local-stats-pixel fb-conv-api

Septiņi padomi laimīgām attiecībām.0

Daži zelta padomi, ko būtu vērts atcerēties ikvienam:
1. Abi turiet līdzsvarā savu atkarību un neatkarību. Stāstiet un arī izrādiet, cik ļoti viens otram esat vajadzīgi. Taču nepārspīlējiet! Pretējā gadījumā partneris jutīsies nevis mīlēts, bet slazdā iesprostots un apdraudēts.
2. Zelta likums, kas ļauj atjaunot pat nedaudz sabojātas attiecības - neviltots, mīlošs un atzinības pilns smaids.
3. Mudini partneri klausīties tevī. Novērtē, kad viņš to dara. Ar tādu pašu uzmanību klausies, kad partneris runā par savām problēmām. Tomēr atceries, ka vairākums vīriešu nav mentāli ieprogrammēti tikpat izvērstām sarunām par attiecībām, kā to vēlas un saprot sievietes. Vīriešiem vairāk nekā sievietēm nepieciešams klusums un laiks pašiem sev.
4. Liec partnerim sevi novērtēt. Negaidi kamēr viņš tev teiks spontānus komplimentus. Esi mazliet viltīga - vispirms pasaki viņam kaut ko labu un, visticamāk, pretī saņemsi to pašu.
5. Jau attiecību sākumā māci viņam - kā viņš varētu sniegt tev apmierinājumu. Atceries, ka neviens vīrietis nav domu lasītājs; paies diezgan ilgs laiks, kamēr viņš tavas visslēptākās vēlmes sapratīs pats.
6. Bez kvalitatīvi kopā pavadīta laika jūsu attiecībām nebūs nākotnes. Iekārtojiet savu dzīvi tā, lai ik dienas vismaz pusstundu un vismaz vienu dienu mēnesī varat pavadīt dienu tikai divatā.
7. Ļoti bieži dzīvē gadās tā, ka jaukās dīvainības un ieradumi, kas tevi pie tava partnera saistīja un valdzināja attiecību sākumā, vēlāk kļūst gluži neciešami. Mācies tos cienīt vai vismaz samierināties ar tiem. Ir daži ieradumi, ko neviens cilvēks nav spējīgs mainīt, arī tavs mīļotais ne.

51 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000