local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija uzņems 6000 bēgļus, kas ir vairāk nekā Valkas iedzīvotāju skaits24

151 6

Pēc jaunā Eiropas Savienības prezidenta ierosinājuma, kas tiks publicēts rītdien Eiropas Savienības valstu iekšlietu un ārpolitikas ministru sanāksmē, Latvijai var nākties uzņemt vairāk nekā 6000 bēgļu , kas ir apmēram kā puse no Valkas iedzīvotāju skaita. Lēmums par bēgļu skaitu var vēl izmainīties uz augšu, jo arvien jaunas bēgļu masas no karadarbības izpostītās Sīrijas strauji ieņem Turcijas, Ungārijas, Kipras, Maķedonijas un citu dienvidu valstu apgabalus, kas nekontrolejamā virzienā dodas Eiropā dziļāk uz rietumiem.

151 6 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Ar steigu jāpārraksta himnai vārdi-nevis Dievs svēti,bet Dievs Sargā Latviju...
23 2 atbildēt

Vai latviešu pamatnācija ir apdraudēta un mēs kļūsim par minoritāti savā valstī?

Par to vajadzēja jau domāt tad kad simti tūkstoši no Latvijas izbrauca, aizvien vēlāk sievietes dzemdē bērnus, un tad labi ja divus , ja ne pat vienu.

 Lai Latviju izglābtu ir ģimenēm jābūt vairāk kā 3-5 bērnu, valstij palīdzēt ar mājokli, atlaides, jo vairāk bērnu ,jo lielākas atlaides. 

Un tad tie nieka 2000 bēģļu neko nedos.

19 1 atbildēt

Pirmkārt šādus valstij būtiskus jautājumus var lemt tikai ar referendumu, otrkārt , sliktākaja scenārijā bēgļi tiks uzņemti bez referenduma. Bet tas arī nemaz tik slikti nav, krievi un latvieši beigs kašķēties, kā zināms nekas nevieno ciešāk par kopēju ienaidnieku.

15 3 atbildēt
Ja Vācijai vajag, lai vāc visus, jo manuprāt, mums jau tā ir daudz nelatviešu tā teikt
9 2 atbildēt
Virsraksts un ievads nesaskan.
3 0 atbildēt
Nu un domā ka tu tur apturēsi kaut ko. Valdībai nospļauties uz savu valsti un kur vēl cilvēkiem. Ka tikai ielīst tai eiropai dirsā. Nu viņi jau atkal aizņemsies naudu no eiropas ar vārdiem " Integrēt bēgļus latvijā" bet visu sabāzīs savās kabatās. Īstenībā man pilnīgi pie kājas kas notiek lativjā (speciāli rakstu ar mazo burtu jo es nespēju cienīt valsti kuras valdībai ir pilnīgi viss pie dirsas) pabeigšu studijas un braukšu prom no šīs mūžīgās krīzes un šiem cilvēkiem kam ir cerība Latvijai.
5 3 atbildēt

mjā, ir atsķirība 250 vai 6000. Un kad visiem sabrauks, brālēni, tantes un omes. Būs visi 10000.

2 2 atbildēt

Kur tu rāvi 6000?  

0 0 atbildēt

visi ir slikti, izbraucēji ir slikti iebraucēji ir slikti, Latvija apdraudēta 6000 cilveku dēļ

kamon, domājam līdzi, tie ir cilveki bez naudas, bez darba, būsim godīgi, viņi Latvijas ziemu pieredzēs un tad paskatīsimies vai viņi te vispār gribēs palikt.

lai cik ļoti mūsu zemīte mums patīk un lai cik mēs gribētu sevi pārliecinat ka mūsu Latvija ir visu valstu paradīze fakts kā fakts paliek ka Latvijā ir desmitiem - ja ne simtiem māju laukos kuras ir tukšas, kuras nevienam nevajag. ja no tiem 6000 būs 60 labi cilvēki atmaksāsies.

0 0 atbildēt

"laimīgie" Mucenieku iedzīvotāji... hren kāds tur tagad īpašumu notirgos pēc šitāda te raksta. Pieļauju ka Lietuva uzņems mazāk bēgļu tikai tapēc ka tur kādam vēl ir mugurkauls kamēr mūsējie izlaizīs dirnsu pēc pilnas programmas.

1 2 atbildēt

teica ka uzņems ne vairāk par 250 bēgļiem, paziņo par 6000 kas jau gandrīz jau ir ceļā uz Latviju, ieradīsies 10000.... emotion

1 2 atbildēt
Desmitā daļa no tiek, ko neuzņems Vācija būs Latvijā? Nevarēja godīgāk sadalīt pa Eiropas valstīm? Personīgi mani gan tas īpaši neuztrauc, jo nedomāju pirms kaut kas notiek 😂
0 2 atbildēt
Jāpalidz jau ir nelaimè nonākušajiem, bet ka tik galu galā paši neesam nelaimè ar visu labdaribu. Bègli ir jākontrolè jau no atbraukšanas briza, vai jāliek viniem kautko darit. Lai nav tā, ka atbrauc un sanem tik naudinu kabatā un neko nedara. Tāds ir daudzu bèglu mèrkis, iekasèt uz nelaimes rèkina. Nez kapec visi raujas uz vispārticigākajām zemèm Eiropā, ne jau lai strādātu. Es domāju ari, ka daudzi bègli latvijas apstaklus neizturès, gan jau dalas aizlaidisies vèlāk pie mazākās izdevibas kautkur citur.
0 2 atbildēt
Izskatas ka eiropu grib parverst par muslimu kajslauki.Blatija paredzeta ka buferzona krievijai.jo te vairak bus beglu jo eiropai labak
0 2 atbildēt

emotion Ko tik plusiņu dēļ nesarakstīs emotion

0 2 atbildēt