local-stats-pixel fb-conv-api

Neaizmirsti adresi un tālruņa numuru uz mājdzīvnieka siksniņas!0

30 0



Pateicoties žetonam vai uzrakstam uz kakla siksniņas ir iespējams suņus un kaķus atgriezt saimniekam. Diemžēl daudzi saimnieki to neievēro un iet pastaigāties ar suni, vai izlaiž pastaigāties kaķi bez norādēm par dzīvnieka saimnieku adresi vai telefona numuru. Uzraksti adresi un telefona numuru uz sava mīluļa kakla siksnas un pasargā savu mājdzīvnieku no draudiem, kas viņu sagaida, ja viņš būs nomaldījies.

Sunīši un kaķīši ir kļuvuši gandrīz vai par ģimenes locekļiem. Pazudis dzīvnieks ir liels pārdzīvojums katrā ģimenē, it īpaši, ja viņam pazušanas brīdī nav bijis identifikācijas žetons vai kakla siksna ar saimnieka kontakt informāciju. Atceries, ka gan tev būs mierīgāks prāts, gan dzīvnieciņu būs vieglāk nogādāt mājās pie saimnieka, ja uz kakla siksniņas būs attiecīgās norādes!

Rīkojies:


Pārliecinies, ka visiem taviem mājdzīvniekiem ir kakla siksniņas ar norādēm par saimnieku, vai tas ir reģistrācijas žetons suņiem, vai kakla siksniņa ar adresi un tālruni kaķiem. Atgādini saviem ģimenes locekļiem un draugiem par šādas identifikācijas nepieciešamību viņu dzīvniekiem. Uzdāvini speciālos žetonus dzīvnieku saimniekiem, kuri tādus nelieto.
Uzziņai: Reģistrējot suni, tiek izsniegts žetons ar identifikācijas numuru. Kaķiem pie kakla siksnas var piestiprināt “adreses kapsuliņu”, kurā ir papīrs ar saimnieka adresi. Tādas ir iegādājamas zooveikalos, bet daudzi kaķi ir atgriezušies savās mājās, pateicoties tai. Kakla siksniņu kaķim jāizvēlas tā, lai starp siksnu un kaķa kaklu var brīvi iziet pirksts. Pavadiņu nedrīkst piesprādzēt tieši pie kakla siksnas. Kaķiem kakla muskuļi ir diezgan vāji, un tas var prasīt no viņiem pārāk lielu piepūli vai pat kļūt par nopietnas traumas iemeslu.

30 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000