local-stats-pixel fb-conv-api

Nedaudz par mani, par to, kas ir patiesa kristietība, kas noteikti tā nav.11

18 11

Pirms saaku, velos teikt, ka Dievs, nav religija. Dievam nav nekada sakara ar religiju. Tik daudzi musdienu modernaja pasaule, nemaz nevelas neko dzirdet ne par Dievu, ne par Jeezu Kristu, jo ir tik daudz religiju, tik daudz kristietibas veidu un nosaukumu, tik daudz austrumu un citu religiju, ka isti vairs nevar saprast un pat negribas nemaz saprast kas ir kas, un kura tad ir taa ista patiesiba..

Pec skolas beigsanas, ari man saaka maakties visi sie jautajumi. Es saaku meklet atbildes par to, kada visam jeega, kas es esmu, ko man iesaakt ar savu dziivi. Man vienmer bijusi sajuta, ka kaut kas ar so pasauli nav kartiba. Es nezinaju kas tiesi, bet es biju apnemies atrast kaa sasniegt visu ko veelos, kurp slepjas panakumu atslegas un kaa tad kluut bagaatam..

Saaku googlei un youtube uzdot visus sev interesejosos jautajumus, un taa sakaas mans celojums..

Es atradu dzeku varda Tony Robins, varbut kads esat par vinu dzirdejusi. No vina iemacijos par merku sasniegsanu, par to ka darbojas cilveka psihologija utt. Ar laiku iepazinu ari citus NEW AGE (viltus skolotajus) kaa THE SECRET autori , kura maca par pievilksanas likumu (Law of atraction) - Gribu piebilst, ludzu neaizraujieties ar sim lietam, saprotiet es so visu stastu jo pats kadreiz esmu iekritis sajas lamatas. It ipasi pievilksanas likuma.. Es reali biju ieksa NEW AGE .. mekleju atrologu padomus, lasiju horoskopus, centos darit visu lai tikai kluti gudraks, varenaks, bagataks utt..

Bet jo dzilak es taja pinos ieksa ( the rabbit hole) jo lielaka mani bija tuksuma sajuta , jo tumsa mani saaka palikt lielaka un lielaka..Sis new age lietas ir viltus gaisma. Taro kartis, astrologija, pievilksanas likums , zilnieki utt. Tie ir demoni, kas maskejas ka gaismas engeli, vini uzdodas par taviem draugiem, tu doma ka dari visu pareizi, ka esi atradis dzives atslegas, ka beidzot esi atradis kaa strada dziive un ka visu nosaki tu pats.. -- Tu reali sac klut pats sev par dievu.. vai saskatat lidzibu te ar kaadu? (velnu)

Es biju iekseji iztuksots, neapzinigi savtigs, es domaju ka daru labu, ka beidzot esmu uz pareiza cela.. bet bija tiesi preteji.. jo vairak sis zinasnaas mani auga, jo vairak es centos sasniegt un izsisties dzivee, jo tuksaka sajuta man bija..ar laiku mani parnema marihuana, cigaretes.. es biju potheds.. es centos aizbegt no sevis.. es zinaju ka kaut kas nav pareizi.. bet nezinaju kas tiesi...

Mani pameta draudzne, jo es netiku gala ar sevi.. es biju nozelojams, piipmanis ar slikti apmaksatu darbu.. es gribeju labu, gribeju lai viss vina ir.. bet es nezinaju ka lai to panak.. es biju kristcelees, jo nezinaju ko lai talak iesaak, likaas ka vis ir uz maniem pleciem, un es to nespeeju panest. Es tik loti pardzivoju, es piedzeeros, sapirkos miegazaales, panemu kreditu.. visu nakti notuseeju un beigaas aizbraucu mezaa iztriedzu divas zaalu pacinas un cereju ka nospraagsu, jo manii bija tik liels tuksums, tik lielas saapes ka es to vairs nevareju izturet. Es gribeju lai tas viss beidzas..

Es neaizmigu... es noguleju 3h meza, bet neaizmigu. Man bija gruti, es jutu ka kremenis cinaas, es piecelos un vienkarsi aizgaju majas. Apgulos gulta un domaju, ja aizmigsu man ir viss..es nepiecelsos.

Es piecelos nakamaja rita. man bija pagiru sajuuta.. bet tas ari viss..

Kops ta laika, es vienmer esmu meklejis patiesibu. Patiesibu par visu. Par to kas ir kas, kada jega tam ko mes daram, kapec cilvekam jacies ? Kapec ? kas ir tas kas to visu izraisa ?

