzēs mātišķu palīdzību.


Teorētiski, kats cilvēks ar savu dzīvi var darīt ko vēlas.
Bet kāds ir tavs viedoklis?

114 7 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Darīt jau var ko grib, bet kā tas turpmāk ietekmēs bērniņa dzīvi? emotion
15 0 atbildēt

Manuprāt ir pilnīgi vienalga, kas ir tavi vecāki, ja vien viņi ir psihiski veseli, tevi mīl un rūpējas par tevi.

9 1 atbildēt
Tas, ka sabiedrība ko pieņem tas nenozīmē, ka tas ir normāli. Ķīnā ēst kakus ar ir normāli. Ja tev mamma-tētis vienlaikus, tad tas pats par sevi ir traumējoši.
7 1 atbildēt
Bet vai tas nāk par labu bērnam. Viņdp var izaugt ar nepareiziem uzskatiem par ģimeni un attiecībām. Protams, nejau viņš būs gejs vai lesbiete, taču viņam iespējams buls grūtāk dibināt savu dzīvi.emotion
4 1 atbildēt

Šis ir tikai sākums,  kādi vien brīnumi nākotnē notiks.

3 0 atbildēt

Menboobs  emotion 

2 0 atbildēt

Nost ar Dženderu propogandu!!!!!!!  emotion 

3 1 atbildēt

Daļa slimas sabiedrības pieņem.. 80%-90% ,ka diviem zilajiem izaugs bērns ar novirzēm tajā pašā jomā, vai arī bēgs no mājām, uztaisīs pašnāvību..

Vēl pietam lielākā daļa pedofīli ir tieši ar homoseksuālām nosliecēm.. 

3 2 atbildēt
Tas ir pretīgi ja ja Tas ir Evans ar uzsvaru uz vārdu Tas un pa pusei vīrietis tad pavisam noteikti es to varētu traktēt ka pedofīliju mežonīgā Evana puse apmierina savas seksuālās tieksmes lasīju komentāros kad psiholoğiski viss esot kārtībā mīļo cilvēk no kura laika šizofrēmija ir normāla cilvēka izpausme?
1 0 atbildēt

Pretīgi. Sakiet , ko gribat , bet tas ir vienkārši pretīgi. Ja tu esi, piedod man ''kļūda'' , tad tev arī būtu jāpaliek tādai. Nevajag vairāk vairot šo te ''kļūdu''.

4 4 atbildēt

Jā cilvēks nav mierā ar savu dzimumu, tad tā ir garīgi ārstējama vaina! 

0 0 atbildēt