local-stats-pixel fb-conv-api

Rīta brauciens 4.tramvajā18

Karoče pieceļos no rīta, apdaros, eju arā no mājas uz 4.tramvaju. Rīta kā rīts, nekā īpaša, iekāpju otrajā vagonā, piereģistrēju savu etalonu un eju sēdēt, apsēžos un tieši aiz muguras kaut kas smird un uzreiz sapratu, ka bomzis. Tā kā pēdējā laikā ciešu no pavasara alerģijas, smirdēja divtik. Izdomāju, ka jāiet sēdēt citur un pārsēdos uz vienīgā beņķa, kas ir ķipa otrādi, nu ziniet, tas kas ir pie vadītāja kabīnes, laikam paredzēts grūtniecēm, bet grūtniece točna neesmu. Nu tad nu redzu, ka tur sēž bomzis. Kājās zaļas trennuškas, cepure, netīras saplīsušas botas - var redzēt, ka divdesmit gadus valkātas, ģīmis sapampis, sarkans no dzeršanas, zobi sapuvuši - pretīgi skatīties un smird jei bogu pēc puvekļiem - nu ta kā reāls bomzis! Tālāk seko kaut kas neidomājams, šis izvelk no kabatas kaut kādu priekšmetu, un sāk ar to naski rīktoties, spriežot pēc kustībām tie ir sērkociņi, viņš aizdedzināja tos savus sranos sērkociņus un piebāza sev pie ģīmja ar un valkāja šurpu turpu un izdvesa kaut kādas skaņas - es tāds sēžu un bolos un sapratu, ka tā ir kaut kāda jaunākā bārdas skūšanās tehnoloģija. Bļ*d, jūs nevarat iedomāties kāda smaka no tā izcelās, iedomājaties, svaigi kūpināta bomža bārda, es tur gandrīz paģību, viss tramvajs sasmirdēja pāris sekundēs un vēl sacēlās tādi kā balti dūmi, visi aizspieda sejas ar roku cik jaudas. Viena sieviete, kas sēdēja man pretī, neizturēja, cēlās un sāka bļaut pilnā rīklē: "Davai ātri arā, vēl te smirdinās", pārējie arī no vagona aizmugures tur kaut ko klušām čiepstēja, tad nu tā bļaujošā sieviete pieauļoja pie kaut kādas tramvaja pogas - nospieda un turēja kādas 10 sekundes, nu tramvajs riktīgi saāka kaukt - tāds kā zvans, tomēr tramvajs kā ierasti gāja uz priekšu un nekas nemainījās. Nākamajā pieturā vienīgie kas izkāpa, tas biju es un tas bomzis laikam. Es izkāpu, lai pārkāptu pirmajā vagonā, jo smaka bija nežēlīga, pārējie samierinājās ar to un palika. Šitajā pašā rītā es vēl braucu ar 5.tramvaju un tur arī bija bomzis, nu smirdēja pēc kaut kā vēl briesmīgāka nekā pirmais bomzis - pēc strutām un čurām, nu pi***c vnk, lielisks pirmdienas rīts!

342 5 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Tu Ušakovijas goda pilsoni te neapbižo emotion emotion

33 0 atbildēt

Padoms pirms kāpt manā 4. tramvajā. Uzlikt ļoti tumšas saulesbrilles, nāsīs iemērēt labu devu anīsa krēma, uzlikt austiņas ar kādu hip-hopu, ērti iekārtoties un smaidīt, ka tramvajs brauc uz priekšu!

21 0 atbildēt

Neviens viņiem neko nevar padarīt, tāpēc viņi tā vizinās. Un tagad nāk karstais laiks, būs vēl trakāk. :/

17 0 atbildēt
Kad biju stāvoklī,braucu ar autobusu mājās,man aizmugurē apsēdās bomzis,ļoti slikti palika,pieliku roku pie mutes,domāju tūlīt vemšu,knapi izturēju,ātri ātri izkāpu no tā autobusa un skrēju uz veikalu pakaļ ūdenim,pie kases bija baigā rinda,stāvu gaidu un atkal sāk smirdēt pēc tā bomža,pagriezos un viņš tieši stāv man aizmuguras ar divlitrīgo alus pudeli,vel pie tam elpoja tieši man virsū,tad nu es neizturēju,sapsihojos,nometu to ūdens pudeli un izskrēju ārā no veikala.
14 0 atbildēt

Ak, mans mīļais 4. tramvajs. Lai gan varu teikt, ka 21.autobusā (virzienā uz Imantu) ir vēl jautrāki personāži. Īpaši tad, ja sanāk braukt vakarpusē. 

12 0 atbildēt

Labi,ka nejūtu smaržu,vismaz atkrīt tādas problēmas emotion

8 0 atbildēt

Pirmdienas esottās nedēļas dienas,kad cilvēki izdarot visvairāk pašnāvību.

7 0 atbildēt

6.Tramvaju tas pats. Tie pirmie 2/3 tramvaji vienmēr smird. Šad tad trāpās vadītāja kabīnē braukt. Pat tur smirdoņu ness iekšā.

Sūdzies vai nesūdzies, Rīgas Satiksmei, kā arī RPP ir vienalga uz to. Viņiem pašiem negribās smērēt rokas.

Varbūt lai sāk maksāt iedzīvotājiem tā-kā zviedrijā, 900EIRO mēnesī vienkārši par to, ka viņi ir valsts iedzīvotāji, tad varbū arī bomžu vairs nebūs.

7 1 atbildēt

Nu viegli jau kritizet,kamer pats neesi nonacis tadaa situacijaa.Sanemo 57 eiro menesii-un gulot uz ielaam,jo patversmes ed utis nost-diez vai pec Calvin Klein smarzosi.

Kaut ka dzivojot Kanadaa kur bezdarbnieku pabalsts pirms 20 gadiem bija skiet ap 600 CAD menesii,es nekad ar sadam problemam nesaskaros-tiesi otradi-bomzi,vai ka tur sauca-bami-bija vislabak gerbtie cilveki.

Un ir vel viena problema-kas skar ta saucamos augstakas kartas cilvekus Latvijaa,kam ir dzives vieta un kaut kada menesa aldzina-diemzel utis ir parasta paradiba Rigas patversmes.Un ta ka bomzi izdziti no patversmem biezi izmanto publisko transportu lai paguletu-tad ir risks jebkuram kas izmanto publisko transportu sakert sos dziviniecinus.Es pats zinu cilveku,kurs tada veidaa,braucot tramvajaa,sakera utis,un no kodiena-asinssaindesanos.

Ta ka uzmanaties-tie nav joki. emotion 

7 1 atbildēt

Mazpilsētās bomži smird pēc maijpuķītēm un lēta odekolona, salīdzinot ar visu to Rīgas netīrību..   emotion  Man braucot ar 12. vienreiz iekāpa tāds čalis, seja tādos dīvainos izsitumos, moš kāda slimība, aids, vai vēl kas briesmīgāks.. galvenais pēc tam regulāri mazgāt rokas    emotion  

6 0 atbildēt

nu jūtu jums tur līdzi tanī Rīgā

4 1 atbildēt
Riga tak smird, tad labaak daudz liepaajaa dziivot. Laikam bus jaraksta saeimai, Lai liepaju iecel par galvas pilsety.
10 7 atbildēt

Tāpēc sabiedrisko izmantoju reti.Ja pa stundu var aiziet,eju ar kājām.

2 0 atbildēt
Jauns Moby's ir dzimis emotion
1 0 atbildēt

Gandrīz katru dienu braucu ar ceturto tramiku ,labi ,ka pāris pieturas jānobrauc emotion būtu viņš pirmajā vagonā ,tad jau kāds pateiktu vadītājai/am un izdzītu. Bet otrajā vagonā parasti ir visādi kadri.. Pats trakākais ir tad ,kad tu kāp iekšā 13. Janvāra ielā un viņš aizbrauc līdz centrālajam tirgum ,nu un tad laikam ir jāpiesprādzējas lai tevi vecmāmiņas neizgrūstu pa logu ārā un tur arī ir tas bomžu "spots" emotion Sakāpj un tad sēdi un osti "franču perfumē"  emotion 

1 0 atbildēt