local-stats-pixel fb-conv-api

Kauns Latvijas Universitātei - šausmīga darbinieces attieksme!31

78 7

Esmu bijusī Latvijas Universitātes studente un uz Studentu servisu Raiņa bulvārī 19, devos 18.10.17 no rīta, lai pasūtītu diploma pielikumu angļu valodā. Jau atverot durvis, varēju novērot, ka tādas elementāras lietas kā sasveicināšanās/atsveicināšanās šajā telpā esošajiem darbiniekiem pieklibo.

78 7 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Nu nevajag uzreiz tā. Varbūt blondīnei īpaši grūta menstruācija pagadījusies, varbūt Vaļera vakar neizvālēja pietiekami sirsnīgi. Nu daudz iemeslu var būt emotion

20 2 atbildēt
Ja es par visām attieksmēm taisītu rakstu.... Mācies sadzivot, ne vienmēr cilvēki uzvedas ka tu vēlies un ka vajadzētu , tā ir dzīvē
11 0 atbildēt
Tāda attieksme nekam neder. Pats esmu RSU students un tur attieksme cik man pašam nācies sastapties ir pieklājīga, kaut vai tajā pašā studentu servisā. Bet par tādu attieksmi ir vienkārši jauzraksta LU ētikas komisijai, viņi šo jautājumu risinās, jo viņiem ir svarīgs kādu tēlu rāda arī darbinieki.
4 1 atbildēt

te jau jājautā tā, pielikuma pieprasīšana un saņemšana ir bezmaksas pakalpojums? ja jā ,tad ko Tu gribi.lai kāds te par velti kaut ko darītu?

4 2 atbildēt

Nav jau tā, ka no Tava apraksta nedveš vīzdegumīgums. Ok, tas neattaisno studentu servisa darbinieces, bet jāsaka tas pats, kas kādas skolnieces rakstā - attieksmes problēmas emotion

2 0 atbildēt
Mani ņem priekšā pamatīgi. Šodien sāku 7 lasīt paleontoloģiju un 19:00 izgāju no skolas. Un sestdien ir ekskursija uz Somiju rūdas meklēt. Tas ir atkarīgs no tā, vai vēlies knapi vilk mācības vai patiešām esi ieinteresēts apgūt profesiju.
1 0 atbildēt

PIlnībā piekrītu, uz doto brīdi studēju minētajā tizleņu universitātē. Krīt šitas uz nerviem, tā sevi reklamē, cik prestiži viņi esot utt. LAsiet ko es tagad rakstīšu , jo tā ir tīrākā taisnība. Pasniedzējiem ir pilnīgi pie dirsas viss, viņi visi ir tādā rutīnā iegājuši ar saviem sūda PowerPoint slaidšoviem. Visu laiku tev paurī borē tikai "Esiet patstāvīgi, universitāte ir vieta kur pašam viss jādara!", bļāviens, aizveriet savas žaunas, es maksāju 8000 par 4 gadiem, pieveriet savas smirdīgās mutes.

4 4 atbildēt
Tā ir mana skola. Saku, kad pāriesiet no Tehnkikuma uz Universitāti, tad samazināsies ienākumi 2 reizee un palielināsies pienākumi 2-4 reizes.
0 0 atbildēt

Kaut kas nepatīk? Sēdi savās ārzemēs, un te nelien. Bet ja lien-nevaidi!  Tev papīrus pieņēma? Pieņēma. Nu tad atslābsti.. Citiem varbūt riebjas tā uzspēlētā laipnība. Uz katru pīsli ies te muti dzesēt..Ej ellē ar savu labdienu un havenaisdeju!

9 11 atbildēt