local-stats-pixel fb-conv-api

Narkotikas neizraisa atkarību, bet kāpēc cilvēki tās lieto?17

155 3

Šajā rakstā, kā piemērs ir ņemts heroīns. Bet pati raksta doma attiecās uz visu veidu atkarībām datorspēlēm, pornogrāfiju, telefona spaidīšanu, azartspēlēm alkoholu utt. Fakts ir tāds ja mēs atrodamies nevēlamos mums apstākļos un es izolēti no sabiedrības vienkārši sakot esam nelaimīgi. Mēs meklēsim kaut ko, kas palīdzēs mums par to aizmirst.

155 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

zurkai ari nav jamaksa ire vai japerk ediens, vai vispar jamaksa rekini vai jastrada, kur ta nu vel jadoma pa attiecibu noturesanu, taka ir pa ko aizdomaties! 

7 0 atbildēt

interesanti gan, vienkārši pārstāja lietot heroīnu! laikam esam mānīti un heroīnam nav nekādas fiziskās atkarības, tikai psiholoģiska. Latvijā vajag legalizēt heroīnu.

2 0 atbildēt
Tātad, iznāk, ka tās žurkas vispār nedzēra? Pamēģināt kādai žurkai to heroīnu jau vajadzēja.
1 0 atbildēt

Anonīmi, bez faktiem uz*irst jau nav liela māksla ...  emotion 

1 0 atbildēt
Nu raksts ir pilnībā apšaubāms. Es uzskatu, ka narkotikas (īpaši spēcīgās) iedarbojas uz katru cilvēku savādāk. Ir cilvēki, kas paliek atkarīgi no vielām pēc pirmās lietošanas reizes un ir tādi, kas var palietot ilgāku laiku un tad pēkšņi atmest, neizjūtot ne mazāko vēlmi turpināt. Mans labākais draugs ir neglābjami atkarīgs, jau vairākus gadus, ikdienā lieto kokaīnu, pēdējos mēnešus kokaīnu ar heroīnu (speedball). Viņš nāk no labas, bagātas ğimenes, nekā dzīvē netrūkst un jāstrādā nekad nebūs, jo naudas pietiek, var atļauties mainīt jaunākos sporta autiņus vienu pēc otra un īpašumi viņam pieder daudzās vācijas pilsētās. Bet tomēr, bez kokaīna/heroīna dzīvot nevar. Ir dēļ tā nonācis divas reizes īslaicīgi cietumā. Pazaudējis draudzeni un dēlu. Cik reizes nav gan man, gan pārējiem apsolijis, ka viss, vairs nelietos, sāks jaunu dzīvi, cik reizes nav asarām acīs lūdzies, lai palīdz tikt no tā ārā. Ir periodiski centies atmest un ārstējies īslaicīgi dažādās klīnikās. Protams, agru vai vēlu atkal atsāk un kā parsti nonāk nepatikšanās. Šī gada sākumā pārdozēja un gandrīz nomira, bet tas netraucē to darīt tālāk. Atkarība iet pāri visam, un neko nevar izdarīt. Daudz draugu ir uzgriezuši muguru un pārstājuši kontaktēties, jo vairs nespēj izturēt to, kā viņš vielu ietekmē uzvedas un izturas. Daudz reizes viņam uznāk agresijas lēkmes, tad viņš vairs neatšķir draugus no ienaidniekiem un izrāda agresiju pret visiem, un pilnībā neapzinās ko dara. Pirms diviem gadiem piekāva paziņu gandrīz līdz nāvei, varteikt bez iemesla, toreiz gan cietumā nenonāca, jo paveicās un izšmauca cauri. Pats smejoties saka, ka narkotikas viņu kādu dienu piebeigs. Pirms vairākiem gadiem bija superīgs, dzīvespriecīgs un laimīgs cilvēks, kā arī lielisks tēvs. Tad kautkā viss tas nevainīgi sākās, ballītēs sāka šņaukt mazās devās kopā ar pāris draugiem. Pārējie vnk pārtrauca, bet viņš turpināja. Jau tajā laikā man tas nepatika un es viņam sāku par to aizrādīt, protams, viņš jau to laik teica, lai nomierinos, ka tas taču nav nekas liels, tas ir jautri un tml, pats nesaprata, kad grimst dziļāk un dziļāk... Turklāt viņš nav vienīgais man pazīstamais cilvēks, kam ar narkotikām ir bijušas problēmas. Apkārt pasaulē ir ļoti daudz cilvēku, kam ir problēmas ar narkotikām. Ja jau no narkotikām nebūtu atkarības, tad jau tās pat varētu atļaut, bet diemžēl tā nav. emotion
1 0 atbildēt

Katrs esam tik nelaimīgi cik paši sevi pataisam!

0 0 atbildēt

Man patīk kociņs emotion

0 0 atbildēt

Tā jau varētu domāt, bet tā nav. Cilēki lieto alko un smēķē ar visu kas tiem ir.Arī daudzi slavenie šņaucas un duras un netiek no tā vaļā, šaubos ka tiem trūkst kkas,moš arī trūkst,bet ne jau visiem. Ja tas attiecas tikai uz heroīnu tad nedomāju ka tas ir zinātnieciski patiess fakts.. Pareizi pateici ka tas ko dod slimnīcā un ko dīleris ir dažādas lietas,pārējais ir muļķības. Un kas tad,tām žurkām neslāpa,viņas kļuva imūnas arī pret izsalkumu dēļ tā ka bija interesanti darīt citas lietas?

0 0 atbildēt

Interesanta teorija. emotion

0 0 atbildēt