local-stats-pixel fb-conv-api

Musulmaņu bēgļi Latvijā. Intervija ar Latvijas Islāma kultūras centru.5

Lai gan, aicinot uz interviju par bēgļiem, es netiku slēpis tajā paredzēto jautājumu provokatīvo raksturu, tomēr saņēmu laipnu piekrišanu no Latvijas Islāma kultūras centra Preses Sekretāra Roberta Klimoviča.

Latvijā viņš ir diezgan atpazīstama persona, Roberts kļuvis par Ahmedu un par musulmani 2013. gadā, pirms tam bijis vairāku televījas raidījumu producents un autors filmai par Herbertu Cukuru, par ko viņam milzīgs paldies! Taču viņa sniegtās atbildes nekādā ziņā neradīja drošības sajūtu par Eiropas nākotni...

« 1  2  3 »
378 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Stiprai tautai jabut saviem noteikumiem. Mes tiesam izmirsim ja dzimstiba paliks tik zema... emotion

16 0 atbildēt

Tad jau ateisti viņiem "īpaši" nepatīk?!

8 0 atbildēt

http://www.pietiek.com/raksti/22_septembri_pie_brivibas_pieminekla_notiks_protesta_akcija_pret_uzspiesto_imigrantu_ievesanu/komentari - ar šo lūgums padalīties*.

* Atgādinājums. Ja ņemsiet dalību mītiņā, atcerieties ka par reliģisko jūtu aizskaršanu Latvijā ir kriminālatbildība. Bet pateikt patiesību jums ir tiesības. Piemēram: "Korāns ir naida kurināšana", "Mēs nebūsim musulmaņi", utt.

7 0 atbildēt
Oh, laba intervija! Ja varētu ielikt vairāk plusus, ieliktu visus! emotion
3 0 atbildēt

Smuki runā Robčiks . Personīgi es neticu nevienam mērglim kurš nodod savu tautu . Ne deputātiem ne jaunizceptiem musulmaņiem . Tagad visi ir gatavi runāt visu lai tik tauta nedumpotos kā Somijā un Polijā .

MELI !!!!!!! Musulmanis nekad neintegrēsies  , musulmanis citus pievērsīs savai ticībai un  tos kuri negribēs pievērcties nogalinās ( kad būs pietiekami lielā skaitā ) .

1 0 atbildēt