local-stats-pixel fb-conv-api

NOGALINA, jo atslēdza internetu!20

452 1

Šis būs notikums no kādas ģimenes dzīves, kas vēsta, ka mūsdienu jaunatne virtuālajā pasaulē ir iegrimusi par daudz un līdz robežai pēc noteikumu maiņas nav tālu.

Futbols, basītis un citas spēles, tā bija mana bērnība, jau biju sācis iet skolā, bet vēl nezināju, kas ir dators un internets. Mūsdienās 5gadīgie sīkači sēž ar planšetēm rokās un pārlieku liela visatļautība pēc pāris gadiem var maksāt dzīvību. Tā tas notika kādā Teksasas ģimenē.

452 1 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Tas ka laiku pa laikam uzrodas tādi slimie, nenozīme ka visi ir tādi, un ka internets ir vainojams.

Tā ir pašu vecāku vaina.

17 1 atbildēt

Da labi, vecāki arī ir gudri.

14 1 atbildēt

kad viņš sāka pavadīt laiku ārā ar draugiem, vecāki to no skolas izņēmuši un apmācijuši mājās.   Kapēc?  emotion

Internets + vecāku stulbūms var novest līdz šadai situācijai  emotion Un jā, internetu, es neuzskatu par vainīgu.

10 0 atbildēt

Bet jāsaka ka interneta atslēgšana nav pasaules gals

7 0 atbildēt

Ja man pēkšņi nolīgtu mājskolotāju, nelaistu ārā, atslēgtu internetu un skatītos uz pirkstiem, ko es daru, es arī nojūgtos un visus nošautu. 

Vecāki paši vien bija vainīgi. Es arī te skatos uz izlutinātajām 7gadīgajām cackām ar planšetdatoriem rokās, un man sirds lūst skatoties, kā bērns pazaudē bērnību. Un kas ir vainīgi? Vecāki, jo pārāk izlutina bērnu. Un pēc tam skrien pa pagastu un bļauj: "Mana meitiņa pīpē, dzer, lamājas un neklausa mani, vai, manu vai, kas pie tā ir vainīgs!" Nezinu ko darīt - smieties vai raudāt?

5 1 atbildēt

Izskatās, ka vecāki gribējuši veikt kaut kādu sociālo ekspermentu. :/  Bet mēs visu nezinām par šo procesu, kas tur patiesībā noticis. Iespējams, ka pats puika nopelnījās, iespējams, ka nē.

Tas viss vienkārši pierāda cik mēs paši esam divkosīgi, visi šie teicēji - manā bērnībā ... šito un to, nesēdējām pie pc. Tad man ir jautājums, kāpēc Jūs tagad sēžat pie pc? Ejiet taču izbaudiet piegaušo dzīvi/pusaudžu, kāpēc tad tagad sēžat pie tiem ļaunajiem datoriem? Tāpat arī visi tie, kas te saka, ka ir liberālisma piemmēri un aizstāv viendzimumu laulības un uzsverot inviduālo brīvību, bet tajā pašā laikā uz sārta sadedzina visus smēķētājus vai musulmaņus. 

Pavērojiet paši sevi no malas un pamanīsiet, ka mēs visi melojam paši sev un šādi raksti kļūst par viral tikai tāpēc, ka pēc šādiem rakstiet mēs komentāros varam sākt melot paši sev, stāstot cik mēs būtu/esam labi vecāki vai arī nosodot citu par "nepareizo" rīcību nezinot apstākļus, bet gan tikai iznākumu.   

3 0 atbildēt

Par laimi man neviens nemaz neuzdrošinās atņemt spoki.lv dzīvi ! emotion 

8 6 atbildēt

Vecāki debīli. Nav brīnums huļi tie tika nošauti.

2 0 atbildēt

Viņam tika atņemta iespēja normāli dzīvot. Skola, draugi, izklaides. Nav runa par kaut kā ierobežošanu. To pa reizei vajag. Bet ja visu aizliedz un tur četrās sienās, tā jebkurš var aiziet ar putniem.

2 0 atbildēt

Vecāki paši vainīgi, neļauj savam dēlam dzīvot

3 2 atbildēt

Un kāds tam visam sakars ar Interneta bīstamību, padon? Zutēn, tu esi cirvis. Es drīzāk teiktu, ka bīstama ir tāda degradācija kā tev, zuti. Sāc meklēt cēloni. Pirmkārt, vainīga ir audzināšana, otrkārt, vainīgi likumi, kas atļauj gandrīz katram turēt mājās ieroci, treškārt, vainīgs augtais noziedzības līmenis valstī, kas vēl atvieglo ieroča iegūšanas iespējas. Un internets nav pie nekā vainīgs un nav slikts, jo internets neko nedara un nepieņem lēmumus, tos dara cilvēks.

1 0 atbildēt

Man liekas raksta nosaukums neatbilst informācijai ; ) tev vajadzēja uzlikt tādu virsrakstu kā piemēram - Vecāku stingrie noteikumi noved dēlu līdz vecāku nogalināšanai. Nu kkā tā : D Un ja kāds sāks man braukt augumā tagad, tad es izsaku tikai savas domas! ; )

0 0 atbildēt

 

 

"Līdz vidusskolas vecumam Džonatans gāja skolā kā visi pārējie, bet, kad viņš sāka pavadīt laiku ārā ar draugiem, vecāki to no skolas izņēmuši un apmācijuši mājās."

Tātad līdz 10. klasei viņš ar draugiem laiku nepavadīja?

 

0 0 atbildēt

Vienkārši puisim tik ļoti bija dusmas sakrājušās ka kaut kas smadzenēs notika un nogalināja savus vecākus. Bet nu vecāki paši vainīgi

0 0 atbildēt

'MURICA FUCK YEAH

0 0 atbildēt

Nu, bāc, cilvēki! Jūs nevarat teikt, ka vecāki tikai vainīgi. Tam puisim arī ar prātiņu viss nav labi, ja aizgāja līdz tādai galējībai, ka vecākus nošāva. Varēja ko citu izdomāt, lai viņus pabiedētu, piemēram, aizbēgtu no mājām uz laiku, lai viņi padomā par saviem noteikumiem vai ko citu...

2 3 atbildēt