local-stats-pixel fb-conv-api

Kailija Dženere pārtop par kārdinošu lelli ekskluzīvā fotosesijā!7

123 5

Peru krāšņās ainavas, skaista un jauna meitene – kas var būt labāks par šo. Kailija Dženere jau atkal izceļas ar savu daiļo (gribētos teikt pufīgo) augumu un fani ir sajūsmā. Jā, un viņa atkal ir puskaila (par ko es vairs nemaz nebrīnos). Šoreiz gan tas noticis amerikāņu modes žurnāla ‘’Flaunt’’ dēļ. Pagaidām pats žurnāls atklāj tikai to, ka Kendala barbijas tēlā parādīsies kādā ekskluzīvā fotostāstā, taču pati šova ‘’Keeping up with the Kardashians’’ zvaigzne nespēja nociesties un soctīklos nopublicēja vairākus foto no notikušās sesijas.

Vienā bildē viņa valkā cieši piegulošu un formu izcelošu peldkostīmu ar augsto vidukli astoņdesmito gadu stilā, citās atrāda tvirto pēcpusi no vairākiem leņķiem, kas vienaldzīgu nespēj atstāt itin nevienu, vēl dažās seksīgi pozē parādot garās kājas un bezrūpīgi gozējas pludmales krēslā. Šķiet, ka Kalifornijas barbijas tēls viņai piestāv gaužām labi un Keitija Perija var iet pensijā. Atliek vien ātrāk cerēt ieraudzīt vairāk bilžu no fotosesijas, jo stāsts solās būt aizraujošs. Saturies, jo vasara būs dedzinoši karsta, ja soctīklus piepildīs tādas daiļasvas kā šī.

Pēc fotosesijas viņa pavadīja laiku ar mammu, draudzeni un menedžeri un pamanījās noziedot 1 miljonu dolāru labdarībai, kā arī ceļā uz mājām ar privāto lidmašīnu viņa Snapchatā dalījās ar pāris interesantiem video.

123 5 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Fotožops, fotožops everywhere.

5 0 atbildēt
Tā ir Kailija
2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Izskatās kā shemale!Kaut gan shemales ir vēl smukākas par šito kazu!emotion
1 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt