local-stats-pixel fb-conv-api

Krievi Latvijā23

Mēs dzīvojam valstī, kas sastāv no divām lielām kopienām; latviešiem, un krieviem. Lai saprastu situācijas nopietnību, jāņem vērā, etnisko krievu tautības īpatsvaru, kas pēc Letonikas datiem, saskaņā ar Pilsņ. un Imigr. pārv. datiem Latvijā ir 27%, bet Rīgā 38%, kamēr latvieši Rīgā sastopami pat ne minimālajā kontrolpaketē, jeb 45,9%. Savukārt dzimstība, kopš Latvijas neatkarības atgūšanas 1991. gadā ne reizi nav pārkāpusi negatīvajai atzīmei, ar zemāko krituma punktu 1994 gadā - mīnus 17 501 latvietis, un 2014. gadā tie bija mīnus 6 720 latvieši. Un šie skaitļi neietver emigrāciju uz UK...

122 9 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Dzimis Latvijā, uzaudzis Latvijā un visdrizāk arī nomirs Latvijā, bet tik un tā uzskata, ka ir krievu pasaules sastāvdaļa emotion Krievu valodu vajadzēja aizliegt ar neatkarības atgūšanu visur un tagad nebūtu nekādu problēmu.

57 2 atbildēt

Krievs saka - Krievijā ir VISS daudz labāk,nekā Latvijā,bet pats nekad nav bijis tur un nezin kā tur ir

45 1 atbildēt
Šeit ir LATVIJA. Ja kādu tas neapmierina var doties uz varen demokrātisko krieviju.
33 1 atbildēt
Bet ja vini dzivo Latvija, viniem ir jamak latviesu valoda! Man nav problemas ar krieviem ka tadiem, bet sak jau pieriebties ka latviesiem Latvija jamacas krievu val jo vini "nevar iemacities"! It ipasi dzivojot Riga.
22 1 atbildēt

Nesapratu tikai vienu tu šajā rakstā žēlo tos "nabaga" krievus kuri centās dabūt krievu valodu Latvijā? Vai arī noniecini viņus? 

Ja 2 variants tad esmu ar tevi,bet ja 1 tad tev nāksies iet uz krievu sadaļu un iedot viņiem šīs "patīkamās" ziņas

12 1 atbildēt

nāvi okupantiem

17 8 atbildēt

Un krievi vēl sevi par eiropiešiem uzskata, lai gan viņu mentalitāte vairāk atbilst mongoļu/huņņu impērijas aborta paliekām!

9 1 atbildēt

Latvietis ir saimnieks savā valstī, nepatīk kaut kas te ienācējiem, nu tad pi*ās, vārti uz Eiropu ir vaļā, vārtus uz Krieviju var sarunāt, bet nevajag te demagoģiju dzīt. Lasīju līdz brīdim, kad te organizācija aizstāvēja Krimas aneksiju. Kas tas par marazmu? emotion 

8 1 atbildēt
Lai nedirš tikai ja, es zinu vairākas respektablas skolas kur informāciju pasniedz krievu valodā, šeit krievvalodīgajiem nav nekādu problēmu normāli dzīvot un sasniegt kaut kādus mērķus. Vnk pāris indivīdiem kā augstāk aprakstītie varoņdarbu veicēji , cenšas uz to nopelnīt naudu, es neticu ka viņiem ir šeit drausmīga dzīve. Ss.lv pīns ar dzīvokliem kā īpašnieki ir krievvalodīgie. Man darbā ir pilns ar krievvalodīgajiem. Gan mums, gan krievvalodīgajiem iet labi, sūdīgi iet tikai nostaļgiskajiem dvuļas pumpētājiem pagalma apdirstākajā vietā
7 1 atbildēt

plēšās māju pagalma čaļi ar blakus pagalma čaļiem. tad tas paceļās jau uz rajonu līmeni, kad ir rajonu iedalījums. pēc tam ciems pret kaimiņu ciemu, tad valsts pret valsti....bļjeģ, nākošais laikam būs kausies zemes cilvēki pret mēnes kolonistcilvēkiem.

5 0 atbildēt

Heh, sūdzas tie kas neko nedara un negrib mācīties . 

0 0 atbildēt

Ticiet man, mums būs citas problēmas, un krievi tiks uzskatīti par savējiem, es runāju par "smilšžurkām". 

0 0 atbildēt