local-stats-pixel fb-conv-api

Problēma ar homofobiju34

57 43

Es zinu, ka man jau par šīs tēmas aizskaršanu uzbruks kaut kādi čaļi, bet man ir vienalga. Latvijā ir liela problēma ar homofobiju. Es pats esmu jūsu saukto ''pederastu'' sastāvā, un es gribu atklāt, kā es redzu visu šo situāciju no sava acu punkta.

Manuprāt viss šis naids ir stulbs, bērnišķīgs un iracionāls. Man šķiet, ka ienīst grupu cilvēku tikai tapēc, ka viņiem ir citas seksuālas intereses, ir stulbi. Es pat esmu redzējis cilvēkus, kuri ir homofobiski tikai tapēc, ka viņiem tas liekas ''kruta''. Ļauj man tev pateikt dažus faktus. Latvija ir atpalikusi, pasaula ātri mainās un Latvija ir izsista no tās cikla. Citās valstīs, piemēram, Nīderlandē un dažos ASV štatos, cilvēki tevi atgrūdīs par to, ka esi homofobs.

Manuprāt kādam ir jāmaina ši situācija Latvijā. Kādam ir jāatver cilvēkiem acis un jāliek saprast to, ka viņu naids ir nepamatots un vienkārši stulbs.

57 43 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000
11 teikumi,20+ kļūdas. Mjā, kādreiz homoseksuāļi argumentēja, ka esot izglītoti un paceļas virs tumsoņu masas.
22 0 atbildēt

Tā man pret gejiem nekas nav, bet es uzskatu, ka tas nav dabīgi, ja pi*pis smirdētu pēc cita džeka sūdiem, Dabā ir jāvairojas nevis jāstumda sūdi zem sedziņas.

22 2 atbildēt

Ja kāds kādu tā klusu zem deķa pucē dirsā, tad nav problēmu.. Problēmas sākas tad, kad pedāļi iziet ielās, sāk zīmēties un brēkt, ka viss, ko šamējie dara ir normāli, dabīgi un atdarināšanas cienīgi. 

Pedāļiem iesaku pārņemt tieksmi nezīmēties no saviem brāļiem zoofiliem, nekrofiliem u.c., jo visi zin, ka tādi kreisie eksistē, bet tā īsti redzējis nav neviens..

  emotion  

23 5 atbildēt

Man personīgi pilnīgi vienalga, ir vai nav Gejs, kamēr to nesāk bīdīt kā normu...

To nevar uzskatīt par normu...

Bet Besīt geji man sāk no šādiem te paziņojumiem....

Un tava vopļa Citēju.. "ienīst grupu cilvēku tikai tapēc, ka viņiem ir citas seksuālas intereses, ir stulbi" Tas nozīmē ka man nevajadzētu satraukties par grupu pedofīlu vai zoofīlu, un uzskatīt arī to par normu? Jo tā taču ar ir citāda seksuālā orjentācija...

Beidz pļūtīt par lietām no kurām tu nekā nesajēdz..

18 2 atbildēt

"stūlbs, bērnešķīgs"

Amsterdama ir pilsēta nevis valsts.

Neesmu homofobe, bet nu var taču vismaz iemācīties rakstīt.  emotion

13 0 atbildēt

Saksim ar to ka man nav bail ne no pi*ariem ne pedofiliem ne zoofiliem emotion ! Man ir vienalga ko cilveks dara brivaja laika un ka gust baudu ! 

Bet man ir pretigi kad netradicionalis sak uzbazties un macit mani ( vectevu ) ko man darit un ar ko ! Stastit maniem berniem un mazberniem ka sex ar sev lidzigo ir dabiska savu vajadzibu apmierinašana ! 

14 2 atbildēt

Kaut arī taisnība lielākoties ir, šis ir rakstīts neveikli un nepalīdz nevienam. Cilvēkiem, kuriem ir dziļi aizspriedumi, šis tikai tos padarīs dziļākus, tāpēc no šī nav īstas jēgas.

9 0 atbildēt

tajā pašā  Nīderlandē līdz 2010. gada bija legāli filmēt zoo materiālus,ta kā tālu viens no otra nav. katram savs fetišs

9 0 atbildēt
Tas tak speciali uzrakstīts.provokācija.man pilnigi vienalga kas ar ko.kamer es droshi varu pieliekties lai kaut ko paceltu😂Bet nu taa vazaashanaas pa riigu it ipashi kad vesels pulks ar policiju vinjus sargaa,un pec tam blaustas ka viss noritejis mierigi un ka redz tauta ir palikusi saprotoshaka pret.......policiju novaciet tad jums visiem visaam paliidzees aiziet looooti taalu ...
6 0 atbildēt
Es tikai nesaprotu tos praidus un apvienošanās grupas vai kā tur vēl. Esi gejs? Tad mierīgi dzīvo savu geja dzīvi un nebāzies acīs tā lai kaitinātu citus. Mēs taču neejam pārgājienos ar saukli, ka drātējam meitenes!
6 0 atbildēt

gejiem šinī pasaulē nav vietas. 

7 1 atbildēt
Da man Pofig ar ko Tu guli, man nav nekas pret jums kamēr jūs uz ielas nesākat laizities un utt. Tomēr bērni to redz un tas ietekme psihi bērnam . Par to to pedini nav iedomājušies laikam. Un galīgi neatbalstu bērnus šādas ģimenes . Un vel viena lieta Tu nedzīvo ASV vai kur citur , bet gan Latvijā . Tā ka ievēro etiķeti un nebūs lieku reizi mājas jāgulj ar zilumiem.
7 2 atbildēt

neizklausies īpaši gudrs ar tādiem argumentiem.

1 0 atbildēt

BOMBA emotion emotion emotion

2 1 atbildēt

Man garšo mandarīni.

1 1 atbildēt

Varu turpinat ! 

Šobrid Tu gusti baudu no seksa ar sev lidzigu , bet ko darisi pec gadiem ( n ) kad Tev tas apniks ? Meklesi mazus bernus , eksperimentesi ar dzivniekiem jeb saksi stradat morga ? 

Un ari visiem stastisi ka tas ir dabiski un normali ? 

6 6 atbildēt
Es vēl joprojām ciešu no tā,ka man mamma saka gandrīz katru dienu,kad man ir tik smukas kājiņas kā meitenītei!!!emotionNez,ko viņa ar TO grib pateikt???Labi,ka neviens vecis uz ielas nav vēl man sējies klāt!!!
0 0 atbildēt

Jā man reiz gadijās ka es izgāju uz ielas un uzreiz dabuju aids, vēzi, sifili, saausktējos, zaudēju aknu un izaudzēju kāju. Jauku dienu  emotion 

1 2 atbildēt
Šitādu marazmu sen neesmu lasījis. Atpalikuši, neizglītoti pamuļķi kam homoseksulitāte asocējas tikai ar praidu un dzimumdzīvi. Kaut neesmu gejs, bet draugu lokā ir un varu teikt vienu, daudz labāki draugi un paziņas par hetero.
1 4 atbildēt

Si tema ir malta simtiem reizu un nu neko neieskaidros kolhozniekiem, viniem, redz, ''jus baziet seja'', ka homoseksuali, bet nu tiri ta neko vairak par TV sie individi nezina. Ne viniem sakars, ne draugi geji bijusi, tapec ari dirs kaut ko no dirsas... Praids var but gimenes svetki ka tas ir daudzas citas valstis, bet ne, latvietim, ka tik kaut ko uzdirst par pasam nemaz nesaprotamu temu

3 8 atbildēt