local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas CocaCola noslēpums [Fake]33

220 2

Sveiki visi kas lasa !

Šo rakstu es veidoju kā labāk redzamu atbildi uz spoka "MeGustaa" rakstu par Coca-Colas noslēpumu. Viņa rakstā ir video kurā parādīts kā var atpazīt pēc korķīšā būs vai nebūs mazā koliņa par brīvu :)
Rekur viņa raksts (tiem kas nav redzējuši) ---- http://spoki.tvnet.lv/video/Latvija-atklats-cocacola-noslepums-/657057


Tad nu lūk ir viens cits knifs...
Varu saderēt kad daudzi ir mēģinājuši pēc viņa raksta šo izmēģināt un palikuši bešā... Kāpēc ? Jo Coca-Cola ir izdevusi jaunu partiju ar mazajām koliņām , kurās šis knifs nestrādā. Sanāk ka to var nosaukt par Coca-Cola joku kuru viņi uzmet pircējiem , jo visi pieraduši kad tieši šādi korķīši būs laimīgie.

Jauno kolas pudeļu partiju jūs varat atpazīt pēc etiķetes dizaina. Uz etiķetes ir uzdrukāta reklāma par akciju , kā piemēram teksts "Vairāk nekā 600 000 laimīgās pudeles" vai kas tam līdzīgs !
Tāpēc iesaku netērēt laiku blenžot uz korķīšiem cerot uz to ka zem viņa būs. Vienkārši pērc un skaties vai ir vai nav...

Šis raksts vairāk ir paredzēts tiem nolādētajiem bezkauņām kuri ieiet veikalā un pat nenopērkot koliņu , atver viņu vaļā, pamana kad nav , atliek atpakaļ plauktā...
Tas ir ne tikai nožēlojami , bet gan arī vienkārši cūciski.
Pats strādāju tirdzniecības veikalā un šodien pie brāķiem nācās aiznest bez maz vai 50+ pudeles kuras tika atskrūvētas meklējot laimīgo korķīti. Par laimi , manā darba vietā neliek darbiniekiem par to maksāt , taču citur tā nav. Ja neģēlis netika noķerts pie rokas kamēr skrūvē vaļā pudeli , darbiniekiem tas atņem 50/55santīmi no algas par katru pudeli. Ja tās būtu 50 pudeles tad summiņa nebūtu diez ko patīkama , vaine ?
Mums tika noķerti daudzi šādi neģēļi un ar asaru jūrām centās iztaisnoties no savas rīcības.

Tāpēc nedaram muļķības un veiksmi jums atrast laimīgo korķīti :)

220 2 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Real Life !
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

   Besī arī, tie sīkie, kas skrūvē vaļā. Kaut kādi bomžaki laikam. 

  Ja nezini prikulu kā pateikt, kurām ir tad vienkārši ņem vienalga, gan jau tāpat kādu parausi laimīgo.    

22 0 atbildēt

Nesen veikalā manīju vienu sulas akciju, bija jāatrod sulas paka, kurā iekšā ūdēns, tā varēja laimēt kādu viedtālruni, ja nemaldos.Divas reizes iegādājos sulas pakas un abas reizes bija redzamas, ka paka ir taisīta vaļā. Un tas vienozīmīgi ir cūciski ne vien pret godīgiem cilvēkiem, bet arī pret pārdevējiem. Un žēl, ka cilvēki neaizdomājās, ka sula var arī sabojāties.

7 0 atbildēt

Visiem novēlu ātri izķert cevās uz kurām vēl strādā laimējošais korķis un ar jaunajām neko nesākt darīt! emotion

5 0 atbildēt

Pateiksi to kolu vienkārši paņem izmet vai darbinieki var tomēr paņemt?

2 0 atbildēt

daži cilvēki nopērk daudz kolas pudeles lai dabūtu tikai 1 par brīvu ._.

1 0 atbildēt

Ko jus ņematies ar tām kolām. Nemaksā viņas miljonu un nav kola pirmās nepieciešamība prece. Sīkie, tik priecājās, ka laimējuši, pareizāk sakot veikalā ver vaļā kolas, tikai lai dabūtu vel vienu pudelīti par brīvu. Nedaudz jau sāk apnikt šie raksti par kolas akciju.

2 1 atbildēt

Tak nemuldiet par to ka darbiniekiem noņem no algas kaut ko. Ja nemākat sevi aizsargāt, tad, protams, jums noņems visu pēc kārtas. Likumiska pamata tam nav, tāpēc neraudiet par to ka kādam nelikumīgi kaut ko noņem - rīkojieties, nevis žēlojaties.

0 0 atbildēt

Nav jāskrūvē vaļā lai pateiktu, vai būs laimīgā. Vienmēr var pateikt, kura būs laimīgā. ;)

0 0 atbildēt
True story
0 0 atbildēt

I KNOW THE NEW SECRET!!! emotion  shodien prismaa bija 2 no 2.  

Bet neteikshu, taa jau rajonaa visi veikali izslauciiti emotion  

0 0 atbildēt
Dusmīgie pārdēvēji xD
2 2 atbildēt

darbiniekiem tas atņem 50/55santīmi no algas par katru pudeli. kā var atņemt tik daudz, ja pat veikala cena nav tik augsta un no bāzes viņas iepērk par 24 santīmiem...

0 0 atbildēt

Vienkārši vairāk nemainiet veikalā laimīgos korķīšus, problēma atrisināta. emotion

1 1 atbildēt
Es neskrūvēju. Veikalā bija viena partija kurā visi korķīši bija apmaināmi.
1 1 atbildēt

es reāli nesaprotu kāpēc visi pērk šitās kolas. Pirmkārt tas ir ļoooti dārgi. Pāri latam litrā. Labāk par 49 sant litrā paņemt lielo 2.5 litru pudeli. Otrkārt tas ir ļoti nevesalīgi. Treškārt ja būtu tiešām kautkāds prikols tā kolas jau būtu izņemtas. Ceturtkārt, tas ir autora rakstam. nu stāv plauktā pudele viņu attaisa nolik atpakaļ, viņu vēlāk nopriks, neviens taču katru nakti pirms veikala slēgšanas neiet pārbaudīt visas pudeles vai tās ir tikušas atvērtas.

0 1 atbildēt

Fuck tev taisnība. Reali pedejo paņemu to kolu kura ir 600.000 pudeles rakstits, un nelaimēju, bet pirmstam ņemu vecās pudeles kuras nav tas rakstīts un vinnēju apmeram 20 pudeles pa  kadam 3 pudelem

0 2 atbildēt

Veči, vienkārši apgriežam pudeli apkārt katrai pudelei ir savs cipars, 1,2,3,4,5,6.. katra ceturtā ir laimējošā.. Vēlu veiksmi uzcepšu jums rakstu drīz pa šito emotion

1 3 atbildēt

Jāievieš laikam sadaļa : gaudotāji, vai ņuņņas. Teikšu godīgi, zajebaļi ar saviem bezjēdzīgajiem tekstiem kas nav pat skolas avīzes cienīgi! Še mīnusu!

2 10 atbildēt