local-stats-pixel fb-conv-api

Labākas dzīves repcepte.11

171 0

Pirm vakardienas raksta sapratu ka nav man tā labākā dzīve un pieņēmu 10 lietas kas cerams man palīdzēs dzīvot labāk.

Dalos ar jums.

1. Pieņem savas kļūdas.

Mēs esam cilvēki. Mēs pieļaujam savas kļūdas. Pieņem tās pirmajā reizē un nākamajā reizē izdari to labāk. Nevajag sevi vainot mūžīgi, visiem gadās. Un ja kas pieņemot savas kļūdas tās ar laiku izlabojas un vairs neparādas.



2. Pieņem drauga kļūdas.

Burtiski tas pats kas pirmajā punktā. Varbūt tu esi ievainots kāda dēļ. Nekas. Gadās. Cilvēki pieļauj kļūdas un to vajag pieņemt arī jums. Ja draugam gadījās tad tas tā ir jāpieņem.



3. Veido jaunus ieradumus!

Mēs daudz ko daram autopilotā(automātiski). Pameiģin i integrēt jaunas lietas šajā kategorijā kuras tu vēlies pievienot savai dzīvei. Ieradumi ir spēcīgi. Izmanto to spēku paša labai.




4. Disclipinē sevi!

ū-jā... Izklausas labi. Tā arī ir, Negaidi kad kāds cits tevi komandēs un disclipinēs tevi! Sāc ātrāk. Izveido savu disciplīnu. Izklausas skarbi. Sevis disciplinēšana ir jaunu lietu koordinātors mūsu dzīvēs. To ir grūti izdarīt bet nāk par labu.



5. Iegūsti jaunus draugus.

Nebaidies. Nodibini jaunus kontaktus. Sliktākais kas var notikt ir tikt atraidītam. Nu tāds ir gadījums, Turpini. Īs ta un ilgstoša draudzība veidojas tikai no noraidījumiem. Neesmu par to pārliecināts bet man tā vismaz šķiet.



6. Iegūsti jaunu darbu!

Kratot mūsu konforta zonu mēs veidojam jaunas vērtības mūsu dzīvē. Ja neesi apmierināts ar savu darbu, ko tu vēl gaidi? Pazūdi no turienes! Mērķis jau parasti nav iegūt naudu uz noteiktu laika periodu, dabū vairāk.



7. Sāc jaunu diētu.

Ja, ja.. Visi uzreiz par lielo tievēšanu. Nu nedaudz jau par to runāšu. Parasti cilvēki uzņem vairāk taukvielas nekā vajag. Parēiķini kārtīgi un padomā vai to ko tu ēd nav par daudz. Nepieciešamais Taukvielu skaits atkarīgs no tavas ikdienas aktivitātes.



8. Izveido savu dienasgrāmatu.

Raksti visu tur iekšā, savas jūtas un visu pārējo. Dieva dēļ nedod nevienam citam ja ne tad tas viss pārvērtīsies murgā jo daudzas reizes kad dienasgrāmatas iegūst kāds cits tad notiek kas nelāgs. Visa šī dienasgrāmatas sarakstīšana darbojas ļoti klusi un effektīvi.



9. Sāc savu dienu ar kādu motivējošu vārdu frāzi.

Zinātnieki ir atklājuši ka tas palīdz galīgi visiem. Vajag kādu kārtīgu un ļoti motivējošu vārdu frāzi un viss notiek. Kaut kur uzraksti un pielīmē, izveido datoram vai telefonam wallpaper kur ir tavs motivējošs teksts.



10. Aizbrauc kur ļoti tālu no mājām.

Tikai nepazūdi. Tāla ceļošana atmaksājas emocionālā ziņā. Tas ir aizraujoši un dažādu 'eventu' pilns.



Ceru ka devu jums iedvesmu ar maniem 10 punktiem labākai dzīvei. Varbūt jums noderēs un spiežam + emotion

171 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Apzagt banku butu labāk emotion
9 0 atbildēt

tas viss der, ja cilvekam ir "vidēji laba dzīve", tātad ne pārak slikts starta punkts. 

Kad viss ir smagā pakaļā, tad šīs frāzes neko nenozīmē, jo katram ir sava, individuāla situācija, no kuras sākt uzlabojumus.

6 0 atbildēt

6. punktā minēta ļoti nepārdomāta rīcība. Es ieteiktu vispirms atrast jaunu darbu, tikai tad pamest veco. Interesanti no kā dzīvosi un aizbrauksi tālu, ja nauda ir mazsvarīga.

3 0 atbildēt

1. Izej ārā no spoki.lv

4 1 atbildēt

Tik gudri runā, it kā būtu vēl mammas aprūpē.

2 0 atbildēt
Rīta frāze-bļe atkal pirmdiena.
2 0 atbildēt

Not Bad! Laba recepte, būs jāpamēģina emotion

2 0 atbildēt
+
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt