local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu armijas jauniesaucamo tests22

130 2

Zemāk esošais tests tiek plaši izmantots Krievijas armijā, lai identificētu jebkuras apslēptas psiholoģiskas kaites jauniesaucamo vidū. Tā kā šis tests guvis diezgan lielu popularitāti Krievijas blogu vidē, nolēmu to publicēt arī šeit, lai katrs pats var pārliecināties vai nemanto kādu apslēptu psiholoģisku kaiti.

Vizuāli šis krievu armijas psihologu izstrādātais tests ir identisks standarta daltonisma testiem, kurus izmanto acu ārsti. Ja nevari izlasīt kādu no skaitļiem apļos, tev varētu būt sekojoša problēma:

Testa atšifrējums:

1. Ja nevari izlasīt skaitli pirmajā aplī, tev ir nosliece uz pārmērīgu agresiju un tieksme uz konfliktu. Profilaksei tiek rekomendēta lielāka fiziskā slodze un aukstas dušas.

2. Ja nevari izlasīt skaitli otrajā aplī, tas norāda uz zemākām intelektuālajām spējām par vidēji statistiskajām. Šāds kareivis nedrīkst izmantot sarežģītu ekipējumu un tehniskas ierīces.

3. Ja nevari izlasīt skaitli trešajā aplī, tas norāda uz iespējamu izlaidību. Šādam kareivim ir nepieciešama lielāka porcija nekā citiem un papildu fiziskā slodze. Aizliegts uzturēties pārtikas krājumu tuvumā utml.

4. Ja nevari izlasīt skaitli ceturtajā aplī, tev iespējams ir nosliece uz vardarbību. Šādu kareivi var izvirzīt par savas vienības līderi, jo viņš ir spējīgs saglabāt disciplīnu vienībā.

5. Ja nevari izlasīt skaitli piektajā aplī, tas norāda uz apslēptu homoseksualitāti. Šādam kareivim var būt pēkšņi homoseksualitātes uzplūdi un pārmērīga pieķeršanās savam dzimumam.

6. Ja nevari izlasīt skaitli sestajā aplī, tas norāda uz iespējamām šizofrēniskām tieksmēm. Šajā gadījumā ir nepieciešama tālāka izmeklēšana.

Par laimi es šo testu nokārtoju sekmīgi un varēju izlasīt visus skaitļus:)

130 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 22

0/2000
5. aplī NAV skaitļa.
23 0 atbildēt

Es tāds diezgan šaubīgs un izbrīnīc skatos uz 5. un bišķi nobijies palasu komentārus pastos datumu un tad sapratu ka mani izstroļoja un gluži kā akmens no sirds novēlās xD

11 0 atbildēt

Uz 10 sekundēm uzķēros april, april!:Demotion

6 0 atbildēt

Nebūtu lasījis komentārus būtu uzķēries. :D  Patiesībā uzķēros! :D  

Vairāk kā stundu nule jau 1. aprīlis beidzies! huh. šodien mani neviens neizjokoja!

4 0 atbildēt

Labs! Šitais bija spēcīgs jociņš! Paldies! :D

2 0 atbildēt

Vnk pienagloji. Ha esmu laikam zilīts! labs pirma aprilja joks.

1 0 atbildēt

5. aplī ir skaitlis 情

emotion

1 0 atbildēt

84

0 0 atbildēt

Latvijā krāsu redzes pārbaudei ārsti joprojām izmanto vecās labās Rjabkina tabulas. Interesenti var pārbaudīties, piemēram, te http://forum.ladoshki.com/viewtopic.php?t=8002. Un ieteikums tiem, kuri šobrīd pārbauda redzi medicīniskajām atļaujām tiesibām vai tml. - lai labāk saskatītu testā attēloto, nekautrējieties palūgt ārstiem ieslēgt gaismu. Un, ja kas, uz papīra drukātās krāsas saules gaismā izbalo ;)

Rakstā krāsu apļiem pierakstītās diagnozes gan ir indigo bērnu izgudrots buļļusviests (kr.: пиздёж и провокация). Un 5. aplis ir ņemts no ķīniešu acu ārstu krāsu pārbaudes tabulām. Viņiem tur daltonisma pārbaudei ir vēl interesantāki bilžuki - zelta zivtiņas uz citas krāsas fona u.tml. :)  Konkrēti 5. aplī visas krāsas redzošie redz sarkanrozā fonu ar dzeltenu ornamentu, bet daltoniķiem aplis ir vienā krāsā.

0 0 atbildēt

Velns 5. Es ta sabijos tur skatijos ilgi groziju ekranu. Tad palasiju komentarus un sapratu ka tas bijis apriļa joks.

0 0 atbildēt
Izlasot 5.diagnozi no visas sirds meginaju saskatit skaitli 5 apli,lidz atradu-0,pats aplis 😃😃
0 0 atbildēt
Ah, atviegloti nopūšos, jo izlasīju 20 minūtes pēc pirmā aprīļa. MANI NEVIENS NEIZTROĻĻOJA!
0 0 atbildēt
apslepta homoseksualitate? man vinja nav nemaz tik apslepta. drizak tas varetu noradit uz redzes defektu vai uz to, ka citreiz bildites jaskatas uz labaka ekrana
0 0 atbildēt

Interesanti.

0 0 atbildēt

Arii Latvijaa taadu veic,bet man liekas ,ka tas vairaak attiecas uz daltonikkiem

0 0 atbildēt

Es .. esmu .. homosekluāla ?!emotion     neiespējami emotion

Bet lkm turpinās 1. aprīļa jociņi ja ? emotion

0 0 atbildēt

nesaprotu kapec manam ****ec ir palicis tikai ec

1 1 atbildēt

****ec esmu gomiks

0 0 atbildēt

mļe, 5. :D 

0 0 atbildēt

Par 5. apli žetons :)))

0 0 atbildēt