Es atkal saku meklet atbildes, tikai jau citadakas. Par to kas ir Dievs, ko vins isti velas. Ja vins ir kapec vins pielauj visu so launumu..

Es daudz maldijos. Daudz kas mani maldinaja, taja zina ka visas religijas ved pie viena dieva.. ka gan buda, krisna, jezus, muzhameds un visi parejie kas bijusi sie lielie religiskie lideri ir viens un tas pats.. ka tie ir cilveki, kas tikusi apgaismoti. vini visi norada uz vienu dievu par maca par to kas pietiesiba ir cilveks.. es daudz maldijos ticedams meliem.. jo taa jau ir.. cilveks notices tam, kas vina ausim bus pienemams un atbildis vina uzskatiem. Cilveks tices visam kas der vinam un atbalstis to cilvekus un uzskatus kas sakrit ar vina pasa uzskatiem..

Bet jo dzilak es rakos, jo vairak es uzzinaju. Es gribu teikt Ka ir tikai VIENS patiess Dievs, kas miris par mums pie krusta un tas ir Jeezus Kristus . Vins ir Dievs cilveka miesaa, Jeezus ir DIEVS, kas naca uz zemes nodzivot par mums perfektu dzivi, lai mes tiktu glabti no muzigas uguns..

Jaa elle un paradize ir istas.. reinkarnacija ir meli..jaa kristietibai un daudzam citam religijam ir loti daudz lidzibu.. bet tiesi taa saatans darbojas.. vins ir superintelekts. Vins maces Tevi apvardot un apmanit.. vins naks ka gaismas engelis, vins liks tev noticeet meliem..Vins baros tavu ego, ar naudu ko tu iekaaro, sievieteem utt. Velns daris visu lai celtu tavu ES (ego) lai tikai tu klutu paspalavigaks un daris visu lai tev istais Dievs nebut pat jameklee un vajadzigs. Velns man deva daudz naudas, azartspeles, nereali iznakumi..es pats nesapratu, es ceelu araa nerealas naudas summas..velns nav mulkis. Vins zin ko zini tu, vins zin kam tu tici, un vins dos tev visu lai tikai tu pazustu, klutu iedomigs, savtigs utt. Velna vienigais merkis ir likt tev noticet ka vins neeksiste, bet vins nav meli.. vins ir melis... Vins ir radijis so pasauligo sitemu lai tikai tu neticetu patiesam Dievam..un neatrastu vienigo celu uz paradizi kas ir Jeezus.

Saatans, Lucifers, riita zvaigzne.. sai radiibai nav nekaa svarigaka ka tevi pazudinaat ellee.. elle ir tada vieta, demoni ir tadi radijumi..ja vien jus speetu to saprast un aptvert..sajust taas ciesanas un pretiigumu kaadi vini ir..juus dariitu jebko lai turp nenonaaktu..Ir

tikai viens veids kaa saakt veidot attiecibas ar patieso Dievu. Jums janotic ka Jezus Kristus ir miris par mums pie krusta, ka vins ir tas kas devis mums ieeju paradizee..

Notici sirdii un atziisti ar muti ja Jezus ir Dieva deels (Dievs cilveka miesaa) un tu tiksi glaabts. Tu sanemsi sveeto garu, kas tevi maciis, un atgadinaas .. vienkarsi izdari to.. Tu drosi vien vispirms gribi parliecinaties un but drosh par to ko pienem, atrast pieradijumus kaut kadus faktus utt. Bet es tev saku ar atvetu praatu un sirdi vienkarsi notici, atzisti to un vins tev paradiis VISU ko vaicaasi. Es mekleju pieradijumus utt, bet viss saakas vienkarsi ar noticesanu.. vairak nekas nav vajadzigs sakuma.

Ari es sakuma biju skeptiks, pat loti loti, skeptiks. Manai taa laika apzinai , Dievs likaas kaa fufelis, man tas nebija vajadzigs. Domaju to vajag tikai cilvekiem kas pasi par sevi nevar pastavet un neko nezin par dziivi.. es tikai smeejos. Man tas likas mulkigi un vaaju cilveku darbibas un uzskati..Bet tiesi tads ir velna merkis.. lai tu tam neticeetu, un negribetu ticeet..

