local-stats-pixel fb-conv-api

Klusā okupācija jeb neizbēgamais eiropas sabrukums.16

Šobrīd uz Latviju tiek sūtīti „bēgļi” un tauta spriež par to vai ir labi viņus laist iekšā valstī vai nē.

Tam īsti nav nozīmes, jo tāpat, Eiropa mirst! Ne politiskā nozīmē, bet vistiešākajā nozīmē, Eiropas pamatiedzīvotāji lēnām izmirst un ne tikai Eiropas, visa baltā rase ir kļuvusi par apdraudētu sugu, kas tuvākajās gadu desmitgadēs kļūs par mazākuma rasi paši savā zemē.

Tā nav spekulācija, tas ir uz faktiem balstīts secinājums ko arī Tu vari izdarīt, paskatoties uz zemāk norādīto informāciju.

Lai kultūra sevi varētu saglabāt ilgāk par 25 gadiem, tad vidēji vienā ģimenē ir jābūt 2.11 bērniem. Tādam ir jābūt vidējam aritmētiskajam, lai nāciju lēnām augtu un neizmirtu.

Vēsturiski neviena kultūra nav sevi saglabājusi, ja vidējais bērnu skaits ģimenē ir zemāks par 1.9.

Ja vidējais bērnu skaits uz ģimeni ir 1.3 ir zinātniski aprēķināts, ka ir pilnībā neiespējami kultūrai izdzīvot. Jo tas prasītu vismaz 100 gadu, lai tā sāktu atjaunoties un neviens ekonomiskais modelis nespēj ko tādu uzturēt.

Citiem vārdiem sakot, ja ir divi vecāku pāri un katram pārim piedzimst viens bērns, tad bērni ir uz pusi mazāk nekā vecāki. Ja tiem bērniem piedzimst viens bērns, tad mazbērnu ir par ceturtdaļu mazāk nekā vecvecāku.

Teiksim, ja 2015. gadā piedzimst 1000000 bērnu, tad 2025. gadā darba tirgū ieies mazāk nekā miljons darbinieku. Un ar katru paaudzi šis skaitlis saruks.

Tiklīdz sāk sarukt populācija sarūk arī kultūra.

Vidējais bērnu skaits uz ģimenēm Eiropā bija šāds:

Apvienotā Karaliste 1.83

Nīderlande 1.68

Latvija 1.52

Itālija 1.39

Vācija 1.39

Starp pētījumā iekļautajām 28 Eiropas valstīm vidējais bērnu skaits uz ģimeni ir 1.55.

Tātad tas ir starp vēsturē nepierādītu potenciālu atgriešanās punktu un zinātniski pierādītu neatgriešanās punktu.

Bet būsim reāli, ņemot vērā straujo imigrāciju un lēno dzimstību mēs jau esam nolemti. Mēs varam tikai vilkt garumā neizbēgamo baltās rases sagruvumu.

Eiropa, vismaz tādu kādu mēs to zinām tuvāko 50 gadu laikā pārstās eksistēt.

Tomēr Eiropas populācija nesamazinās, kāpēc? IMIGRĀCIJA! Daba nemīl tukšumus, un mūsu augošo tukšumu aizpildīs Tuvo Austrumu tautas.

No kopējās Eiropas imigrācijas 90% ir Musulmaņu tautas.

82 3 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Kā man patīk tie idioti, kuri uzskata, ka viss šis ir safabricēts un nekas jau nenotiek, viņi jau nav slikti, utt... Dzīvojot Mazpisānos grūti saskatīt, kas notiek pasaulē, bet nu psc... Jums noliek priekšā reālus skaitļus un jūs tik un tā kā auni turpinat blēt, ka tā nav. Pēc gadiem piecdesmit, kad klanīsieties Mekas virzienā piecreiz dienā, kamēr padsmit smilšunēģeru izvaro jūsu meitas, varbūt jums pieleks, ka kaut kas nav kārtībā. Bet būs jau par vēlu.

11 0 atbildēt

Beidzat musināt sabiedrību - nebūs nekāds sabrukums, vismaz ne no musulmaņu puses. Ja runājam tīri matemātiski, tad ES pusmiljards cilvēku, kur imigranti sastāda tikai nelielu daļiņu. Vislaik bļaujam, ka Latvija izmirst, bet pēdējo gadu tendences uzrāda diezgan labus skaiļus dzimstības pieaugumā. Eiropa bija, ir un būs un joprojām diktēs savus noteikumus pasaulē. Tas, ka iedzīvotāju skaits samazinās kaut kādos periodos, tas nekur nav definēts, ka tā būs vienmēr. Ja par ko ir jāuztraucās, tad tikai par aziātu nenormālo pieaugumu.

P.S. Pirms "jeb" komatu neliek. emotion

7 3 atbildēt

'' Eiropas pamatiedzīvotāji lēnām izmirst ...''

ja teorētiski skatās tad , pirmie iedzīvotāji, kas dzīvoja eiropā nav mūsu seņči. Mūsu seņči vienkārši ar spēku un migrācijas (klusā okupācija vistiešākā nozīmē, jo reāli tajā laikā nebija tik daudz cilvēku un bieži vien dažādas rases, tautas varēja mierīgi līdzāspatstāvēt, kamēr vieni nodarbojās ar klejotājdzīvesveidu, otri zempkopību) palīdzību assimilēja un iznīcināja vietējos medniekus-vācējus, tādējādi, to ko tu tagad stāsti mūsu pirmseņči ir darījuši jau pirms vairākiem tūkstošiem gadu .

Bet tā vietā, lai vainotu musulmaņus par to, ka viņi dzemdē bērnus, vajadzētu padomāt, kapēc eiropieši to nedara?

Tur jau tā lieta, ja eiropieši dzemdētu 3-5 bērnus(minimāli), nevis pašreizējo 1-2 bērnu ietvaros, tad nekas šāds mums nedraudētu.

Ja rietumeiropa pat pēc 50 gadiem būs kaut cik stabils iedzīvotāju līmenis, tad austrumeiropa jau būs praktiski izmirusi, ja vien tur neieradīsies krievijā un centrālāzijā dzīvojošās tautas.

3 0 atbildēt

Kāda velna pēc cilvēki cenšas taisīt bērnus, gūt bagātības ,cer uz nesasniedzamo. daudzi tik čīkst ka ir trūcīgi, patiesībā viņi paši nezin ko grib.Ja cilvēks nespēj sevi uzturēt ,vel jo tropiskajos klimatos, tad kāpēc viņš vairojas.

2 0 atbildēt
Pat neiedziļinoties ciparos un statistikās,varu tikai teikt,ka tas būtu loģisks vēstures turpinājums. Paskatieties,ko "baltais cilvēks" ir sastrādājis ne tik senā vēsturē. Cik kultūras un nācijas no zemes virsmas noskaucītas!? Kā baltais cilvēks izturas pret Zemi!? Mēs esam kā vīrus,no kura Zeme atbrīvojas.
1 0 atbildēt

ak nē klusā okupācija nu bļin ko nu es darīšu tagad? laikam jāuzaudzē bārda un jānomaina vārds uz muhamedu.............................................................ugh tava alumīnijas folijas cepure tiešām izrāda sazvērastību tavās acīs

0 0 atbildēt