local-stats-pixel fb-conv-api

Piešķir attiecībām asumu!1

34 0

Izbrauciens ārpus valsts robežām vai vienkārši romantiskas vakariņas saulrieta laikā. Īsteno to! Attiecības ir jāizbauda katru dienu, stundu un minūti. Ļaujies jauniem, trakiem piedzīvojumiem un iepazīsti savu mīļoto no jaunā gaismā! Izlasi 10 interesantas un iedvesmojošas idejas, kā attiecībās izvairīties no rutīnas.

Nepieļauj vienveidīgas nedēļas nogales! Tā vietā, lai kārtējo sestdienas vakaru pavadītu gulšņājot uz viesistabas dīvāna, uzvelc savu apburošo kokteiļu kleitiņu un aizved savu lielisko vīrieti uz jūsu iemīļoto restorānu. Palutiniet sevi ar kvalitatīvu un gardu maltīti patīkamā atmosfērā! Vakariņas ārpus mājas var kļūt par lielisku ik nedēļas rituālu. Turklāt, vides maiņa attiecībām nāk tikai par labu.

Aizmirsti par pelēcīgajām, neizteiksmīgajām sporta biksēm un plato, garlaicīgo t-kreklu. Mājas apģērbs var būt arī seksīgs! Ļauj savam vīrietim tevi ikdienā redzēt apspīlētajos šortiņos un seksīgajā krūšturī. Izspēlējot šo triku, mīļotais tevi iekāros vēl vairāk!

Ierosini ideju par kopīgu kalendāru! Tas varbūt izklausās nedaudz savādi, bet šis ir patiešām efektīvs satuvināšanās veids. Kopīgajā kalendārā varat sarakstīt tuvāko draugu un ģimenes locekļu jubilejas, gaidāmos pasākumus un svarīgos notikumus. Tas ļaus jums abiem vieglāk plānot savu ikdienu. Turklāt, pirms tavas labākās draudzenes dzimšanas dienas ballītes mīļotais nevarēs aizbildināties, ka neesi par to savlaicīgi informējusi.

Ejiet gulēt kopā! Došanās gulēt vienā laikā dos iespēju vēl pirms miega ļauties otra cilvēka glāstiem. Šoreiz galvenais ir vienkārši justies tuvākiem. Ir taču tik ļoti patīkami aizmigt mīļotā apskāvienos!

Pavadiet laiku ar draugiem. Organizē kopīgus izbraucienus gan ar taviem, gan mīļotā vīrieša paziņām. Pat kino apmeklējums var izvērsties par jautru un patīkamu izklaidi. Ticiet mums, laika pavadīšana ar otras pusītes draugiem, var piešķirt attiecībām jaunu elpu!

Radi atmosfēru! Reizi nedēļā, vakariņu laikā izslēdziet visas gaismas un elektroniskās ierīces. Sadegtās sveces radīs īsto noskaņu. Ļaujieties divvientulībai, garām un sirsnīgām sarunām, smiekliem un atmiņām. Romantiskā atmosfēra pavisam noteikti padarīs vakaru citādāku nekā ierasts.

Pārsteidz mīļoto! Nav nekāds noslēpums, ka stiprā dzimuma pārstāvjiem patīk gardi paēst. Iepriecini vīrieti, nopērkot gardu šokolādi vai pagatavojot viņa iecienītāko maltīti. Ar šādiem maziem un mīļiem pārsteigumiem tu liksi savam vīrietim justies mīlētam, īpašām un novērtētam.

Dariet kaut ko jaunu! Ieplānojiet trīs nedēļas nogales, kurās kopā darīsiet to, ko līdz šim vēl neesat paspējuši. Spēlējiet peintbolu, gatavojiet suši vai ļaujieties galvu reibinošam lēcienam ar gumiju! Tas ļaus jums iepazīt vienam otru vēl tuvāk. Pavisam iespējams, atklāsiet izjūtas un īpašības, kas līdz šim bijušas nepamanītas!

Sarīko pārsteigumu! Pabrīdini mīļoto laicīgi, lai viņš nedēļas nogalei neko neieplāno. Aizved viņu uz kādu no atpūtas kompleksiem! Pēc garās darba nedēļas karsēšanās pirtī būs tieši laikā. Varam saderēt, ka parādā viņš nepaliks.

Ļaujieties fantāzijām. Izstāstiet viens otram savas karstākās fantāzijas! Izmēģiniet jaunas lietas un nebaidieties eksperimentēt!

34 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

"Mājas apģērbs var būt arī seksīgs, nestaigā trenuškās un t-kreklā" - ja es staigāšu pa māju lielā, mīkstā cāļa kostīmā, vai tas būs gana pievilcīgi un seksīgi? emotion galu galā, trenuškas tās noteikti nav emotion

1 0 atbildēt