Dievs negrib lai kads nonaktu ellee..Bet Dievs ir Vaards. Dievs ir nemainiigs. Dievs IR. Vins ir tads kads vins ir . Taisnigs. Patiess. Un miloss. Bet Dievs mums ir devis brivu gribu. Vins nevar mums piespiest vinu milet un pienemt.. Mes to varam tikai ja pasi to velamies.. - Va iatceraties filmu VISVARENAIS BRUSS ? ar Dzimu Keriju, kur vins kluva par dievu un kad vinu bija pametusi draudzene (dzenifere anistone) vins ar savam Dieva dotajam spejam centaas un teica - MILI MANI, MILI MANI! bet vinam nekas neizdevas, tas tapec ka dievs nevar ietekmet brivu gribu.. Ta ir musu izvele..

Ja tava dvesele nav izglabta , nav pienemus Jeezu kaa savu glabeju no naaves, vina nevar ienakt paradizee..Dievs grib tevi tur redzeet, bet Dievs ir nemainiigs, vins ir tads kads vins ir un vienmer bus..Tur taa saals. Tumsa nevar ienakt muzigaa gaismaa.. Tapec Dievs naaca Jeezus veidolaa un mira par mums.. Lai tie kas tic vinam speej ienaakt paradizee jo tas ir VIENIGAIS cels. Dievs ir noteikts un nemainiigs, tapec vins naca un upureja sevi. Dievs ir likums. likums kas pastaves vienmer. Vins rikojas pec sava likuma. Lai Tu varetu ienakt gaismaa vins upureja sevi. patiesibu nevar mainit, patiesiba pastav pati par sevi.

Mes nekad tur nevaresim nopelnit ieeju, tas nav iespejams. Ta ir DAVANA no Dieva. Davana par briivu, kuru nevar nopelnit ar saviem labajiem darbiem. To var tikai pienemt, pienemt Vina deelu Jeezu, un vienkarsi pienemot to un atzistot mes tiekam apzimogoti ar sveto garu, kas mainis musu butibu un palidzes atbrivoties no visa sliktaa kas ir muusos..

Si dzive ir ciina starp labo un launo.. un labais vienmer uzvares. Jo Gaisma vienmer parnems tumsu. Tumsa nevar apspiest gaismu, bet gaisma var izgaismot tumsu..


Es so visu rakstu, jo es tam tik loti ticu, ka nekam. Es neticu tam jo mani vecaki man to iemacijusi, vai kaa. Es lidz tam esmu nonacis ilgaa procesaa, kur esmu meklejis atbildes, esmu maldijies starp patiesibu un meliem.. lidz beidzot to atradu!

Mes nekad nebusim kaut kur pa vidu. Vai nu mes esam ar Dievu (Jeezu) vai ar velnu.. Ja mes nekalpojam Dievam mes kalpojam velnam.. pat ja pasi to nepazinamies. Bet velns sevi ari uzskata ar Dievu, vins grib but ka Visu augstais Dievs.. tapec ja ludzat dievu, ludzat Jezus kristus varda.. jo Jeezus ir Dieva atspulgs.. un vienigais cels un patiesiiba.. Jeezus ir vienigais no kaa velns baidaas. Vina klatbutnee velnam nav speeka neko izdarit..

+ Dievs nav kaut kaada noteikumu gramata, Dievs ir devis mums sis pamacibas , ka rikoties, ko darit, ka dzivot.. nejau tapec ka lai mus ierobezotu un kontroletu vai tamlidzigi. TA NAV. Tas mums ir dots jo taa mums pasiem ir labaak, tas ir tas kas mums dod pilnibas un piepildijuma sajutu un priekpilnu dziivi un patiesu dzivibas sajutu muusos.. Tas ir prieks mums nevis pret.. Satans grib lai domajam ka Dievs muus ierobezo.. bet taa nav.. mums ir briva griba.. bet Dievs veelas Tev dot dziviibu un patiesu laimi kas neslepjas naudaa..vins zin ka nauda un vis parejais ir vajadzigs un tas vienmer tev buus , kas tev vajadzigs.. jo vins to ir apsolijis..ka tev bus viss kas vajadzigs.. nevis viss ko to gribi..

Es loti ceru kas sis nelielais raksts jums spes sniegt kaut nelielu iedvesmas un ticibas apzinu.. Ir tik daudz ko vel stastit. Tik daudz ko gribas pastastit.

Ja jums ir jautajumi es centisos loti loti palidzet attbildet uz tiem, Drosi rakstiet man PM ja ir kas uz sirds es ar prieku atbildesu. Vai ja gribat redzet rakstus par kadu teemu drosi rakstiet.

