local-stats-pixel fb-conv-api

Raksts domāts tiem, kas vēlas iegrimt pārdomās...0

36 0

Sveiki visiem, šis ir mans otrais raksts :)

Pirmā raksta links-http://spoki.tvnet.lv/joki/Dazi-anuki-D/767615 , ja pirmais raksts bija humoristiskā stilā, tad otro rakstu es vēlējos uzrakstīt pilnīgi pretēji. Es vienkārši ļoti vēlējos ar jums padalīies savās pārdomās. Šis būs tā vairāk vispārīgi par dzīvi, par dzīves jēgu, problēmām, utt. :))

Dažkārt man šķiet, ka dzīve ir kā spēle un mēs esam tās rotaļlietas, ar kurām viņa spēlējas. Daudzi cilvēki apskauž citus, jo viņiem, liekas, ka citu cilvēku dzīve ir perfekta un tajā nav nekādu problēmu un rūpju. Taču tā nav. Neviena cilvēka dzīve nav perfekta, ikvienam ir kādi sarežģijumi. Bet ir cilvēki, kas māk ar tiem tikt galā, taču ir cilvēki, kas nemāk un grimst dziļāk un dziļāk.

Citreiz rodas jautājums- ''Kāpēc?'' to ne es, ne citi nemāk izskaidrot. Katrs cilvēks ir pats savas laimes kalējs. Un katram pašam ir jāsaprot problēmu cēlonis.

Šeit viens fakts, kas, iespējams, varētu noderēt-Zinātnieki ir pierādījuši, ka problēmu uzrakstīšana uz lapas, un tās lapas iznīcināšana, paliedz justies labāk! :)

Cilvēki bieži vien nepamana, ka problēmu ir jau pāri galvai. Un tad, kad tas viss ir sakrājies tik daudz, ka nezin, kur likties. Cilvēki vairs nezin, ko darīt ar savu dzīvi un ieslīgst depresijā. Gaida un cer, ka tās atrisināsies pašas no sevis. Bet nevajag gaidīt, ir jārīkojas. Tiklīdz kā parādās kaut mazākās problēmas, ir jārīkojas un jārisina tās. Jo pēctam būs tikai grūtāk. Iznākumi mēdz būt letāli, problēmas noved cilvēkus tik tālu, ka vienīgā izeja tam ir pašnāvība, Dažiem tas liksies dumji un smieklīgi, bet, ja cilvēks ir novests tik tālu, ka viņš burtiski vairs nespēj atrast kaut vienu lietu par ko priecāties tad tā viņam var likties vienīgā un preizā izeja. Dzīvei vienkārši patīk pakacināt cilvēkus un pārbaudīt to, kā viņi tiks galā ar problēm;am un sarežģijumiem... Tāpēc es jums vēlējos pateikt tikai vienu-Nekad nepadodieties dzīvei, viņa jums piespēlēs cilvēkus, lai tie jums kaut ko iemācītu un piespēlēs problēmas. Ikviens pieļauj kļūdas, lai no tām pēctam mācītos, un kļūtu gudrāks.

Es ceru jūs aizdomājāties, un ceru, ka jums šis raksts patika!

Turpinājumā-Dažas bildes, kas liks padomāt :)

36 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000