local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene - Eņģelis17

398 1

Rachel Beckwight bija 9 gadus veca meitene. Reiz viņas pilsētā Sietlā viesojās labdarībasorganizācija, kas cīnījās par tīru dzeramo ūdeni tiem pasaules iedzīvotājiem, kuriem šis ūdens ir vitāli nepieciešams. Kaut kur zāles tumšajā nostūrī sēdēja satraukusies Reičela, kura pirmo reizi dzīvē redzēja šokējošus kadrus. Viņa pirmo reizi redzēja simtiem cilvēkus, kuri dzēra ūdeni no peļķēm, kuras mudžēja no tārpiem un netīrumiem. Tur katru dienu mirst 4 500 bērnu no dažādām slimībām, šī netīrā ūdens dēļ - tas būtu tāpat kā, ja katru dienu 10 pilnas, lielas lidmašīnas ciestu aviokatastrofās, kurās nebūtu izdzīvojušo. Reičela nolemj rīkoties un glābt viņus. Viens no veidiem kā glābt šos bērnus, bija organziācijas piedāvātais variants - tā nauda, kas paredzēta dzimšanas dienas svinībām un dāvanām, tiek novirzīta uz šo organizāciju.



398 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Vairākas reizes esmu noziedojis dzīvnieku patversmēm. Cilvēki, ar laiku tāpat paši sevi un citus iznīcina, tāpēc dzīvnieku man ir vairāk žēl, ejiet nafig cilvēki  emotion

25 0 atbildēt

Esmu ziedojis vairāk kā vienu reizi, bet ne bieži. Un es nevaru atbildēt uz šo jautājumu.

19 0 atbildēt

kur pie velna ir dažreiz ,aptaujā?nav ne bieži ,ne vienreiz,varat normālas tās aptaujas vienreiz sākt taisīt?

7 0 atbildēt

Es painteresējos cik procenti no tās noziedotās naudas aiziet līdz galam un visa kāre darīt labus darbus[barot resnās birokrātu pakaļas] pārgāja.

6 0 atbildēt

HumbleBundle skaitās?

4 0 atbildēt

Es ziedoju dzīvniekiem, bet ne naudu...naudu es nekad neziedoju, jo neesmu 100% droša ka tā tiešām nonāks tur kur tai jānonāk...

2 0 atbildēt

Cik žēl, ka sapņi tik bieži piepildās tikai pēc mūsu nāves...

1 0 atbildēt

Pats neesmu ziedotājs, no savas kabatas neesmu ziedojis, tikai tad, kad biju mazs un tētis lūdza no viņa telefona piezvanīt uz labdarības numuru... Parasti gan atdodu ēdiena pārpalikumus kādam bomzītim.

1 0 atbildēt

Nē un netaisos! Un labi zināt kāpēc!

0 0 atbildēt

emotion daudziem ir vairāk vajadzīgs nekā man.

0 0 atbildēt

Es esmu ziedojusi naudu labdarības akcijās, bet tagad to daru arvien retāk, jo, varbūt kļūdos, bet, manuprāt, tie, kas organizē akcijas sev paņem procentus no ZIEDOJUMIEM!!!

0 0 atbildēt