local-stats-pixel fb-conv-api

Lapsa kā mājdzivnieks!!14

Noteikti esat dzirdējuši ne vienu vien stāstu par savvaļas un mežu dzīvnieku pieradināšanu. Te pat spokos esmu redzējusi vairākus rakstus – gan kā tiek pieradināti lāči, vilki, krokodili, un tie jau sāk ieņemt nevis savvaļas dzīvnieka lomu, bet jau mājdzīvnieku. Vienā no maniem rakstiem http://spoki.tvnet.lv/tribine/Simtiem-tigeru-vienvietus/744667 var novērot to, kā tika pieradināti simtiem tīģeru. Liekas, savvaļas, plēsīgi dzīvnieki, kuri var uzbrukt jebkura brīdī, bet nē – tos var arī pieradināt! :) Šajā rakstā pastāstīšu jums par lapsu un kādu angļu sievieti.

Tātad, pastaigāties pavadiņā ar suni vai pat kaķi – tā ir tāda pierasta lieta, bet satikt parkā līksmojošu lapsu – tas jau ir ārpus normām! Bet, tas ir iespējams, Stefordšīrā (UK) dzīvo vīriešu dzimtas lapsa vārdā Tods, kurš pāris mēnešu laikā no mežonīga dzīvnieka pārvērtās par piemīlīgu mājas mīluli!

294 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Es arī labprāt kā mājdzivnieciņu paņemtu kādu kūmiņu. Skaisti viņi. Bet zinu, ka palikšu tikai pie suņuka. emotion
11 0 atbildēt
Cik es zinu, tad Siguldā pilsētas laukumā bija draudzīga lapsa, kas diedelēja paiku
1 0 atbildēt
Mans sapnis ir lapsa - mājdzīvnieks. emotion Vēl piedevām lapsu ir likumīgi turēt, ja tā ir no audzētavas un reğistrēta. Lapsas ir mans mīļākais dzīvnieks tāpēc. emotion
1 0 atbildēt

STAĻIN? emotion

0 0 atbildēt

Nē, paldies.  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Dorni. Intelektuālis slēpjas. 

0 1 atbildēt

Izbāstā mēle liecina, ka lapsa visu laiku ir stresā ! Ta ir tikai mocīšana! Abģerbs neliecina ka tur būtu karsti !

0 2 atbildēt