Es saprotu ka tik daudzi nesaprot par ko es runaaju, bet daudzi saprot.. lai kada butu jusu nostaja, es velos jums dot tikai patiesibu, ceribaa ka atversu jusu acis un ausis un ari jus spesiet rezet sis lietas.

Man vajag atbalstu.

Paldies Jums un atvainojos moderatoriem par garumzimem. Paldies par Jusu darbu.

Jesus is God!

Amen.

Gara bet lieliska testimonija par celu pie Jeezus, no NEW AGE. Tas viss ir sajutams un ir tik patiess.. to vienkarsi juut

So obligati ludzu noskatieties. Tas ir iisumaa apskats par Staastu..Evangelijs jeb staasts par jeezu isumaa.. Taas nav pasakas.. taa ir veesture.. istaa vessture, kura tiek sleepta.. Katolu baznica ir viltus baznica

No NEW AGE lidz jeezum. Sis dzeks ir bijis tik dzili taja ieksaa,, ka dzilaak vairs nevar. no vina var maciities loti daudz ko..

Holivuda nav tas ko mes domajam, taa ir satana radita izklaides industrija kurp cilvekiem jadar pretigas lietas..lai iegutu lomas un visu parejo

8:11

The Illuminati's Warning To Taylor Swift - Delicate DECODED

Spy Kitten TV

Recommended for you

12:26

Celebrities who SOLD their Soul

OPEN EYES

Recommended for you

12:54

FERGIE ISN'T EVEN HIDING IT!

A Call For An Uprising

503K views

21:02

Mk Ultra Glitches and Strange Behaviors

Knowledgeispower

Recommended for you

2:43:39

“Magicians” Prove A Spiritual World Exists

Timotheos Petros

304K views

1:31:51

The Bible Predicted Everything We See In The World Today.

End Times Productions

2M views

11:43

Luciferian Elite EXPOSED

JOHN 3:16 Video Ministry

70K views

 

This Will CHANGE EVERYTHING You KNOW! Mind Control Facility! (2018)

StrangerThanFiction

2.8M views

 

BLOOD SACRIFICE: Music Industry secrets Exposed!

JOHN 3:16 Video Ministry

44K views

 

Selling Your Soul: What Does It Really Mean?

Mishayah 'Urah

1.1M views

 

Illuminati HATES Mel Gibson and This Is WHY! (2018)

StrangerThanFiction

824K views

 

5 Celebrities Allegedly KILLED by The ILLUMINATI!

Top 5 Unknowns

Recommended for you

 

Gay Hip Hop Industry EXPOSED! BANNED Footage They NEVER PUBLISHED! (2018)

StrangerThanFiction

1.2M views

 

Real Demon Manifests In Lady Gaga - Perfect Illusion : Illuminati Exposed

Spy Kitten TV

9.1M views

 

Watch DMX Expose The Illuminati | RARE FOOTAGE (2018)

StrangerThanFiction

1.4M views

 

MESA "Vērtības"

GACHO

Recommended for you

SHOW MORE

Selling SOULS to the Devil: PROOF Lucifer runs the MUSIC INDUSTRY..

Pavests saak mainiit Dieva lugsanas ? absurds. kas notiek ?

Kas ir vatikaans un romas katolu baznicas pamataa..

18 11 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Neesi no tiem Kristus Pasauei sektantiem?

4 1 atbildēt

Likās ka pieaugušus cilvēkus ar iedomu draugiem nelaiž ārā no tvaiķenes.

7 5 atbildēt
Pilnīgi piekrītu +
3 1 atbildēt
Eu, sektant, atver ausis - tinies uz savu sektantu forumiem, šis ir izklaides portāls.
6 5 atbildēt

Nelasīju nemaz, paldies izdzēsies no spokiem. emotion 

7 6 atbildēt
kaut kāds idiotisms, nafig visi šitie debīlie ticīgi cenšas visiem piešūt savu sasodīto reliģiju. na*uj to dievu, nav tāda dieva vai sātana, nav elles vai paradīzes, tas viss ir kkds izdomāts murgs.
7 6 atbildēt

 emotion 

2 1 atbildēt

Vecīt Tev skolā vēl jāiet,padomu sniedzējs.

1 0 atbildēt

Malacis!  emotion 

0 0 atbildēt
DIEVS NEEKSISTĒ! Punkts.
0 1 atbildēt
Piedrāzt reliģiju!
0 1 atbildēt