local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules Viskija diena6

45 0

Esot lauku mājās un pie siltā pavarda malkojot viskiju, pēc dienas dārzā, iedomājos izveidot rakstu par Pasaules viskija dienu, kas iekrīt šodien, 16.maijā, jo viskijs tomēr ir lielisks alkoholisks dzēriens, no stiprā alkohola - mans mīļākais. Vienmēr esmu bijusi par labu alkoholu, kur nu vēl par lieliskiem viskijiem.

Pasaules viskija diena aicina ikvienu iedzert malku viskija un svinēt dzīves ūdeni. Katru gadu maija trešajā sestdienā viskija mīļotāji visā pasaulē svin Pasaules viskija dienu ar degustācijām, pasākumiem un salidojumiem.

Bet šogad, kā jau jūs ziniet, dažādu apstākļu un notikumu attīstībā pasaulē lietas notiek savādāk..
Skumji, ka var paiet kāds laiks, līdz mēs personīgi varam nosvinēt sava iecienītā dzēriena dienu. Bet tas nenozīmē, ka mēs nevaram virtuāli sanākt kopā uz kādu sociāli attālinātu glāžu pacelšanu un virtuālu saskandināšanu.

Pasaules viskija diena 2020. gadā atšķiras no visām, kas pirms tam ir bijušas, bet galvenie principi paliek tie paši. Vispasaules viskija diena ir par to, lai baudot viskiju mums visiem būtu patīkams vakars un būtu jautri, nevis tas, ka tas ir ekskluzīvs vai pēc receptūras īpašs. Viss, kas jums ir nepieciešams, lai piedalītos, ir viskija/burbona/schotch (Skotijas viskijs) glāze vai pudele - neatkarīgi no šķirnes, tas, kas Jums vislabāk garšo un dzēriena pasniegšana arī ir pēc jūsu ieskatiem - tīrā veidā, ar ledu (on rocks) vai kādā kokteilī.

Vienīgais noteikums ir dzert atbildīgi!

Kā Tu varu piedalīties?
Ir daudz veidu, kā piedalīties Pasaules viskija dienā 2020 (sestdien, 16. maijā).

Pirmkārt, jūs varat pievienoties sarunai sociālajos medijos, izmantojot tēmturi #WorldWhiskyDay. Otrkārt, varam izveidot diskusiju šeit pat, komentāru sadaļā. Kāda veida viskijam jūs dodat priekšroku? Patīk degustēt viskiju vienatnē vai izbaudiet šo dzērienu draugu/ģimenes lokā? Kā jūs baudāt savu viskiju - uz ledus, ar ūdeni vai kokteilī? Iespējas ir bezgalīgas.

Lai kur arī Tu atrastos šobrīd pasaulē, iespējams, atradīsi kādu vispasaules dienas notikumu, kas ir piemērots tieši Tev. Jau tagad sociālajos saziņas tīklos ir pieejami konkursi, viktorīnas, degustācijas, tiešraides un dažas labas diskusijas. Iedvesmai pievienoju arī pāris atsauces vietas, kuras vari apmeklēt, lai radītu savā namā Pasaules viskija dienas noskaņu.

Es šovakar esmu izvēlējusies pirmo reizi dzīvē degustēt japāņu ražoto Nikka Whisky Rare Old Super 43% alk.tilp., kuru raksturo bagātīgs ozola, medus un jāņogu aromāts, kas mijās ar krustnagliņu un ingvera notīm, ar ilgu un izteiktu pēcgaršu.

Priekā, mīlīši!

45 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

👍

3 0 atbildēt

Alkohols nopietni kaitē veselībai

emotion

3 0 atbildēt

Visītis....veselībai

Noderīgi....priekā.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt